Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערב בנים וסרט

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נסעה עם חברות ואני עם הילדים כמובן

תאומים בני 10 והקטן בן 5,

רוצה לעשות איתם מחר ערב בנים, קצת bonding וסרט, 

חשבתי לעשות על האש, מלחמת כריות וסרט, אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,

מחפש בעיקר המלצה לסרט (מדובב בגלל הקטן), שאפשר להוריד בקלות (עם הדיבוב) בלי להסתבך.

הסרטים בטלויזיה (נטליפקס ופרטנר VOD) הם דיי מיצו, או שראו או שלא רוצים לראות.

פורסם (נערך)

The iron giant

עקב ענייני אולפנים וכו לא קיים בשום שירות סטרימינג. קלאסיקה נצחית. כמו כן, הדיבוב מעולה (מהתקופה שהדיבובים בארץ היו מס'1 בעולם)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק הסרט שרציתי להציע (יש לנו בבית על קלטת ו-dvd), אבל חשבתי שאולי פחות מתאים לבן  5. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

בן ה-5 יבין פחות את התמונה הכוללת והרקע של הסיפור, אבל אם האבא שם האבא יכול לתווך ורובוט ענק זה משהו שגם בני שנתיים מתלהבים ממנו

וטוב שאתה מזכיר לי, אני באמת חייב לגבות את ה-dvd או איך שהוא להתאים את הדיבוב לגרסת הבלו ריי שלא מכילה את העברית... לפני שייעלם 😒

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על ההמלצה אך חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אותו להורדה בדיבוב. 

כל הצפיה הישירה כבר לא עבדו. 

בסוף אחרי הרבה "אני לא רוצה" הצלחנו למצוא סרט ב vod שמצא חן בעיני כולם. 

הילדים נהנו והיה שווה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...