Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו ניסיון עם אחד שעובד ולא נהרס מהר? 

אין לי כוח לגרניק, כל פעם לחבר ולקפל זה הרבה עבודה, חשבתי להזמין פשוט מקציף חשמלי לרסס את הרכב בשמפו ואז לעבור עם איזה 6 כפפות מיקרו 

יש למישהו ניסיון עם אחד שעובד כמו שצריך ? קניתי אחד באלי ב25 דולר והוא אפילו לא עבד

חשבתי להזמין הפעם אחד יותר איכותי כמו אלה

מזרקת פום חשמלית לשטיפת רכב בית גינה ניקוי פרטים קנון פום שלג לחץ מים גבוה - AliExpress

או זה של חברת SPTA

SPTA 2.25L מזרקת פום חשמלית לשטיפת רכב מופעלת בפירוט ניקוי קנון שלג אלחוטי בלחץ גבוה מחולל נשק מים - AliExpress

פורסם

קניתי את מה ששמת בלינק הראשון מעלי, וואלה עובד מצוין, עושה את העבודה והבטרייה מחזיקה טוב,

אבל זה לא הכי איכותי וזה לא יחזיק שנים...

פורסם
לפני 23 שעות, Krip כתב:

יש למישהו ניסיון עם אחד שעובד ולא נהרס מהר? 

קניתי באמאזון והופתעתי לטובה. בזמנו היה במשלוח חינם. לא הכי איכותי בכמה פעמים שהשתמשתי. ובסופו שלי דבר עדיף זרם מים רציף.

בכל אופן, לאחר מכן עברתי למקציף שמתחבר לצינור גינה. 

אני במקומך הייתי נשאר עם הגרניק, ופשוט תדירות השטיפה יורדת. אני שוטף פעם בחודש בערך. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 2.5.2025 בשעה 15:19, Krip כתב:

אין לי כוח לגרניק, כל פעם לחבר ולקפל זה הרבה עבודה, חשבתי להזמין פשוט מקציף חשמלי לרסס את הרכב בשמפו ואז לעבור עם איזה 6 כפפות מיקרו 

לפני 6 שעות, Camaro 92 כתב:

אבל בכל מקרה תצטרך גרניק להסרת הסבון לא?

בדיוק מה שאני שאלתי את עצמי, ככה שלא הבנתי בכלל...

מקציף סבון חשמלי הוא תחליף לגרניק?

מה שוטף את הסבון אחרי ההקצפה והקירצוף?

האוויר של הנסיעה בכביש מהיר?

תסביר את עצמך.

מה עם גרניק נייד, אחד סבבה למדי אבל ברור שלא יהיה סבבה ממש כי הוא לא חשמלי - זו אופציה?

פורסם
לפני 12 שעות, Camaro 92 כתב:

אבל בכל מקרה תצטרך גרניק להסרת הסבון לא?

מה? מה הבעיה להשתמש בצינור מים פשוט?

לפני 10 שעות, DC10 כתב:

קניתי את מה ששמת בלינק הראשון מעלי, וואלה עובד מצוין, עושה את העבודה והבטרייה מחזיקה טוב,

אבל זה לא הכי איכותי וזה לא יחזיק שנים...

מספיק שיחזיק שנה-שנתיים לא קריטי

לפני 9 שעות, saar5555 כתב:

קניתי באמאזון והופתעתי לטובה. בזמנו היה במשלוח חינם. לא הכי איכותי בכמה פעמים שהשתמשתי. ובסופו שלי דבר עדיף זרם מים רציף.

בכל אופן, לאחר מכן עברתי למקציף שמתחבר לצינור גינה. 

אני במקומך הייתי נשאר עם הגרניק, ופשוט תדירות השטיפה יורדת. אני שוטף פעם בחודש בערך. 

קניתי בדיוק אותו אחד פשוט מאליאקספרס, לא עבד בכלל.

לגבי הגרניק זה פשוט כאב ראש בגלל זה אני מחפש מקציף חשמלי

לפני 6 שעות, DAHUJI כתב:

בדיוק מה שאני שאלתי את עצמי, ככה שלא הבנתי בכלל...

מקציף סבון חשמלי הוא תחליף לגרניק?

מה שוטף את הסבון אחרי ההקצפה והקירצוף?

האוויר של הנסיעה בכביש מהיר?

תסביר את עצמך.

מה עם גרניק נייד, אחד סבבה למדי אבל ברור שלא יהיה סבבה ממש כי הוא לא חשמלי - זו אופציה?

