Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הנושא של רזולוציה גבוהה, טווח התדר של המגבר, טווח השמיעה האנושי ואולי גם הקלאס של המגבר. 

קלאס D היום - גם זה המודרני יותר נחשבים כבר מיושנים ויש קלאסי ביניים כמו H, G וגם GH והגדרות כמו UHD - מגברים שעובדים ביעילות של קלאס D אבל עם זמינות חום של AB. 

ומגבר יכול להיות מוצהר לטווח של 10 הרץ עד 20K הרץ - אבל זה התדרים שהוא יגביר כלפי הרמקולים ובפועל בכניסה שלו (שלב קדם מגבר) הוא יהיה מסוגל לראות תחום תדרים בין 5 הרץ ל40 קילוהרץ ומעלה והיצרן יצהיר אולי רק על אחד מהם ולא יגיד מי הוא מה. ולמרות שהמגבר מצויין להגביר את הטווח השמיע - הוא מסוגל לפענח אות עם רזולוציה הרבה יותר גבוהה ולכן מתאים גם כן למערכת שמסלול הסיגנל שלה בפועל כן יעמוד בתקן HI RES 

רק שבכדי שניתן יהיה לעשות עם זה משהו - גם הסורס צריך לתמוך בזה - זה בסה"כ עניין של רזולוציה, טווח דינאמי של האות (לא של ההקלטה - זה גם נושא אחר בפני עצמו) 

לפותח השרשור יהיה סורס שהוא כן איכותי - מבית TEYES אבל להבנתי אין DSP אלא הTEYES עצמו אולי ישמש כאחד. 

קודם כל אם הMBQ תקין הייתי משתמש בו. 

למגברים שאני מגדיר כתמורה לכסף - מאסיב אודיו במהלך השנים מאוד הוכיחו את עצמם.

הליקס סדרה M תהיה אופציה מצויינת וכן גם הרץ HCP אם כי טיפה חלשים אולי הייתי שוקל HDP יהיו בחירה מעניינת. 

הייתי אומר אם כבר סט של מוראל - למה לא הגברה של מוראל? תמיד הרגשה טובה שרוב המוצרים מאותו הבית. 

אבל ההמלצה שלי בגורף - לרמקולים של מוראל - גם סדרות כניסה - לא לרדת מהספק של 90-100 וואט לערוץ למידבאסים. 

בהצלחה. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לגשר את המגבר שלך ולקבל הספק גבוה יותר עבור סט של מורל ולהוסיף ground zero mini two ל6x9

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...