Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. 

קניתי לאשתי רכב חדש. לצערי אין ברכב מסך ודיבורית. 

אשתי בעיקר צריכה דיבורית ואפל קאר פלי /פשוט וויז. 

קיבלתי הצעות בין 1200-1600 ₪ להתקנת מסך וכו. 

עד כמה מסובך זה יהיה לבצע את זה בעצמי עם חלקים שאקנה באלי אקספרס.

(אם יש לכם לינקים למוצרים טובים גם אשמח) 

האם זה בכלל משתלם לנסות לבד? או פשוט לשלם על כך. 

פורסם

יש לי את הדגם בלי הפאנל. 

אני מהדרום הרחוק אז פחות רלוונטי אבל תודה. 

אין דברים יותר פשוטים. אני לא מחפש עכשיו את כל היוטיוב משחקים וכל זה רק דיבורית ושיקוף טלפון. למה זה כזה יקר? 

פורסם

מבחינת התקנה זה דיי שטויות, תחפש בעלי קיט של פריים וכבלים לרכב שלך, ואז חפש מולטימדיה גנרית.

מניח שיש כמה גם בפורום למכירה.

יש לך שני גדלים גנריים 9 אינצ ו10.2 אינצ.

בהתאם לפריים שתקנה, תקנה מסך בגודל הרלוונטי.

גילוי נאות, יש לי מסך 10.2 שמפורסם בפורום אודיו.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
בתאריך 8.4.2025 בשעה 15:52, jpex כתב:

עד כמה מסובך זה יהיה לבצע את זה בעצמי עם חלקים שאקנה באלי אקספרס.

(אם יש לכם לינקים למוצרים טובים גם אשמח) 

https://he.aliexpress.com/w/wholesale-Subaru-Trezia-carplay.html

הרכב נמכר  גם תחת השם לעיל (בלינק) של סובארו, ככה שסה גם יכול לעזור לחפש מוצרים רלוונטיים.

בהתאם, ניתן גם לחפש רק מסגרת:

https://he.aliexpress.com/w/wholesale-SUBARU-TREZIA-FASCIA--.html

ולהתקין איזה מולטימדיה שבא לך, עם גוף 2DIN סטנדרטי (מסך 7 אינץ' במקסימום מבלי לבלוט. מסכים גדולים יותר = מסך שבולט החוצה).

רק תבדוק בכל מקרה, עד כמה שניתן, שצורת הפאנל אכן מתאימה לרכבך.

פורסם
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

https://he.aliexpress.com/w/wholesale-Subaru-Trezia-carplay.html

הרכב נמכר  גם תחת השם לעיל (בלינק) של סובארו, ככה שסה גם יכול לעזור לחפש מוצרים רלוונטיים.

בהתאם, ניתן גם לחפש רק מסגרת:

https://he.aliexpress.com/w/wholesale-SUBARU-TREZIA-FASCIA--.html

ולהתקין איזה מולטימדיה שבא לך, עם גוף 2DIN סטנדרטי (מסך 7 אינץ' במקסימום מבלי לבלוט. מסכים גדולים יותר = מסך שבולט החוצה).

רק תבדוק בכל מקרה, עד כמה שניתן, שצורת הפאנל אכן מתאימה לרכבך.

לדעתי המסכים הגנריים החדשים שהם 9 ו10.2 אינצ הם אופציות עדיפות, יש תמיכה משמעותית בשוק הרבה יותר גדולה לסוגים האלה מבחינת חלפים והתאמות וכדומה.

7 אינצ היה הסטנדרט לפני כעשור, אפשר לגמרי להתשמש בגודל הזה אבל התמיכה כיום כבר הולכת ויורדת, המעבר הוא לגנריים הסינים(9, 10.2)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

על איזה חלפים ותמיכה אתה מדבר?

ובכל מקרה גם החברות הסיניות היותר מוכרות ומומלצות (ג'ויינג, אטוטו, ועוד) עדין מייצרות גם בגדלים הסטנדרטים. 

בכל מקרה, לא נכנסתי למה עדיף. איש יפעל לפי ראות עיניו. 

גוף המכשיר לרוב ינוע בין 1DIN ל-2DIN. לגבי המסך, כן כמובן יש גדולים יותר, כתלות במרחב שהפלסטיקה המקורית מאפשרת או כאמור עם בליטה החוצה.

פורסם

קח בחשבון הדואר ומשרד התקשורת מקשים על הכנסת מולטימדיה. יש לא מעט סיפורים... יש כאלו שמצליח להם וכאלו שלא! אז בדרך כלל גם הכסף הולך. מנסיון אישי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה חברים על התגובות. 

הייתי מעדיף מסך 7' שיכנס למסגרת ולא יבלוט ויראה לא שייך לרכב. 