איך שטפו רכבים עד לפני כמה שנים? צינור מים פשוט מספיק בשביל להוריד את הסבון.

מעדיף מקציף חשמלי, יותר קטן ויותר נוח.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Krip כתב:

קניתי בדיוק אותו אחד פשוט מאליאקספרס, לא עבד בכלל.

המוצרים שקניתי מאמאזון עובדים גם עובדים.

אתה צריך למצוא מה שמתאים לך בקשר לשטיפה של האוטו. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 19 שעות, Krip כתב:

איך שטפו רכבים עד לפני כמה שנים? צינור מים פשוט מספיק בשביל להוריד את הסבון.

תכל'ס אתה צודק... מטופש מצידי לא לחשוב על זה לבד... עד כדי כך המוח כבר מחווט להתעסקות/טכנולוגיה/אביזרים שברחה ממנה האופציה הפשוטה הזו.

אז מקציף חשמלי וצינור וזהו?

למה דווקא חשמלי? כי לא בא לך לפמפם עם המקציף הידני? היה לך וניסית עם ידני?

(יודע ששאלה טיפשית, אבל בכל זאת).

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, saar5555 כתב:

המוצרים שקניתי מאמאזון עובדים גם עובדים.

אתה צריך למצוא מה שמתאים לך בקשר לשטיפה של האוטו. 

מה שאני אומר שבדרך כלל מוצרים שנמכרים באמזון ( לא כולם כמובן) אפשר למצוא גם באליאקספרס בפחות כסף, הסיבה היחידה לקנות באמזון זה השירות.

לפני כשעה, DAHUJI כתב:

תכל'ס אתה צודק... מטופש מצידי לא לחשוב על זה לבד... עד כדי כך המוח כבר מחווט להתעסקות/טכנולוגיה/אביזרים שברחה ממנה האופציה הפשוטה הזו.

אז מקציף חשמלי וצינור וזהו?

למה דווקא חשמלי? כי לא בא לך לפמפם עם המקציף הידני? היה לך וניסית עם ידני?

(יודע ששאלה טיפשית, אבל בכל זאת).

כן הכי פשוט שיש, פעם היה לי גרניק ו2 דליים והמון כאב ראש.

יש לי מקפיץ ידני שמתחיל לזייף כבר וזה גם התעסקות כל פעם לפמפם אותו.

המטרה שלי זה ככה: מים עם צינור, מקציף חשמלי עם סבון, 5 פדים עם דלי אחד, כל פד לחלק אחר של הרכב ואז מים ומגבת ייבוש

כנראה אני אלך על המקציף של SPTA ונתפלל שהוא יעבוד טוב

עריכה אחרונה על ידי Krip
פורסם (נערך)

האמת? די מיותר. היתרון במקציף שמתחבר לגרניק זה שבחצי דקה אתה מכסה את הרכב בסבון והמון קצף. כאשר אני שוטף אני מתחיל עם המקציף וקדם שטיפה או שמפו רגיל (בהתאם למידת הלכלוך) שוטף ואז שוב מקציף ועובר עם כפפה (יש דלי עם סבון לניקוי של הכפפה כל פאנל או משהו כזה). אבל אם אתה מדלג על מקציף שמתחבר לגרניק באמת שלא רואה סיבה להתאמץ עם המקציפים האלו. שטיפה עם צינור ואז פשוט דלי עם סבון וזהו. אם אני מתעצל ולא משתמש בגרניק, אז השטיפה שלי היא בדרך כלל מרסס גינה 5 ליטר פשוט עם ONR שלוכד את כל האבק/לכלוך חופשי, שטיפה בצינור ואז סבון בדלי או ONR, תלוי במידת הלכלוך.

המקציפים החשמליים היחידים שראיתי שהם באמת שווים משהו הם של IK (במיוחד הדגם החדש שלהם) אבל המחיר בהתאם כמובן. אם אתה בכל זאת מתעקש, הבחור הזה בוחן שלל דברים כאלו: https://www.youtube.com/@CarsWithKeav/search?query=Battery Foamer

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, madmaxx כתב:

המקציפים החשמליים היחידים שראיתי שהם באמת שווים משהו הם של IK (במיוחד הדגם החדש שלהם) אבל המחיר בהתאם כמובן. אם אתה בכל זאת מתעקש, הבחור הזה בוחן שלל דברים כאלו: https://www.youtube.com/@CarsWithKeav/search?query=Battery Foamer

המלצה מעולה על אחלה בחור שעושה אחלה ביקורות.

תודה רבה!

