Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה נדיר מאוד אי שם בראש העין 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה שלא שמת לב שזה מישהו מהפורום, שיפוצניק מומחה..

• מצחיק 4

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא שמעת על בית הספר של החופש הגדול?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גר בשומרון. אני יכול להגיד שעצם העובדה שאין שוטרים ואין אכיפה גורמת לכולם לנסוע כמו משוגעים. החוקים הם המלצה לא מחייבת ולאף אחד לא אכפת. 

פורסם
לפני 12 דקות, david3692 כתב:

אני גר בשומרון. אני יכול להגיד שעצם העובדה שאין שוטרים ואין אכיפה גורמת לכולם לנסוע כמו משוגעים. החוקים הם המלצה לא מחייבת ולאף אחד לא אכפת. 

אני גר במרכז הארץ ויכול להגיד אותו הדבר.

ובאותו עניין: 18 שנות מאסר (ברוטו) על רצח כפול בדריסה בכוונה תחילה:

ציטוט

ישראל חקאק (35) מנתניה, אשר הורשע ברצח באדישות של אייל יהודה ז"ל (46) והריגה של מאור בן־דוד ז"ל (35) כשהתנגש באייל יהודה בכוונה תחילה אחרי ריב נהגים על הכביש, נשלח ל-18 שנות מאסר.

https://fullgaz.co.il/18-שנות-מאסר-נגזרו-על-רוצח-הרוכב-אייל-יהו/

פורסם

אני תמיד מעדיף את כבישי השומרון על פני שרון/גוש דן/י-ם בגלל הרבה פחות צפיפות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני שעה, מלטבשי כתב:

כנראה שלא שמת לב שזה מישהו מהפורום, שיפוצניק מומחה..

מזל שהייתי עם הילד אחרת היה מבצע דריסת נבלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כהולך רגל בישראל אתה צריך להיות יזם ומעיז, לרדת לכביש ולהסתכל לנהג בעין לעשות לו דירבלאק ורק אז הוא עוצר לך. אם אתה עומד כמו ילד טוב לפני מעבר חצייה ומחכה שמישהו יעצור אתה תמשיך לעמוד.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לנסוע לאימון חצי שנתי באתונה. 

קשה באימונים - קל בקרב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוזמנים לנהוג ב443 החל מצומת שילת ועד לאזור עטרות בשעה 5-6 בערב.

בחיים לא ראיתם מומחי נהיגה כאלה, או ידעתם שטויוטה קורולה \ אוקטביה מצליחות לתמרן ככה ברכב מלא כאשר החלק האחורי שוקע ממשקל הנוסעים.

• אהבתי 2

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 8 דקות, avizaz כתב:

או ידעתם שטויוטה קורולה \ אוקטביה מצליחות לתמרן ככה ברכב מלא כאשר החלק האחורי שוקע ממשקל הנוסעים.

כבישי הנגב מלאים בהפתעות כאלו. 

מרוץ ראלי של קורולות ואוקטביות.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

זה רכבים שהמתלה האחורי שלהם קרס בצורה כזו שהוא כבר מתנגד לחוקי הפיזיקה - תהפוך את הרכב על הגג ועדיין הגלגל יהיה שקוע לתוך בית הגלגל. 

• מצחיק 3

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...