Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הזה של הרכב עם הצמיג הסיני שעדיין נוסע ב-80 קמ״ש כשהרכב עם הקונטיננטל כבר עמד שלח אותי לעשות חשבון זריז.

להגיע ל80 קמ״ש בנפילה חופשית, זה ליפול מגובה 24 מטר. אולי זו דרך טובה להסביר למישהו את ההבדל - אם הוא מוכן לחסוך משהו כמו אלפיים שקל בשלוש שנים בשביל ליפול עם הרכב מגובה כזה.

פורסם

זה מהמשפחה של  "לא צריך, אני גם נהג ואני יודע טוב מאוד שבעיר די לתת עם הידיים קונטרה על ההגה"

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני רק אניח את זה כאן:

image.thumb.png.4ac49f595bce6459b22597e962d17eb8.png

• מצחיק 13
  • מבאס 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שינסה להחליף ספק חשמל, אולי יעזור.

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, RK כתב:

אני רק אניח את זה כאן:

את אלו אני ממש לא מצליח להבין.

לא ברור איזו טסלה יש לו, אבל אם זו SR עם הנעה אחורית זה לא מפתיע.

הצמיגים כנראה מאבדים אחיזה יותר בקלות, תוסיף את זה שאולי הוא יוצא באגרסיביות מהמקום וקיבלת את מה שהוא כותב.

דרך אגב אפילו עם הצמיגים שמגיעים עם הרכב זה יכול לקרות, אז אני לא רוצה לדעת מה קורה עם סיניים שאוחזים פחות טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

אני רק אניח את זה כאן:

כל כמה ק"מ צריך לעשות פרונט אחורי?

שואל בשביל קים קרדשיאן

• מצחיק 4
  • מעניין 1
פורסם

את גבי אני מכיר בתור לקוח,

אחד העסקים המוכרים בבאר שבע. 

הופיע גם בכתבה כאן. 

• מעניין 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 4 שעות, RK כתב:

אני רק אניח את זה כאן:

אם היה שואל את זה כאן בפורום, אז ההמלצה שלי הייתה:

שיחליף גם את הזוג הקידמי לסיניים .

כך הוא יקבל ביצועים יותר מאוזנים בין החלק הקידמי לחלק האחורי של הרכב. 💡

פורסם
לפני 14 שעות, עצלן כתב:

אם כבר מדברים על תקינה אירופית (EPREL), גיליתי שהמאגר קיים באינטרנט לעיון, בו אפשר לחפש על צמיגים בעלי המדבקה, אך שני צמיגים שחיפשתי שמשווקים בישראל לא נמצאים במאגר למרות שלאחד מהם Falken 310R (בניגוד לדגם המוכר ללא הR) יש מדבקה של הEPREL שראיתי בעצמי.

והFM800 שהיו מותקנים על הרכב שלי כשרכשתי אותו (ומחיפוש באינטרנט קיים להם מדבקה) לא נמצאים במאגר.

יכול להיות שזה רלוונטי רק למוצרים שנמכרים באירופה ועדיין תמוהה שיש תו תקן כביכול שלא מופיע במאגר, אני בספק שהיבואנים מזייפים מדבקה וממה שראיתי לדוגמה עם הדנלופ, סניף לבנון של דנלופ פרסם בפייסבוק פוסט גאווה שהSP SPORT FM 800 קיבלו A במבחן הבלימה האירופי בכביש רטוב...

צ'ופצ'יק ואנוכי כבר צירפנו לינקים לאתר הזה מזמן 😉

וכן, זו שאלה מעניינת למה הם לא מופיעים שם או מה המקור למדבקות שכן קיימות על הצמיגים בפועל.

כי אם סורקים את הקוד QR  שמופיע על המדבקה (מתמונות בשרשורים ל-ZE310R ול-LM705W, ל-FM800 לא הצלחתי לקרוא), זה מוביל לאתר של  סומיטומו (שהם הבעלים/אוחזי זיכון של החברות/הדגמים האלו) עם הדירוג (פאלקן ואחד הדנלופים).

אז למה זה לא באתר הראשי? אולי באמת כי לא ממש נמכר באירופה (המערבית), אולי ענין של דאטאבייס ופירסום שלו (להבנתי החברות רק מחוייבות להציג את המידע על הצמיג ובאתרים שלהם. לא יודע איך מגיע המידע ל-EPREL) או סיבות אחרות.

פורסם

זכרתי שהציון של ה310R לא היה גבוה בלשון המעטה אבל לא תיארתי שהוא כזה גרוע בבלימה בכביש רטוב והרעש.. מאכזב לראות אחרי שרכשתי זוג..

המספר של הFM800 קריא אבל לא עובד כשמזינים לאתר שמקשר ל705 כי הוא מהשלוחה הטורקית והם כנראה מייצור ממדינה אחר עם קישור שונה משלה.

מרגע לרגע מרגיש שתחום הצמיגים הוא פשוט בלאגן אחד גדול במיוחד בישראל, עדיף כבר ללכת על בטוח ולקנות משהו מוכר ואמין גם אם יקר... רק חבל ששאר משתמשי הדרך שמים סיני..

פורסם
לפני 6 שעות, IsraCar כתב:

אם היה שואל את זה כאן בפורום, אז ההמלצה שלי הייתה:

שיחליף גם את הזוג הקידמי לסיניים .

כך הוא יקבל ביצועים יותר מאוזנים בין החלק הקידמי לחלק האחורי של הרכב. 💡

אולי צחקת אבל אני זוכר שקראתי שהצמיגים מאחורה ומקדימה צריכים להיות ברמות שוות גם אם הם לא באותה חברה 

פורסם

לא קלטת את הציניות.

חוץ מזה, בואו נניח לויכוח רב השנים - האם להתקין את הצמיגים הטובים/חדשים יותר מלפנים או מאחור.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה גם מה שאני יודע כבר הרבה שנים. אבל הדיונים מתחדשים מעת לעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...