Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שדרוג הנווט הקודם שלי לנהג ראלי בעצמו (בניית הרכב שלו תסתיים בתקווה לכל המאוחר בשבועות), אני מחפש להכשיר נווט לאירועי ראלי. האירוע הקרוב בעוד מספר שבועות אז יש לחץ זמן.

דרישות:

1. נהג בעל רישיון וניסיון - לא נהג חדש ורצוי מישהו שעבר נהיגה מתקדמת כזו או אחרת.

2. יכולות קיבה גבוהות - שלא יקיא לי באמצע.

3. כוונה להשתלב בעתיד במירוצי הראלי/ספרינט ראלי בארץ - יתרון!

4. יכולת להשקיע זמן בנושא - ימי שישי פנויים בד"כ (לפחות אחת/פעמיים בחודש)

5. המלצות ממנהלים בפורום יעזרו (למשל של SרוניS).

אבקש לא להשאיר הודעות פרטיות ולא להתקשר אלי ישירות (גם למי שיש את הטלפון שלי) - אלא למסור פרטים פה בהמשך השרשור. אני אעזר במנהלים שמכירים את חלקכם על מנת לעשות סינון ראשוני.

ייתכן ויש צורך בשניים או שלושה נווטים (גם קובי כהן מחפש נווט וגם נדב(הנווט שלי לשעבר)).

אז תנו פרטים פה בשרשור אם אתם מעוניינים ואני אפנה אליכם.

תודה מראש,

אלון חלווה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אלון בקר טוב!!

כולי תקווה שתמצא משהו שיתאים בנתיים אתה יכול להעזר במוני או אסעאד

יש להם סיכוי טוב להוריד משקל !!!!!

אל תשכח לשים ניילונים !

מישל

פורסם

אני מוכן להתנדב, לא עברתי קורס נהיגה מתקדמת ואין לי הרבה וותק בנהיגה(רק שנה) אבל אני קל מאוד (60K) ויש לי ראש לקלוט אז אני בטוח שאם תסביר לי כמה פעמים בצורה ברורה מה אני צריך לעשות אני אבין ואעשה את זה בצורה טובה.

רוב הזמן ימי שישי שלי פנויים וכנראה עד חודש 3 זה יהיה ככה, בחודש 3 אני אמור להתגייס.

אם אתה מעוניין צור איתי קשר בה"פ.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני אשמח להשתלב,למרות שאצלי עדיף בשבתות.

אני עוד לא יודע מה אני יעבוד בתקופה הקרובה ,כך שאני לא יודע אם ימי שישי פנויים.

לא עברתי קורס מיקצועי למירוצים ,אבל עברתי קורס נהיגה מבצעית ונהגתי הרבה מאוד ומהר מאוד רוב השירות שלי(הקפצות בעזה).

גם המטרה שלי להיות נהג בסוף אבל כל דבר בזמנו.

נסיון הנהיגה שלי הוא של קיבוצניק בן 22 (לא מגלה מאיזה גיל )יש עוד הרבה מה לילמוד

רשיונות רלוונטים :טרקטור,עד 15 ,ועד 500.

לגבי הקאות .....לא נראה לי שתהייה בעיה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אלון

כל עוד זה ימי ששי,בשמחה...

בן 21 3+שנים רשיון,בקשר לקיבה,סוגרים מזגן ופותחים חלון:)

פורסם

בן 20, עוד מעט 3 שנים נסיון בנהיגה..

לא עברתי קורס נהיגה מתקדמת,

אך נוהג לא רע בכלל :)

בנוסע קיבה.. אתה דיי בטוח !! :)

ימיי שישי פנויים לחלוטין, בייחוד בשביל מטרה כזו...

אשמח אם תיצור קשר,

יוסי

Turbine

פורסם
קריטריונים ומידע על נושא ניווט ראלי יפורסם באתר העמותה בקרוב

www.irda.co.il

חג שמח לחברי הפורום

מסתבר שעוד מספר נהגים מחפשים נווטים ולכן - אני אתאם עם דני לוי קורס למספר נווטים - לכל אלו שמעוניינים - אני אפרסם פה יום מפגש לסינון (כי אי אפשר את כולם) ואשלח לכם הודעות פרטיות (ב 2 תאריכים שונים שכולם יוכלו להגיע) הטובים מבין הקורס ו/או מי שתהיה לו כימיה הכי טובה איתי או עם אחד מהנהגים האחרים שמחפשים נווט יוכל להתחיל להתאמן איתנו באופן קבוע.

נראה לי שיום ראשון הקרוב (ערב חג שבועות) אני נמצא במפרץ חיפה לעבוד קצת על הרכב - מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית ואני אתן לו את הפרטים איך להגיע. תאריך נוסף - אני אפרסם בקרוב.

תודה לכל העונים - אלון.

פורסם
בעקבות שדרוג הנווט הקודם שלי לנהג ראלי בעצמו (בניית הרכב שלו תסתיים בתקווה לכל המאוחר בשבועות), אני מחפש להכשיר נווט לאירועי ראלי. האירוע הקרוב בעוד מספר שבועות אז יש לחץ זמן.

שדרוג, אני לא בטוח. כשהייתי הנווט שלך, תמיד הייתי ברכב שעשה את הזמנים הכי טובים :wink: .

ועכשיו, מי יודע :? נקווה לטוב...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לכבוד,

אלון

אלירן, בן 20 שנתיים וחצי נוהג, ללא קורס אך נוהג לא רע בכלל

ימי שישי פנויים תמיד ובשביל מטרה נעלה שכזו אפשרי לפנות אפילו עוד ימים.

מי יתן וביום מן הימים אשתדרג בעצמי.

תרגיש חופשי ליצור קשר.

בברכת שבת שלום

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני מציע את עצמי.

בן 22, עברתי שני קורסים לנהיגה מתקדמת (בקרוב השלישי) וקורס מרוצים בקארטינג.

ימי שישי פנויים בדרך כלל.

יונתן.

• תוכן חדש...