Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 5.5.2025 בשעה 18:06, DAHUJI כתב:

אין אותו באמאזון (וגם יש עליו רק 47 ביקורות), אבל הנה המוצר הזהה בעלי-אקספרס מחנות עם 800 הזמנות אמיתיות ו- 100 ביקורות - עולה בסה"כ 27$~, עם קופון 3$/29$ אפשר להוריד אותו בכיף ל- 24-25$ שהם 90 ש"ח בסה"כ (!).

נראה מוצר מאוד מעניין ועושה לי חשק לקנות... אני כנראה שאקנה אותו רק לשם ההתעסקות עם מקציף סבון חשמלי.

מתחשק לי ממש לראות איך זה מרגיש ולנסות משהו חדש.

טוב, קניתי את המקציף החשמלי הגנרי הזה (נטול "מותג") שהבחור החביב בערוץ הזה המליץ עליו :-)

מאוד אהבתי שהוא עובד על קומפרסור שדוחף אוויר למיכל ומוציא את התמיסה בלחץ האוויר ולא שהוא כמו רוב השאר עם משאבה ששואבת ויכולה להיסתם.

ה- SPTA שהוא גם אחלה לפי הבנאדם, עובד על משאבה ועולה בעלי-אקספרס 49.40$ שזה כמעט פי 2 במחיר... עם קופון אפשר להוריד אותו לסביבות ה- 45$ נניח (160~ ש"ח).  

עם קופון 3$/29$ יצא לי המקציף החשמלי נטול המותג ב- 23.30$ עד הבית, שהם 85 ש"ח... מחיר סבבה וזול מספיק כדי לנסות צעצוע חדש (הקצבתי לעצמי עד 100 ש"ח להתנסות). 

אף פעם לא שטפתי את הרכב עם תותח קצף או משהו כזה, אז זאת ההתנסות ראשונה שלי אי פעם.

קניתי בעבר מאמאזון במחיר מצחיק את ה- Chemical Guys Maxi-Suds II , אז בטח שסבון טוב לרכב יש לי.

אגב, לא ראיתי שנמכר בארץ ה- IK e Foam Pro 2, שהוא כנראה הדבר "האמיתי" (וגם תוצרת ספרד) וגם כנראה יעלה כמו הדבר האמיתי (בטח 300~ ש"ח ומעלה), אז נסתפק בינתיים בעלי-אקספרס ובמקציף חשמלי גנרי נטול מותג.

בשביל לשטוף את הרכב פעם בחודש (משקר לעצמי) - זה יספיק.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 5.5.2025 בשעה 18:21, saar5555 כתב:

לא רק השירות. המוצרים לדעתי (ולא, לא קניתי אף פעם באליאקספרס) באיכות טובה, והמחיר, בהתאם. 

בכמעט 5 שנים שאני קונה באמאזון - המוצרים עובדים היטב, המגוון מצויין ויש אחריות ושירות לקוחות לא פחות ממדהים. 

יש המון מוצרים שהם בדיוק אותו דבר כמו באלי רק שבאמזון מפרסמים אותם בצורה יותר טובה, שוב אני לא אומר כולם שם, יש גם המון מוצרים שיש באמזון ואין באלי, אני מזמין גם באלי וגם באמזון.

אמאזון זה האמא אמא של הדרופ שיפינג בהרבה מוצרים

בתאריך 5.5.2025 בשעה 18:30, DAHUJI כתב:

סער צודק לגמרי... המשפט הזה כל כך לא נכון בחיי.

תן לי לנחש שלא הזמנת הרבה מאמזון, וגם אם כן, אז מעולם לא במאות דולרים, אני צודק עובדית - כן או לא?

יש מוצרים שרכשתי באמאזון שאין שום סיכוי להביא מעלי-אקספרס. גם מבחינת המותג, איכות המוצר, הגודל, וכו' וכו' וכו'.

אמאזון זו חנות אמיתית, ועלי-אקספרס זה לשמעטס.

