Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב יד 2 (שנת 2021 ומעלה) עד 150 אלף. אני מעדיף suv עם 7 מקומות (2 + 3 ילדים, אבל אני רוצה בגאז גדול לטיולים ולשים בנוחות 3 כיסאות בטיחות). 

אנחנו עושים בערך 15 אלף ק״מ בשנה. 

אני מתלבט בין הדגמים הבאים ואשמח לשמוע דעות עליהם (צריכת דלק, עלות טיפולים  תחזוקה, ביטוח וכו׳): מיצובישי אאוטלנדר, סקודה קודיאק ופולסווגאן טיגואן אולספייס.

אם יש המלצות על דגמים אחרים גם אשמח. 

אם למישהו יש המלצה על סוכנות טובה לקנות ממנה גם אשמח.

פורסם

לנסיעה מגוונת שכוללת נסיעה עירונית, מיצובישי אאוטלנדר הכי מתאים.

צריכת דלק גבוהה יחסית ל-2 האחרים, ופחות חזק, אבל מכלולים פשוטים, תחזוקה יותר זולה, וסיכוי מופחת לבלאי בתיבת ההילוכים.

ב-2 האחרות יש תיבת-הילוכים אוטומאטית דו-מצמדית, שמתמודדת פחות טוב עם נסיעה עירונית/פקקים.

במקרה של מנוע 1.5 ליטר, יש שחיקה של הקלאץ' בתיבה, ועלול להגיע למצב שצריך להחליף - עלויות של לפחות 3000 ש"ח.

במקרה של מנוע 2 ליטר - יש נוזל תיבת-הילוכים יקר שצריך להחליף בטיפול גדול  - עלויות של לפחות 2000 ש"ח.

האאוטלנדר נחשב ליותר גניב, ככה שהביטוח אמור להיות יותר יקר (אלא אם תקבל מחיר טוב).

כיסאות בטיחות - מומלץ שתבדוק פיזית. קח כיסאות ושים ברכב, כך שתראה אם מתאים, ואיך מתאים.

בהצלחה

פורסם
בתאריך 2.6.2025 בשעה 10:49, עידוע כתב:

ופולסווגאן טיגואן אולספייס

יש לי כזה מודל 24. כשהשוואתי לאאוטלנדר ראיתי שהשורה ה3 באאוטלנדר משמעותית צפופה מזו של האולספייס.

גם באולספייס היא לא בדיוק מרווחת, אבל אפילו בן ה20 שלי, בגובה 1.83, נדחק לשם לפעמים ויושב באלכסון. לדעתי גם גודל התא מטען כשהשורה השלישית בשימוש, גדול יותר באולספייס ומספיק בשביל תיקים קטנים.

באופן כללי בנסיעת מבחן ובישיבה ברכב, האולספייס הרגיש לי יותר נח ויותר מפנק (רכשתי את הדגם עם הכסאות החשמליים).

לגבי אמינות, אני מניח שהאאוטלנדר תהיה יותר זולה להחזקה, אבל גם האולספייס בשנים האלו מגיעה עם גיר בשל, שלא אמור לגרום בעיות מעבר לתחזוקה של הקלאצ׳ים. יכול להיות שההבדל בעלויות יתקזז עם ההפרשים בביטוח, ככל שיש כאלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני אישית נהגתי יום שלם על האאוטלנדר, ואני יכול לומר לך שהוא רכב מאוד נוח , מאוד שקט (בידוד רעשים מצויין) אבל

כשמאמצים את המנוע , הוא מרעיש ממש , גם בגלל שיש לו תיבה רציפה והוא ישר צורח וזה קצת מציק אבל חוץ מזה ממש נהניתי. לגבי המושב האמצעי , 

חד משמעית הקודיאק יותר מרווח. בהצלחה!

פורסם

חשיבה מחוץ לקופסא! רנו גראנד סניק אמינה זריזה חסכונית מאובזרת בטחותית ובדגמי הקצה מאוד מפוארת.

תמורה מעולה לכסף כדאי לשקול!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...