Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב4 - דגם חדש ל-2025

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, לב טוב כתב:

יקרוץ יקרוץ 

איך הרכב נראה זה לא משנה, יש בפרונט סמל טויוטה - זה מספיק. 

למעט האייגוX, אתה מכיר רכב של טויוטה שלא הצליחה להימכר?

הפריוס לא נראית לי פופולרית במיוחד למרות שהיא חסכונית מאוד, אמינה וטויוטה.

הדגם אומנם הופסק להיות מיובא בלי קשר למכירות, בשנים שהוא היה משווק הוא בקושי מכר, בשיאו 1325 רכבים לרוב הסתכם במאות.

• מעניין 1
פורסם

צודק, אבל זה רק מאחרי שהקורולה הפכה להיברידית, במצב הזה כבר באמת אין הצדקה לפריוס שגם יקרה יותר.  

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אייגוX,  פריאוס, רק מראה שאפילו לטויוטה יש סיכוי לפשל, אז לא ברור לי בשביל מה השינוי הגדול בעיצוב, הרי סוס מנצח לא מחליפים...

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, M H כתב:

פריאוס,

התכוונת לפריוס (משפחתי 5 מקומות היברידי) או פרואייס (ברלינגו בתחפושת)?

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

בישראל לפחות יכול להיות שהמכירות של הראב 4 החדש כן ייפגעו עקב סביבה תחרותית במיוחד, בייחוד הגעתם של הקיה ספורטג ההיברידי והיונדאי טוסון ההיברידי וגם רכבי הפלאג אין הסיניים שהגיעו וימשיכו להגיע.

אם אני צריך לבחור עכשיו רכב דלקי למשפחה כנראה שבוחר בטוסון ההיברידי, יותר מרווח  מהראב 4 החדש ורמת חומרים גבוהה יותר (והיחידה היברידית שלו כוללת גיר אוטומטי פלנטרי ולא גיר רובוטי כמו בקונה ובנירו ההיברידיים ולכן אין חשש אמינות מהגיזרה הזאת כמו שיש בהם. למרות שהגיר הוא עם 6 הילוכים ולא עם 8 הילוכים וזה אולי מגביל את הביצועים או גורם לנסיעה בסל"ד גבוה יותר בנסיעה בינעירונית, אז זה מצריך בדיקה).

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם
לפני 9 שעות, DAHUJI כתב:

היה פעם ג'יפון קטנטן יחסית (הגרסה הקצרה?), תכליתי, לא מפואר (ולא התיימר להיות), חביב, קומפקטי ושובב.

נהיה בהמה מגודלת ומשעממת.

לא מבין למה כל הרכבים כל הזמן רק גדלים וגדלים וגדלים... מגיפת ההשמנה של כלי הרכב בעולם.

שמעתי ש"נובו נורדיסק" עובדת על תוסף הרזיה לרכב אז אולי לא הכל אבוד.
החברה דיווחה שבניסויים קליניים נצפתה הפחתת משקל של כ-30% בממוצע וירידה במידת הצמיגים של כשני אינצ' בממוצע מה שישפיע לא רק על המראה אלה גם על איכות החיים.

• מצחיק 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 7 שעות, M H כתב:

אייגוX,  פריאוס, רק מראה שאפילו לטויוטה יש סיכוי לפשל, אז לא ברור לי בשביל מה השינוי הגדול בעיצוב, הרי סוס מנצח לא מחליפים...

לא ברור בשביל מה השוני בעיצוב? נו, באמת, רק הסוואנה לא השתנתה ב-20 שנה האחרונות, אין דבר כזה לא לרענן דגמים, באמת היית קונה עכשיו ראב 4 מלפני עשור? 

לגבי הפרואייס - אתה יכול להרחיב לכל חטיבת המסחריות של טויוטה (כולל המשאיות של הינו), אבל השוק המסחרי לא דומה לשוק הפרטי, אין מה להשוות בכלל. 

יחסי הכוחות שם שונים, בערך כמו שדאף ואיווקו יתחילו למכור רכבים פרטיים, עם כל המכירות היפות שלהם בשוק המשאיות, ספק עם יצליחו לחדור לשוק הפרטי.

ומה עוד שכל המסחריות שלהם זה סיטרואן עם מדבקה (האמת שגם האייגוX...).

• מעניין 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, לב טוב כתב:

ומה עוד שכל המסחריות שלהם זה סיטרואן עם מדבקה (האמת שגם האייגוX...).

לא חושב שאפשר לומר שה- Aygo X היא סיטרואן/פיז'ו במסווה כמו שה- Aygo הרגילה שהייתה חלק משלישיית ה- Aygo/C1/107-108 הייתה...

אפילו הפלטפורמה עליה מבוססת ה- Aygo X היא פלטפורמה עצמאית של טויוטה.

כאן וכאן נאמר אחרת.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 22.5.2025 בשעה 20:38, המגיב כתב:

זה שהראב 4 הקודם היה להיט מכירות (והגניבות) ואין על זה עוררין.

חלק גדול מההצלחה שלו זה המראה הקשוח והייחודי שלו.

אבל אני לא רואה שהעיצוב החדש של הראב 4 יקרוץ לאותם לקוחות ברגע שהחזית האחורית של הרכב כבר יותר מזכירה ניסאן אקסטרייל והחזית נראית כמו תמונה מ GPT.

לדעתי הוא יימכר יפה מאוד בקרב לקוחות קלאסיים של ראב 4 שימסרו את הישן שלהם לטרייד אין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...