בגלל זה גם חשבתי להרכיב את זה בעצמי. אבל אני מבין שזה קצת מסתבך עם הדואר וקצת רולטה רוסית האם זה יגיע או לא אז בעצם חבל לבזבז את הכסף.

ומבחינת מה שכבר נמצא בארץ וזמין לקניה. הוא גם ככה יקר, אז הפער בין התקנה עצמית למתקין פער של 200-300~ שקל 

אז במקום כל הכאב ראש ללכת למתקין ולסיים עניין

פורסם
לפני 5 שעות, Tom_22 כתב:

על איזה חלפים ותמיכה אתה מדבר?

ובכל מקרה גם החברות הסיניות היותר מוכרות ומומלצות (ג'ויינג, אטוטו, ועוד) עדין מייצרות גם בגדלים הסטנדרטים. 

בכל מקרה, לא נכנסתי למה עדיף. איש יפעל לפי ראות עיניו. 

גוף המכשיר לרוב ינוע בין 1DIN ל-2DIN. לגבי המסך, כן כמובן יש גדולים יותר, כתלות במרחב שהפלסטיקה המקורית מאפשרת או כאמור עם בליטה החוצה.

חלפי ותמיכה הכוונה היא זמינות גבוהה של פריימים וקיטים של חיוט, החיווט של השני סוגים האלו הוא זהה וגנרי, זאת אומרת לא משנה איזה חברה קנית מסך החיווט יתאים.

זה נראה כמו שינוי של ה"טרנד" שקורה בשנים האחרונות בנוגע למסכי המולטימדיה.

image.thumb.png.82989eb9f99f4200b01d64f0d5266b86.png

זה למשל מסך דיי ענק(10.2), ועדין הוא לא נראה לא במקום דווקא יושב סבבה לגמרי.

ככה היה נראה במקור:
Citroen C1 Review | TestDriven

פורסם

אני פחות מתחבר לז'אנר של לתקוע טאבלט סטייל טסלה מול הפנים ואוהב את המקור
בפיאט 500, ממש נלחמתי עם עצמי לא להתפשר אחרי שעצרו לי את רדיו תואם המקור במכס
ב"ה... בקרוב יגיע אחר שחיכיתי לו חצי שנה!

ככה זה נראה תואם מקור מול הטאבלט טסלה
כל אחד וטעמו7" Android 14 8-Core 4+64G Car Stereo Radio GPS Head Unit for FIAT 500  2016-2020 | eBayAndroid12 QLED 9'' Screen Car Radio For Fiat 500 500L 2015 2016 2017- –  KSPIVauto

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, ik3 כתב:

image.thumb.png.82989eb9f99f4200b01d64f0d5266b86.png

זה למשל מסך דיי ענק(10.2), ועדין הוא לא נראה לא במקום דווקא יושב סבבה לגמרי.

ככה היה נראה במקור:
Citroen C1 Review | TestDriven

היופי הוא בעיני המתבונן ;)

לי זה נראה לא פרופורציונלי ולא במקום הייתי מעדיף משהו שיכנס בגודל המקורי ויעבוד טוב

פורסם

מה החשש שזה יתקע בדואר ? אל דאגה זה יגיע.

תראה סרטון איך להרכיב ברכב שלך זה לא קשה כלל, אם תראה סרטון מראש תהיה מוכן לכל דבר

פורסם
לפני 28 דקות, GFx22 כתב:

מה החשש שזה יתקע בדואר ? אל דאגה זה יגיע.

תראה סרטון איך להרכיב ברכב שלך זה לא קשה כלל, אם תראה סרטון מראש תהיה מוכן לכל דבר

ואם זה לא יגיע אתה תפצה אותו?

תיכנס לקבוצת נפגעי דואר ישראל ותראה כמה אנשים מתלוננים וא אם תהיה משוכנע שזו המלצה חסרת סיכון תחזור לעדכן

פורסם
לפני 8 דקות, סולל הדרך כתב:

ואם זה לא יגיע אתה תפצה אותו?

תיכנס לקבוצת נפגעי דואר ישראל ותראה כמה אנשים מתלוננים וא אם תהיה משוכנע שזו המלצה חסרת סיכון תחזור לעדכן

בד"כ 90% מגיע ואין בעיות, וגם אם לא מגיע הוא מקבל החזר כספי מאליאקספרס.

פורסם
לפני 3 שעות, GFx22 כתב:

בד"כ 90% מגיע ואין בעיות, וגם אם לא מגיע הוא מקבל החזר כספי מאליאקספרס.

היום מבקשים אישורי תדרים ועושים חיים קשים ועוד לשלם מכס זה לא כמו שהיה פעם שכונה אני חיי את התחום הזה ונתקלתי בהרבה לקוחות שסיפרו

ואין פנאל לדגם הזה איזה התקנה קלה בדיוק?

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...