Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב4 - דגם חדש ל-2025

yoav911gt2

פוסטים מומלצים

טויוטה ראב 4 – דור חדש

אחד מהרכבים הפופולריים ביותר בעולם מקבל גרסה חדשה, המתמקדת בעיקר בשיפור המוכר והטוב.

מנוע והנעה

הראב 4 החדש מוצע כעת רק בגרסאות היברידיות – היברידית רגילה או פלאג אין, ללא גרסה קונבנציונלית.
היחידה הבסיסית היא 2.5 ליטר היברידית, עם 226 כ"ס והנעה קדמית, או 236 כ"ס עם הנעה כפולה.
דגם הפלאג אין מצויד במערכת היברידית מתקדמת יותר, הכוללת שני מנועים חשמליים וסוללה גדולה יותר,
ומציע הספק משולב של 320 כ"ס עם טווח נסיעה חשמלי של עד 80 ק"מ.

רמות גימור

לטויוטה ראב 4 החדש מספר רמות גימור מעניינות:

• Woodland Edition – גרסה המתאימה יותר לשטח, עם צמיגי all-terrain ותאורת LED נוספת על הפגוש הקדמי.
  • GR-SPORT – גרסה ספורטיבית הזמינה רק בתצורת פלאג אין עם הנעה כפולה, וכוללת גריל מוגדל
    וג'אנטים בקוטר 20 אינץ' לשדרוג המראה הקרבי.

בטיחות

הראב 4 החדש הוא הראשון להציג את מערכת הבטיחות Toyota Safety Sense בגרסה 4.0,
המציעה יכולות גילוי וניטור מתקדמות יותר לשיפור הבטיחות על הכביש.

2026-toyota-rav4-gr-sport-with-hybrid-system-in-the-background.jpg2026-toyota-rav4-exterior-driving-on-a-road.jpg2026-toyota-rav4-gr-sport-exterior-4.jpg2026-toyota-rav4-limited-interior.jpg2026-toyota-rav4-limited-exterior-2.jpg

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שמזמין עכשיו, יקבל את החדש כבר? או עדיין את הישן?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ (אם תוצע בכלל, גרסת הפריים לא שרדה פה הרבה בדור הקודם) גרסת פלאג אין עם הנעה קדמית ו-268 כ"ס במקום 320. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, דור-- כתב:

לפי היבואן, החדש יגיע בתחילת 2026.

אז יש עוד זמן...

מנחש שיבואנים מקבילים יביאו אותו לפני - בעיקר מוניות.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוס מנצח וכו'. 

מניח שזה עוד מאותה נוסחה מוצלחת. 

מעניין מה יהיו עלויות הביטוח.

מעניין מה יהיה התמחור. 

אני לא רואה את עצמי נוהג בטויוטה מבחירה, אבל חייב לציין שהראב 4 הזה נראה נהדר בשביל מה שהוא אמור להיות. לדעתי הולך לקשט יפה יפה את המדרכות ואת כבישי ישראל. 

העיצוב הקדמי מזעזע האחורי מאוד נאה. מסכים שהדגם היוצא נאה יותר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא התחברתי בכלל לעיצוב של הGR והאחרון עם הגריל הצבוע, לקחו את העיצוב הדומיננטי/האגרסיבי והחד והפכו אותו לאובר-מעוצב שנראה כמו שילוב של חשמלי סיני ומשהו שקיה/יונדאי עיצבו.

הרכב האמצעי הכחול נראה טוב יותר למרות שהפנסים והחלק האחורי נראים לא משהו, פנים הרכב נראה מצויין, ההגה עם הכרית אוויר המרובעת משום מה נראה פצצה בעיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפה מבאס לראות איך שטויוטה הגדולה נגררת בעיצובים החיצונייים אחרי יצרנים סיניים קקיונים שעדיין לא הגיעו לגיל מצוות.

מעניין מה תהיה תגובת סוקרי הרכב על העיצוב החיצוני (אני כבר יודע מי יגיד ש'יש לזה מראה עתידני וחללי משהו...' ומי יגיד ש'זה נראה כמו עוד רכב סיני מטופש...')

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כל כך מה להגיד, זו אותה גברת בשינוי אדרת, סוס מנצח לא מחליפים.

זה מה שקהל היחד מחפש, בשנת 2024 הראב 4 מכר בישראל כ- 7 ומשהו אלף רכבים והשנה כבר הספיק למכור כ- 3 ומשהו אלף רכבים וזה לרכב וותיק בשנתו האחרונה ושעולה מעל 200 ומשהו אלף ₪.

אני אוהב את העיצוב הן של הראב 4 הנוכחי והן של החדש ואוהב שהם עשו 3 גרסאות עיצוביות שונות (אני הכי אוהב את גירסת השטח עם החזית בסגנון הלנד קרוזר).

מדובר בעיצוב ייחודיי קשוח יחסית ומרובע כמו שקרוסאובר צריך להראות לדעתי, לא דומה לשום דבר אחר על הכביש ובוודאי לא לסיניים.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, bigzoltar כתב:

אין כל כך מה להגיד, זו אותה גברת בשינוי אדרת, סוס מנצח לא מחליפים.

זה מה שקהל היחד מחפש, בשנת 2024 הראב 4 מכר בישראל כ- 7 ומשהו אלף רכבים והשנה כבר הספיק למכור כ- 3 ומשהו אלף רכבים וזה לרכב וותיק בשנתו האחרונה ושעולה מעל 200 ומשהו אלף ₪.

אני אוהב את העיצוב הן של הראב 4 הנוכחי והן של החדש ואוהב שהם עשו 3 גרסאות עיצוביות שונות (אני הכי אוהב את גירסת השטח עם החזית בסגנון הלנד קרוזר).

מדובר בעיצוב ייחודיי קשוח יחסית ומרובע כמו שקרוסאובר צריך להראות לדעתי, לא דומה לשום דבר אחר על הכביש ובוודאי לא לסיניים.

זה שהראב 4 הקודם היה להיט מכירות (והגניבות) ואין על זה עוררין.

חלק גדול מההצלחה שלו זה המראה הקשוח והייחודי שלו.

אבל אני לא רואה שהעיצוב החדש של הראב 4 יקרוץ לאותם לקוחות ברגע שהחזית האחורית של הרכב כבר יותר מזכירה ניסאן אקסטרייל והחזית נראית כמו תמונה מ GPT.

עריכה אחרונה על ידי המגיב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 21.5.2025 בשעה 21:26, פריג'י כתב:

העיצוב היוצא היה לדעתי מוצלח בהרבה. 

ניסו ללכת בעקבות הל"ק ויצא להם טוסון.

נראה יותר כמו CHR שאכל CHR מאשר לנדקרוזר.
הקודם היה הרבה יותר יפה.
בכל מקרה, זה לא משנה, הרכב ימכר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, המגיב כתב:

אבל אני לא רואה שהעיצוב החדש של הראב 4 יקרוץ לאותם לקוחות ברגע שהחזית האחורית של הרכב כבר יותר מזכירה ניסאן אקסטרייל והחזית נראית כמו תמונה מ GPT.

יקרוץ יקרוץ 

איך הרכב נראה זה לא משנה, יש בפרונט סמל טויוטה - זה מספיק. 

למעט האייגוX, אתה מכיר רכב של טויוטה שלא הצליחה להימכר?

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...