Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מודיעים ל 4,000 אנשי קשר על מעבר מנטוויז'ן ל GMAIL

Michazzz

פוסטים מומלצים

חברת נטוויז'ן החליטה להפסיק לתמוך באימייל דרך תוכנת מייל כמו אאוטלוק. הם רק תומכים באימייל שלהם ב Ebox וזה ממש ממש לא טוב.

יש לכם פתרון שיכול לעזור? תודה רבה, מיכה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את EBOX אבל מן הסתם שיש להם אחת מהאופציות הבאות:

* העברה אוטומטית של המיילים הנכנסים למייל שתגדיר (חיסרון: השולחים ימשיכו לשלוח למייל הזה, יכול להתמלא הנפח בלי שתשים לב)

* שליחת "הודעת חופשה" בה תכתוב לפנות למייל החדש (חיסרון: מי שיחליט לא להתייחס להודעה, או חברות, המייל לא יגיע אליך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה עדיין משתמש במייל של נטוויז'ן דרך תוכנה כמו אאוטלוק, אז אני מניח שיש לך גם טלפון קווי מדגם 'זמיר' בבית שבאמצעותו תוכל לעדכן את אלפי אנשי הקשר על הצרה שפקדה אותך. על הדרך אפשר גם לאחל להם חג חנוכה שמח ולשאול מה שלום הנכדים.

לחלופין, אם יש לך מחשב עם מערכת הפעלה 'חלונות' גרסה 7 ומעלה, כנראה שהיא דרשה רישום דרך כתובת אימייל של מייקרוסופט (hotmail.com, outlook.com, me.com וכו'). אפשר לשחזר את הסיסמה שלה ולהמשיך להשתמש באאוטלוק לנצח, עם הודעת חופשה (כאמור לעיל) בנטוויז'ן שעברת כתובת.

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מלווה אדם מבוגר שסוגר את העסק שלו, עובר ל GMAIL ורוצה ליידע את כל אנשי הקשר שלו לגבי המייל החדש. 

העסק שלו חבק עולם עם לקוחות מגוונים מארצות שונות.

בשלב הבא אבקש מנטוויז'ון להעביר את כל המיילים שלו ל GMAIL.

אגדיר את GMAIL בתוך אאוטלוק שלו כך שלא יחשוש משינוי רציני כל כך.

הבעיה, איך מודיעים לכולם על המייל החדש - גם בלי שהם שולחים אליו מייל ומקבלים הודעה חוזרת של חופשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Derishאני לא מבין את הזלזול שלך.

אנשים משתמשים בשירותים מסוימים הרבה שנים והמעבר לשירות אחר לא תמיד פשוט.

אני השתמשתי בשירות הדואר של ארגון בוגרי הטכניון מסוף שנות ה-90, למרות שיש לי ג'ימייל מ-2004. כשהארגון החליף ספק הייתי צריך להעביר את המנויים שךי ידנית ובדרך איבדתי כמה. ומדובר במייל פרטי, לא עסקי. היתרון הוא שהפסקתי לקבל פרסומות ל-sializ :D

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, Michazzz כתב:

אני מלווה אדם מבוגר שסוגר את העסק שלו, עובר ל GMAIL ורוצה ליידע את כל אנשי הקשר שלו לגבי המייל החדש. 

העסק שלו חבק עולם עם לקוחות מגוונים מארצות שונות.

בשלב הבא אבקש מנטוויז'ון להעביר את כל המיילים שלו ל GMAIL.

אגדיר את GMAIL בתוך אאוטלוק שלו כך שלא יחשוש משינוי רציני כל כך.

הבעיה, איך מודיעים לכולם על המייל החדש - גם בלי שהם שולחים אליו מייל ומקבלים הודעה חוזרת של חופשה.

מכניסים מענה אוטומטי שמעדכן על המייל החדש, מגדירים העברה אוטומטית של כל הדואר לגימייל ואם יש אפשרות מגדירים מחיקה אוטומטית של מיילים אחרי פרק זמן כדי שהתיבה לא תיסתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם יש איזו אפשרות לייצא את כל הקונטקטס לאקסל או csv. אם זה קיים אז לא אמורה להיות בעיה להכין רשימת תפוצה כוללת.

• רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, פינדר כתב:

תבדוק אם יש איזו אפשרות לייצא את כל הקונטקטס לאקסל או csv. אם זה קיים אז לא אמורה להיות בעיה להכין רשימת תפוצה כוללת.

השאלה אם יש כזו רשימה בכלל, ואת מי היא כוללת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות, הבעיה היחידה שאני צופה זה ש GMAIL לא יאהב שליחת המון מיילים בבת אחת וישר יחסום/יעביר לספאם. מנטוויזון לשלוח זה לא ממש נותן יותר, רק בהקלדה ידנית של כתובות לממשק EBOX. 

זו הבעיה.