לפני 20 שעות, Krip כתב:

כנראה אני אלך על המקציף של SPTA ונתפלל שהוא יעבוד טוב

תשמע... תראה את הוידאו הזה בהמלצתו של מקס המשוגע:

אין אותו באמאזון (וגם יש עליו רק 47 ביקורות), אבל הנה המוצר הזהה בעלי-אקספרס מחנות עם 800 הזמנות אמיתיות ו- 100 ביקורות - עולה בסה"כ 27$~, עם קופון 3$/29$ אפשר להוריד אותו בכיף ל- 24-25$ שהם 90 ש"ח בסה"כ (!).

נראה מוצר מאוד מעניין ועושה לי חשק לקנות... אני כנראה שאקנה אותו רק לשם ההתעסקות עם מקציף סבון חשמלי.

מתחשק לי ממש לראות איך זה מרגיש ולנסות משהו חדש.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 שעות, Krip כתב:

מה שאני אומר שבדרך כלל מוצרים שנמכרים באמזון ( לא כולם כמובן) אפשר למצוא גם באליאקספרס בפחות כסף, הסיבה היחידה לקנות באמזון זה השירות

לא רק השירות. המוצרים לדעתי (ולא, לא קניתי אף פעם באליאקספרס) באיכות טובה, והמחיר, בהתאם. 

בכמעט 5 שנים שאני קונה באמאזון - המוצרים עובדים היטב, המגוון מצויין ויש אחריות ושירות לקוחות לא פחות ממדהים. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 20 שעות, Krip כתב:

מה שאני אומר שבדרך כלל מוצרים שנמכרים באמזון ( לא כולם כמובן) אפשר למצוא גם באליאקספרס בפחות כסף, הסיבה היחידה לקנות באמזון זה השירות

לפני 4 דקות, saar5555 כתב:

לא רק השירות. המוצרים לדעתי (ולא, לא קניתי אף פעם באליאקספרס) באיכות טובה, והמחיר, בהתאם. 

בכמעט 5 שנים שאני קונה באמאזון - המוצרים עובדים היטב, המגוון מצויין ויש אחריות ושירות לקוחות לא פחות ממדהים. 

סער צודק לגמרי... המשפט הזה כל כך לא נכון בחיי.

תן לי לנחש שלא הזמנת הרבה מאמזון, וגם אם כן, אז מעולם לא במאות דולרים, אני צודק עובדית - כן או לא?

יש מוצרים שרכשתי באמאזון שאין שום סיכוי להביא מעלי-אקספרס. גם מבחינת המותג, איכות המוצר, הגודל, וכו' וכו' וכו'.

אמאזון זו חנות אמיתית, ועלי-אקספרס זה לשמעטס.

היקף הרכישות שלי מאמאזון (פעמיים בחודש לפחות) הוא פי 10 לפחות מאשר עלי-אקספרס מבחינת $$$ וכשאני צריך מוצרים "אמיתיים" עם אבא/אימא אני פונה לאמאזון שיש להם שירות אמיתי ולא חרטבונה.

אני לא אומר שבעלי אקספרס אין מוצרים מעולים (למשל כל הסחורה של Anker ו- Nitecore וכל מיני), ואני לא מזלזל, אבל בעלי אקספרס אני משתדל שלא לקנות מוצרים יקרים מדי (עד כמה עשרות דולרים) כדי שלא להתאכזב ולהידפק, לעומת אמאזון שמעולם לא חששתי להזמין מהם מוצרים סופר-יקרים (עד היום רכשתי בכל האמאזונים כולם חוץ מיפן ואיחוד האמירויות).

פורסם
לפני 1 דקה, DAHUJI כתב:

תן לי לנחש שלא הזמנת הרבה מאמזון, וגם אם כן, אז מעולם לא במאות דולרים, אני צודק עובדית - כן או לא?

אומר לך שהזמנתי.. והרבה. 

לפני 2 דקות, DAHUJI כתב:

לעומת אמאזון שמעולם לא חששתי להזמין מהם מוצרים סופר-יקרים (עד היום רכשתי בכל האמאזונים כולם חוץ מיפן ואיחוד האמירויות).

קונה באמאזון ארה"ב.

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני כשעה, saar5555 כתב:

אומר לך שהזמנתי.. והרבה. 

לא התכוונתי אליך סער...

לפני כשעה, saar5555 כתב:

קונה באמאזון ארה"ב.

קלאסי, אבל גם כל האמאזונים האחרים מאוד נגישים (בריטניה, צרפת, גרמניה, ספרד, איטליה וכו').

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...