Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מודיעים ל 4,000 אנשי קשר על מעבר מנטוויז'ן ל GMAIL

Michazzz

פוסטים מומלצים

לפני 23 דקות, ברווז כתב:

ששמתי פעמיי השוקה.

מן הסתם הגעת מהשוק הסיטונאי.

בעבר הרחוק, כאשר השתמשתי גם בנטוויז׳ן וגם בג׳ימייל ניתבתי את ה׳ימייל לאאוטלוק, ההגדרה היתה פשוטה, כך שאין קושי לעזור לאיש להשאר עם הממשק המוכר.

לגבי שליחת דואר כמותי לא אוכל לעזור, נדיר שאני שולח דואר ליותר משלושה נמענים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף, צריך לקחת בחשבון שכאשר שולחים כמות מיילים כזו במכה - מסנני הספאם מחשידים את המייל השולח כספאמר, מה שיכול לגרום בהמשך למיילים של הבחור להיות מוגדרים אוטומטית כספאם.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, TZR84 כתב:

אני לא בן 80 רק 40+ אבל אני גם עדיין משתמש באימייל של נטויזן יש לי אותו מ1997 :) 

הרגע פתחתי את האאוטלוק והוא עובד תקין, גם במייל הרגיל בנייד של סמסונג בלי בעיות ככה שלא הבנתי למה החלטת שאין תמיכה?

מה שמעצבן במיוחד זה שהמייל פועל לסירוגין, לפעמים שולח וימים שלמים לפעמים הוא נשאר בדואר יוצא. 

במצב כזה ברור שההגדרות תקינות. 

אם תנסה להתקשר לתמיכה של סלקום/נטויזון ותבקש מהם לתמוך בך - הם תומכים רק בEBOX. כל השאר תפנה למייקרוסופט. הם עונים בזלזול והתנשאות. אשמח מאוד אם תתקשר ותבקש תמיכה באאוטלוק. הם פשוט לא מוכנים לעזור.

בעיה נוספת היא שגם באייפון ובאייפד הדואר לא נשלח יותר באופן עקבי, ואין אפליקציה של EBOX לניידים. בקיצור על הפנים. עכשיו תדמיינו את עצמכם בגיל 80+ מתמודדים עם זה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השני סנט שלי (כבומר מאותגר טכנולוגית)

כשמדובר במייל עסקי, כדאי להשקיע את  ה-80 שקל בשנה, לרכוש דומיין על שם העסק, ועוד כמה תיבות מייל עם שם הדומיין , ולנתב לשם את כל המיילים, גם מהתיבות של גוגל.

(רק אל תשאל אותי איך עושים זאת בפועל, בשביל זה יש לי ילדים)

לכל בעלת אימפרית לק-ג'ל מהחניה המקורה של ההורים יש היום כזה.

מעבר לזה שזה טוב לנראות של העסק, זה גם מונע בדיוק את הבעיה הזו, של החלפת ספקי אחסון וכו'. יש לך כתובת שהיא שלך לנצח.

• רעיון טוב! 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משנת 1994 האימייל מפורסם ועובד. היום לא רלוונטי להשקיע במייל עסקי, עבד טוב עד השנה. כבר לא עובד טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשיש לך את הדומיין אתה עושה את זה על השרתים של גוגל. עובד מעולה וקל מאוד לניהול.

Just now, Michazzz כתב:

משנת 1994 האימייל מפורסם ועובד. היום לא רלוונטי להשקיע במייל עסקי, עבד טוב עד השנה. כבר לא עובד טוב.

המייל שמפורסם אבל הוא ממילא עם סיומת של נטויז'ן. הוא עובר עכשיו לסיומת חדשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

. זו הייתה חווייה מתישה, התיישבתי לנוח מעט על הגזוטרה לאחר מכן עם גזוז, על מנת לצבור כוחות לפני ששמתי פעמיי השוקה.

הרמה להנחתה:

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על ייבוא הכתובות, גם זה לא ממש עובד טוב, ספר הכתובות לא עובר כמו שצריך וגם מזה הם מתנערים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק מוודא - ניסית את המדריך הזה?

https://www.facebook.com/notes/10158831363094494/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, natco כתב:

לרכוש דומיין על שם העסק

זה עובד לא רק לעסקים, אגב. אני כבר אלוהים יודע כמה שנים עם דומיין שלי ותיבת דואר בדומיין (יש לי איזה 6-7 דומיינים משום מה... 🤪), ספציפית כרגע עובד דרך גוגל, אבל יכול לעבור לכל ספק שבא לי והמיילים ימשיכו להגיע. עולה בין כמה שקלים לכמה עשרות שקלים בשנה, ועוד 6 דולר לחודש לגוגל, אבל עובד יופי. החסרונות: כשאתה מנסה להכתיב לנציגי שירות בטלפון את המייל שלך, והם כל כך רגילים לג'ימייל שהם אוטומאטית שולחים לך לכתובת הלא נכונה, ושחלק מהשירותים של גוגל (לדטגמה YouTube Family) מחייבים כתובת ג'ימייל ולא מייל בדומיין פרטי גם אם הדומיין שלך הוא בגוגל.

לפות"ש: תוציאו את כל הכתובות מהאאוטלוק, אני בטוח שיש דרך לעשות את זה, זה לדוגמה מחיפוש זריז באתר של מיקרוסופט:

- Use a third-party tool or add-in to extract the email addresses from your sent items folder. There are some tools or add-ins that can scan your Outlook folders and extract the email addresses of the recipients or senders. For example, you can try using Email Address Collector, which is a paid tool that can export email addresses from any Outlook folder or email account. You can also try using Email Address Extractor, which is a free add-in that can export email addresses from your selected emails or folders. - Use a VBA macro to export the email addresses from your sent items folder. If you are familiar with VBA programming, you can write a macro that can loop through your sent items folder and copy the email addresses of the recipients to an Excel file. You can find some examples of such macros online, such as this one or this one. However, be careful when using macros, as they may contain malicious code or cause errors in your Outlook.

ואז, כשיש לכם את הרשימה, תפתחו חשבון ב MailChimp (יעלה כמה דולרים בודדים), תשלחו מייל לכולם, ותסגרו את החשבון. אל תעשו mass mailing מהחשבון הפרטי, גם אם זה אפשרי.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

רק מוודא - ניסית את המדריך הזה?

https://www.facebook.com/notes/10158831363094494/

ניסיתי הכל, המידע לא מעודכן בפוסט ששלחת, אבל שוב - לפעמים מיילים נשלחים וימים שלמים הם תקועים בדואר יוצא. אין עקביות, אין קשר לאנטי וירוס או כלום. סתם פעם עובד ופעם לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטרה היא לעזוב את השרת של נטוויזן ולעבור הלאה..

נראה לי שהכי טוב יהיה להתחיל להעביר חלק לג'ימייל ולהמשיך להחזיק את התיבה ולבדוק אחת לכמה ימים, לאורך זמן אנשים יעברו לגימייל. 

אולי שווה להקים רשימה לפי שכיחות התכתבות בינו לבין האנשים ככה שהמיידים יקבלו ממנו מייל אישי ואלא שלא מדברים כל כך יקבלו בתפוצת נאטו על ידי שירות מקוון..

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...