וכן, לאדם בן 80+ המעבר מתוכנת אאוטלוק המוכרת לו,  המכילה תיקיות רבות בענייני עסקים, זה ממש לא קל, מלחיץ מפחיד ומעורר חוסר ביטחון. בגיל "צעיר" עד 60 זה נשמע קל, כשתגיעו לשמונים+ תעדכנו פה איך אתם עם הטכנולוגיה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, sperial כתב:

אני לא מבין את הזלזול שלך.

למה זלזול? נתתי לו פתרון חלקי לבעיה שלא נוסחה באופן ברור, ואז פינדר השלים את החסר. אם העסק אכן חובק עולם, אז הגיוני שתהיה לו רשימת אנשי קשר שניתן לייצא באאוטלוק ולא רק בכרטסת נייר.

יש כמה אנשים כמו שפות"ש מתאר גם בתעשייה שלי, ואני עדיין שומר את כרטיסי הביקור שלהם למזכרת. אבל אם אי פעם אצטרך ליצור איתם קשר, כנראה שאחפש כתובת עדכנית בגוגל או ארים להם טלפון ולא אסתמך על פרטים מלפני עשרים שנה.

ליתר בטחון, תמיד אפשר לבדוק את הכתובת הישנה דרך ממשק הרשת פעם בחודש ואם מישהו שלח משהו - לענות לו מהג'ימייל.

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Michazzz כתב:

תודה על התשובות, הבעיה היחידה שאני צופה זה ש GMAIL לא יאהב שליחת המון מיילים בבת אחת וישר יחסום/יעביר לספאם. מנטוויזון לשלוח זה לא ממש נותן יותר, רק בהקלדה ידנית של כתובות לממשק EBOX. 

זו הבעיה.

וכן, לאדם בן 80+ המעבר מתוכנת אאוטלוק המוכרת לו,  המכילה תיקיות רבות בענייני עסקים, זה ממש לא קל, מלחיץ מפחיד ומעורר חוסר ביטחון. בגיל "צעיר" עד 60 זה נשמע קל, כשתגיעו לשמונים+ תעדכנו פה איך אתם עם הטכנולוגיה...

אתה לא משתמש בממשק של האימייל לזה, אלה בחברות צד ג שמאפשרות משלוח mass email. אתה מגדיר שם את המייל ממנו אתה רוצה שההודעה תשלח, כותב את ההודעה עצמה ומזין את רשימת הכתובות שהוצאת באקספורט.

זה יעלה כמה זוזים אבל זאת הדרך הטובה ביותר להודיע בצורה אקטיבית.

לפני 1 דקה, Derish כתב:

למה זלזול?

כי זאת הייתה הודעה מזלזלת. חד וחלק. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בן 80 רק 40+ אבל אני גם עדיין משתמש באימייל של נטויזן יש לי אותו מ1997 :) 

הרגע פתחתי את האאוטלוק והוא עובד תקין, גם במייל הרגיל בנייד של סמסונג בלי בעיות ככה שלא הבנתי למה החלטת שאין תמיכה?

עריכה אחרונה על ידי TZR84

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוי, דריש, כמה פעמים אצטרך לתקן אותך. 

"שח-רחוק". לא טלפון. ולקוות שאין למקבל השיחה הרבה אפסים במספר (קצת לפני תקופת דגם "זמיר").

ולמי שלא מכיר את סגנון הדיבור של דריש, כן זה בהחלט נשמע מזלזל, אפילו שזה רק נאמר בהומור ללא כל כוונת זדון מאחורי הדברים. 

מה לעשות שזה בהחלט "פלאי הטכנולוגיה" (מהדורת שנות התשעים). כל השאלה נשמעת כאילו שיצאה מתוך פרק של "זומביט". ואם למישהו יש בעייה עם מה שכתבתי כאן, הוא מוזמן ללכת לשחק עם הג'ויסטיק.

רציתי להציע שליחת מייל בתפוצת נאט"ו, אבל קראתי באחת מההודעות שנטוויז'ן כבר לא מאפשרים שליחת מיילים מהאאוטלוק. 

אני יודע שניתן להגדיר קבלת מיילים מהאיבוקס לתוך הג'ימייל, לא ניסיתי מעולם להגדיר ג'ימייל לתוך אאוטלוק. לא יודע אם זה אפשרי, האמת, שוב - כי מעולם לא ניסיתי. 

מצטער, פות"ש, אין לי עצה טובה עבורך.

אולי יהיה מישהו שניתן להתייעץ איתו בנטוויז'ן עצמם? מחלקת תמיכה טכנית או משהו כזה. 

על החתום, 

מישהו שרק בחודש שעבר ניתק את המרשתת (ספק=נטוויז'ן, תשתית=בזק) כי הכבלים הוחלפו למשהו ללא כבלים (סטרימינג) והיה צריך לשדרג את המרשתת (כי מה שבזק קוראים לו "תשתית" ומה ש"תשתית" אמורה להיות אלו 2 דברים שונים, מסתבר, לפי הגדרת בזק) כעזרה למישהו מבוגר. זו הייתה חווייה מתישה, התיישבתי לנוח מעט על הגזוטרה לאחר מכן עם גזוז, על מנת לצבור כוחות לפני ששמתי פעמיי השוקה.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...