Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 53 דקות, hans כתב:

התמרורים בישראל זהים בגודלם לתמרורים באירופה ואף נוטים לכיוון הגדול יותר.

הרמזורים בישראל הם הכי גדולים בעולם.

שק התירוצים של נהגוס ממוצעוס ישראלוס

הוא בכלל שיא גינס :)

מה העונש בארופה לנהג שעלה על נתץ?

פורסם

אירופה זה כללי מדי. מהמעו שאני מכיר - הקנס כבד יותר מהארץ (אבל לך תדע עם השקל)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אבל אני חייב להגיד משהו, אנשים מגיעים נניח מב"ש לירושלים, בב"ש אין דבר כזה נתיב שמאלי שהוא נתיב תחבורה ציבורי, לא חולמים על זה אפילו,

נכון שאמנם אני חיפאי במקור אבל בעשור האחרון בב"ש, לא חולמים על זה בשום חלום שהוא, אני לא שם לב לשילוט, למה מגיע לי לקבל 500 שקל?

תנו 150 משהו מה 500? זה המון.. הלך לי יותר מיום עבודה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

הלך לי יותר מיום עבודה.

עזוב אותך השאלה שלי מה העירייה רוצה מאחורי הסיפור-ולכן חשובה לי השאלה האם בארופה מעבר לקנס יש נקודות /שלילה 

כי לפי הצ׳אט בגרמניה אתה יכול לקבל על זה עד חודש שלילה 

אבל אך אני יסכם את הסיפור המגעיל הזה במישפט- אל תלמד את מצליח אך עושים כסף וגם לא אך לנהל כבישים

• מבאס 1
פורסם

כמה הערות להודעות מהימים האחרונים:

1. נת״צ משמאל מקובל, לא רק בישראל. במטרונית בחיפה יש גם מספר מעברים בין ימין ושמאל.

2. במקרה עברתי השבוע כמה פעמים  בדרך ההגנה בחיפה ושמתי לב לתמרורים במרבית הקטעים צלמית האוטובוס צהובה, כלומר אוטובוסים בקווי שירות. החריג שראיתי הוא הקטע הדרומי ביותר (הראשון) בכיוון מדרום לצפון בו הצלמית לבנה. בקטע הבא כבר צהובה. .

3. בשרשור המקביל קיבלנו הדגמה קשה של הסיכון בנסיעה בנת״צ. וזה מעבר להפרעה לציבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

במטרונית בחיפה יש גם מספר מעברים בין ימין ושמאל.

נתפסתי נוהג שם בתחילת הדרך של זה (לפני כ-13 שנה אני חושב) נעצרתי על ידי שוטרי תנועה ונשלחתי לדרכי ללא שום קנס, בלילה. סוף שבוע.

וזה היה נתיב מוגבה ביחס לאחרים ועדיין שחררו אותי, פשוט לא הייתי בטוח שאסור ליסוע שם.

רק בירושלים אכלתי מינוס 500 ש"ח לכיס.

פורסם (נערך)

@גולדן191 אני מניח שאתה מדבר על המעבר בין לב המפרץ לבין המסלול בשד׳ ההסתדרות לצפון, שמוגבה קלות (ומהווה סיכון לרוכבי דו״ג שמנסים להשתחל בסמוך). אבל יש עוד מעברים כמו בצייזל (ליד אושר עד) ובצומת המגינים/בן גוריון, וגם  בכביש לנשר ובעיר ובהדר כמה הסדרים לא שגרתיים. אבל כל אלה לא צריכים לגרום לנהג ערני להתבלבל. הסימון ברור, וכנראה שיש מי שדואג לחדש את האדום ובעיקר את הצהוב על הכבישים.

לפני כשעה, דובצע כתב:

אז למה אין נקודות?

לא הבנתי. אמצעי התיקון הנדרשים לו נמצאים בידי הפחח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

@גולדן191 אני מניח שאתה מדבר על המעבר בין לב המפרץ לבין המסלול בשד׳ ההסתדרות לצפון, שמוגבה קלות (ומהווה סיכון לרוכבי דו״ג שמנסים להשתחל בסמוך). אבל יש עוד מעברים כמו בצייזל (ליד אושר עד) ובצומת המגינים/בן גוריון, וגם  בכביש לנשר ובעיר ובהדר כמה הסדרים לא שגרתיים. אבל כל אלה לא צריכים לגרום לנהג ערני להתבלבל. הסימון ברור, וכנראה שיש מי שדואג לחדש את האדום ובעיקר את הצהוב על הכבישים.

לפני כשעה, sperial כתב:

אני שואל אם נסיעה בנתץ מסוכנת למה לא נותנים עליה גם נקודות מעבר לקנס הכספי

פורסם
לפני 16 דקות, דובצע כתב:

אני שואל אם נסיעה בנתץ מסוכנת למה לא נותנים עליה גם נקודות מעבר לקנס הכספי

הסיכון שאם מישהו יתפרע או יחלום על ההגה הוא יכול לפגוע באוטובוס ויש כאן הסתברות פגיעה ביותר אנשים לעומת פרייבט לא?

גם באוטובוס אנשים אינם חגורים.

פורסם

אני ממשיך ללמוד אך זה עובד

אני מביא את מה שניראה לי רלוונטי

IMG_1344.jpeg

זאת אומרת העירייה זאת שמסמנת את הכביש על ידי קבלני משנה היא זאת ששמה מצלמה היא רואה כמה זה ריווחי ואז היא משתפת פעולה ב………..?

פורסם

לעיריות יש סמכות לתת נקודות?

אולי בגלל זה הדו"ח כזה כבד.

כי אין נקודות, רק כסף.

זה נתח משמעותי מיום עבודה של איש מכירות שטח או מהנדס שירות, לפעמים יום עבודה שלם.

פורסם (נערך)

0 אינטרס לשפר את המקום שם

(וגם 0 אינטרס את המצלמה בצומת רמות רק ששם זה היה מצלמת משטרה על תשתית עירייה

ופה זה הכול עירייה)

לפני 3 דקות, גולדן191 כתב:

לעיריות יש סמכות לתת נקודות?

לא יודע.  אז שיעשו את המצלמות באחריות המישטרה

שיעשו מה שהם רוצים אבל אני רוצה לראות מוצר מתפקד ולא את מצליח נותן עבודה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 14:59, גולדן191 כתב:

אבל אני חייב להגיד משהו, אנשים מגיעים נניח מב"ש לירושלים, בב"ש אין דבר כזה נתיב שמאלי שהוא נתיב תחבורה ציבורי, לא חולמים על זה אפילו,

נכון שאמנם אני חיפאי במקור אבל בעשור האחרון בב"ש, לא חולמים על זה בשום חלום שהוא, אני לא שם לב לשילוט, למה מגיע לי לקבל 500 שקל?

תנו 150 משהו מה 500? זה המון.. הלך לי יותר מיום עבודה.

ומה אם תושב זרעית, ששם אין אפילו רמזור אחד לרפואה, מגיע לתל אביב ועובר באור אדום? גם צריך לוותר לו?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...