Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, חדש כאן. הגעתי מהמלצה.

אני מחפש לקנות רכב ראשון, תקציב עד 90 אש״ח. מעדיף יד 1 ופחות מ90,000 קילומטראז׳. אני גבוה (1.95 מ׳) אז הרכב צריך להיות נוח. אני לא צריך הרבה ברכב: אוטומטי, מזגן, בלותות׳, מצלמת רוורס, לא רואה מוסך...

נוסע בעיקר בעיר, גם בפקקים. חסכוני בדלק, אולי אפילו היברידית. לא מחפש רכב גדול מדי (אנחנו רק זוג בלי ילדים) אבל גם לא קטן (בכל זאת, גבוה) וצריכה להיכנס בחניה בין 2 עמודים (יש מקום פשוט שיהיה יותר נוח להחנות).

בגלל שאני בכלל לא מבין או מתעניין ברכבים, אני לא רוצה לקנות ממישהו פרטי כי אני לא סומך על המוכרים שיהיו אמינים. חשבתי ללכת לסוכנויות הגדולות (שלמה סיקסט, אלדן...), גם כדי לנסות רכבים וגם כי אני יותר סומך עליהם שלא ידפקו אנשים. כמובן שאבקש דוח תאונות ואקח לבדיקה. אבל בכל זאת.

זהו, אשמח לדעות על הסוכנויות ועל המלצות לרכבים. חשבתי בעיקר על יפניות וקוריאניות. יצא לי להיות הרבה במאזדות ויונדאי והן נראות טוב. לא צרפתיות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי amit-looks-for-car
פורסם (נערך)

אולי יונדאי קונה יכולה להתאים לך,שנתונים נמוכים יותר של 2019 וסביבתו, ואולי גם תוכל למצוא היברידית במחיר הרצוי והקילמוטרז' שציינת. 

הבנזין לא הרכב הכי חסכוני בדלק, אבל יש מספיק מקום, גם לאנשים גבוהים לדעתי. 

לגבי סוכניות רכב, אין לי מספיק ניסיון כדי להמליץ, למרות שאני באותו קו מחשבה כמוך,בדרך כלל אתה מקבל אחריות של שנתיים שלוש על הרכב גם דרכם. 

עריכה אחרונה על ידי dorw85
פורסם

יונדאי קונה היברידית יכולה להתאים. 

אפשר סוזוקי ויטרה .

הונדה HR-V

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכבים היברידיים משומשים מבוקשים בזכות החסכון בדלק.

ולכן יקרים יותר לרכישה.

אם אתה לא נוסע הרבה זה בד"כ לא משתלם לעומת רכב עם מנוע רגיל שיעלה פחות ברכישה.

כתבת נסיעה בעיקר בעיר. בד"כ זה תיאור של מי שלא צפוי לעשות יותר מ 10,000 ק"מ בשנה.

פורסם

הייתי פועל בסדר הפוך: כיוון שאתה בחור מגודל ויש לך דרישות מתאימות קח את זוגתך לריכוז מגרשי הליסינג הקרוב לביתך, שבו עם איש המכירות והעלו את דרישותיכם. הוא יציע הצעות, ואז עשו איתו סיבוב במגרש, שבו במושב הנהג, כוונו אותו ובדקו את התאמת הרכבים המוצעים לצרכיכם.

שים לב שאין יחס ישר בין גודלו החיצוני של הרכב לנוחות הישיבה, כי היא תלויה גם בגובה הפנימי, במבנה המושב ובאפשרויות הכיוונון שלו. ואני מניח שתרצה רכב שמתאים גם לבת הזוג, אז וודאו ששניכם מרוצים.

עוד עניין הוא התאמה לצרכים לא רק כעת אלא גם בעתיד. אם, למשל, יש מחשבה על ילדים בשנים הקרובות, כדאי לחפש רכב עם גישה נוחה לספסל האחורי ותא מטען מספיק גדול.

עוד פרט שכדאי לבדוק הוא תוצאות מבחני ריסוק - לבדוק את דו״ח הבדיקה באתר euroncap (לא להסתפק בכוכבים אלא להתעמק בפירוט ב-PDF המצורף), עם תשומת לב להבדלים בין הדגם שנבחן לבין הדגם הנרכש, ושוב, לשים לב לדגשים שלך. למשל אם לא מתוכננים ילדים הרי שסעיף זה במבחן הריסוק פחות קריטי, אבל אם מתוכננים יש לתת לו משמעות גדולה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש הונדה ג'אז חדשה יחסית שנכנסת בתקציב, תבדוק שהמושב נוח לך. רכב מצוין שיענה על כל מה שביקשת.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...