Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
אני לקראת רכישה של סקודה קארוק 2022, רמת גימור Ambition, יד ראשונה מליסינג פרטי, עם כ-46,000 ק"מ – מדובר בדגם של לפני מתיחת הפנים, באזור ה־100K ש"ח.

לא ראיתי שיש הבדלים משמעותיים בדגם לפני ואחרי המתיחת פנים, האם יש משהו שאני לא מודע אליו?

הרכב לא הולך לנסוע יותר מדי (10K בשנה במקסימום) וישמש משפחה קטנה.

האם זו עסקה טובה? ישנם רכבים עדיפים שכדאי לחשוב עליהם? תודה רבה!

בדיקות:

image.thumb.png.1348a09d7d3888c79780890095aef428.pngimage.thumb.png.c8442cbdd9143ccc29b3766c2afe8aed.png

פורסם

מניח זאת הבדיקה של המגרש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדלים אחרי מתיחת פנים

לפני רכישה צריך לקחת לבדיקה מטעמך.

לפחות בבדיקה שלהם אין משהו חריג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע להסתכל בשרשור ליד עם בדיקה של סיאט אטקה.

ההבדלים בין בדיקה של סקודה קארוק שבוצעה עי חברת ליסינג (כאשר המכון בדיקה יודע שהוא לא נותן באמת אחריות על הבדיקה) לבין בדיקה של סיאט אטקה שזה אותו הרכב מכנית לחלוטין 1 ל1 - 

מזעזעים.

שוב - יש מצב שאחד מהם טחן פקקים וקלאצים ועיר ובשני נהגה פיית השיניים שגרה על ההייווי.

אני עדיין מוכן להתערב שאם שתי המכוניות האלה מתחלפות בבעלות,  כלומר האטקה הולכת לעשות בדיקה מטעם ליסינג והקארוק היא פרטית ועושה בדיקה מטעם קונה פרטי - גם יהיה שוני בתוצאות הבדיקות.

בבדיקה של הסיאט אטקה כתבו דבר ראשון שאין אחריות על טורבו.

דבר שני שאין אחריות על תיבה רובוטית. אחרי זה מצאו נזילות.

בהנחה שמה שכתוב בבדיקה של הקארוק זה לא שקר לגבי המצב החיצוני והשלדה - אתה צריך לבדוק שהקלאצים במצב סביר ולא גמורים. אני חושב שאפשר לבדוק את זה ע"י חיבור למחשב, לדעתי הוא נותן כמה נשאר.

אם לא צריך נסיעה כמו שצריך על רכב חם וקלאץ חם עם מישהו שיודע מה הוא צריך להרגיש.

בדוק מה נותנים באחריות של הליסינג, ומה האותיות הקטנות, שהן מזעזעות ברוב המקרים (השתתפות עצמית לכל ליקוי, מוסכים של הליסינג וכו וכו).

פורסם (נערך)

@KipodYam @yulianxתודה על העצות, הרכב מוכן וכמובן שאקח את הרכב לבדיקה פרטית משלי וחברת הליסינג תצטרך לעמוד מאחורי כל פגם שיהיה.

האם יש מכון בדיקות שמתמחה בסקודה באזור גלילות שאתם מכירים וממליצים?

עריכה אחרונה על ידי idona

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...