Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הייתה לי תקלה ברכב שלא איפשרה המשך נסיעה. זה קרה בתוך העיר ברחוב ללא חניות פנויות עם נתיב נסיעה אחד לכל כיוון.
השארתי את הרכב על המדרכה (מאוד רחבה - ברוחב של כ2.5 רכבים, חניתי צמוד לכביש) כשעתיים עד שהגיע שירות דרך (יש לי תיעוד של הקריאה).
בזמן הזה קיבלתי דוח חניה מהרשות המקומית.

מה אומר החוק במקרה הזה? האם כדאי לבקש להישפט?

פורסם

עקרונית החוק לא נותן היתר לחניה אסורה בגלל תקלה.

התקנה היחידה שמוכרת לי עוסקת בהצבת משלושל אזהרה שאני אניח שלא הצבת:

70.   (א)  רכב שהיה הכרח לעצרו ולהשאירו עומד על פני הדרך, יציב נוהג הרכב משולש אזהרה כאמור בתקנה 367 שיהא נראה לעין נוהג רכב הבא מאחוריו ממרחק של 100 מטרים לפחות.

נסה לשלוח לעיריה בקשה לביטול בצירוף המסמכים שמעידים על הגרירה והתיקון בצירוף צילום של רוחב המדרכה והסבר שעשית את המירב כדי למנוע הפרעה.

פורסם

במקרים של תקלות ברכב הכי מומלץ להישאר ברכב עד שמגיע השירות/גרר ולא להשאיר אותו בלי השגחה, בדיוק כדי למנוע מצבים כאלו של דוחות ו/או גרירות, לא מספיק לשים משולש ו/או 4 וינקרים, יש הרבה מאד מצבים שאנשים משתמשים בזה שלא לצורך.

כפי שבי רו רשמה, קודם תגיש ערעור עם כל המסמכים הרלוונטים, אם לא יעזור תבקש להשפט.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...