היקף הרכישות שלי מאמאזון (פעמיים בחודש לפחות) הוא פי 10 לפחות מאשר עלי-אקספרס מבחינת $$$ וכשאני צריך מוצרים "אמיתיים" עם אבא/אימא אני פונה לאמאזון שיש להם שירות אמיתי ולא חרטבונה.

אני לא אומר שבעלי אקספרס אין מוצרים מעולים (למשל כל הסחורה של Anker ו- Nitecore וכל מיני), ואני לא מזלזל, אבל בעלי אקספרס אני משתדל שלא לקנות מוצרים יקרים מדי (עד כמה עשרות דולרים) כדי שלא להתאכזב ולהידפק, לעומת אמאזון שמעולם לא חששתי להזמין מהם מוצרים סופר-יקרים (עד היום רכשתי בכל האמאזונים כולם חוץ מיפן ואיחוד האמירויות).

בקריאה ראשונה חטפתי עצבים על התנשאות שלך אבל עייפתי מאנשים כמוך באינטרנט שהשמש זורחת להם מהתחת

גם אני מזמין באמזון ולפעמים גם בעשרות ומאות דולרים מכשירים כמו נינגה.

אני לא אומר שכל המוצרים באמזון אפשר למצוא באלי, אבל יש המון מוצרים שכן אפשר למצוא באלי בעשרות אחוזים יותר זול.

יש כמובן מותגים באמזון שמוכרים בחצי מחיר ויותר מוצרים באלי, המבחר יותר מצומצם פשוט ( ארנק של חברת ridge לדוגמה) או מוצרים ישנים שכבר לא נמכרים בחנות הרשמית.

הסיבה המרכזית שאני קונה באמזון זה השירות שיש אבא ואמא בניגוד לאלי ששם צריך לשבור את הראש

בתאריך 8.5.2025 בשעה 00:28, DAHUJI כתב:

טוב, קניתי את המקציף החשמלי הגנרי הזה (נטול "מותג") שהבחור החביב בערוץ הזה המליץ עליו :-)

מאוד אהבתי שהוא עובד על קומפרסור שדוחף אוויר למיכל ומוציא את התמיסה בלחץ האוויר ולא שהוא כמו רוב השאר עם משאבה ששואבת ויכולה להיסתם.

ה- SPTA שהוא גם אחלה לפי הבנאדם, עובד על משאבה ועולה בעלי-אקספרס 49.40$ שזה כמעט פי 2 במחיר... עם קופון אפשר להוריד אותו לסביבות ה- 45$ נניח (160~ ש"ח).  

עם קופון 3$/29$ יצא לי המקציף החשמלי נטול המותג ב- 23.30$ עד הבית, שהם 85 ש"ח... מחיר סבבה וזול מספיק כדי לנסות צעצוע חדש (הקצבתי לעצמי עד 100 ש"ח להתנסות). 

אף פעם לא שטפתי את הרכב עם תותח קצף או משהו כזה, אז זאת ההתנסות ראשונה שלי אי פעם.

קניתי בעבר מאמאזון במחיר מצחיק את ה- Chemical Guys Maxi-Suds II , אז בטח שסבון טוב לרכב יש לי.

אגב, לא ראיתי שנמכר בארץ ה- IK e Foam Pro 2, שהוא כנראה הדבר "האמיתי" (וגם תוצרת ספרד) וגם כנראה יעלה כמו הדבר האמיתי (בטח 300~ ש"ח ומעלה), אז נסתפק בינתיים בעלי-אקספרס ובמקציף חשמלי גנרי נטול מותג.

בשביל לשטוף את הרכב פעם בחודש (משקר לעצמי) - זה יספיק.

תודה רבה את התגובה המפורטת, אני אזמין גם את המקציף הזה בסוף 

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי בסוף את המקציף של חברת spta עלה לי 40 דולר מאליאקספרס, שווה כל שקל...עושה עבודה מעולה, שטפתי איתו 2 רכבים ועדיין נשאר המון חומר בפנים ולא הזיז לסוללה של המכשיר מתוך 3 קווים נשארו 3 קווים 

הוא עושה קצף מעולה וסמיך 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...