Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הלך המצבר ב50 אחוז

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למה שנפ או וולטה?

אם אין כוונה למכור את הרכב בשנתיים הקרובות, תחפש וורטה או בוש, עם שנתיים אחריות.

אם תכתוב מאיפה אתה, גם יוכלו לכוון אותך לבית העסק, וזה כנראה לא יהיה אוטו דיפו, אלא אם יש שם עכשיו מבצע אמיתי.

מה הכוונה במה שרשמת בכותרת ( 50 אחוז)?

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 14 דקות, vladclar כתב:

למה שנפ או וולטה?

אם אין כוונה למכור את הרכב בשנתיים הקרובות, תחפש וורטה או בוש, עם שנתיים אחריות.

אם תכתוב מאיפה אתה, גם יוכלו לכוון אותך לבית העסק, וזה כנראה לא יהיה אוטו דיפו, אלא אם יש שם עכשיו מבצע אמיתי.

אני משדרות אבל עובד בקרית גת אני יכול לקנות או פה או אשקלון 

פורסם

תתקשר למשווק וורטה מטעם היבואן באשקלון ותברר מה המחיר למצב שמתאים לרכב שלך

Screenshot_20241129_075510_Chrome.jpg

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 17 דקות, vladclar כתב:

תתקשר למשווק וורטה מטעם היבואן באשקלון ותברר מה המחיר למצב שמתאים לרכב שלך

Screenshot_20241129_075510_Chrome.jpg

התקשרתי טרם קיבלתי תשובה אבל נראה שזה מצבר קצת יותר יקר מהרגיל כי זה 760A  

פורסם
לפני 5 שעות, vladclar כתב:

פות"ש, שכחת.

וולדקלר, ישנם דיווחים שוורטה ובוש יחזיקו משמעותית יותר זמן? אני לא בטוח.

פורסם

האמת שכן.

אבל, אם וולטה או שנפ מקבלים שנתיים אחריות כמו וורטה או בוש, ובמחיר יותר נמוך - שיקנה שנפ/ וולטה. 

ממה שראיתי,  הם יותר זולים כאשר האחריות היא שנה בלבד, אם בכלל ניתן לקבל אחריות יותר ארוכה משנה. 

פורסם

עידכון

נקנה ורטה כפי שיועץ כאן. אחריות היא לשנתיים

סוג המצבר

70 אמפר 

סטארט סטופ AGM 760a אחריות היא לשנתיים שילמתי 870 שקל.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מצבר טוב במחיר הגיוני ( למצבר פריקה עמוקה).

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 9 שעות, vladclar כתב:

מצבר טוב במחיר הגיוני ( למצבר פריקה עמוקה).

המחירים של המצברים כאן לא הגיוניים בשיט, בזמן שבכול העולם כבר עברו לטכנולוגיית AGM, בארץ מוכרים לך עדיין את הפשוטים של פעם במחירים מופקעים שלא מחזיקים טעינה... ויותר מזה, בארץ תקופת האחריות היא חצי ממה שנותנים בשאר העולם.

משלמים כפול, מקבלים חצי, ואומרים אמן...

פורסם

מה אתה מציע? לרדת מהארץ לטובת מצבר זול?

לצאת לרחוב קפלן להפגנות?

לא לקנות מצבר ולהשבית את הרכב?

וחוץ מזה, נקנה מצבר AGM.

פורסם
לפני 10 שעות, Muchacho כתב:

המחירים של המצברים כאן לא הגיוניים בשיט, בזמן שבכול העולם כבר עברו לטכנולוגיית AGM, בארץ מוכרים לך עדיין את הפשוטים של פעם במחירים מופקעים שלא מחזיקים טעינה... ויותר מזה, בארץ תקופת האחריות היא חצי ממה שנותנים בשאר העולם.

משלמים כפול, מקבלים חצי, ואומרים אמן...

תילחם במיסוי ההזוי, זה מה שיש לי להגיד לך. 

מצבר רגיל איכותי עולה היום בין 400-500, אז ורטה AGM בפחות מ-900? אחלה מחיר.

פורסם
לפני 6 שעות, vladclar כתב:

מה אתה מציע? לרדת מהארץ לטובת מצבר זול?

לצאת לרחוב קפלן להפגנות?

לא לקנות מצבר ולהשבית את הרכב?

וחוץ מזה, נקנה מצבר AGM.

נראה שיש לך איזה נקודה רכה בלשמוע את האמת, אני אענה על השאלה, כי בכל זאת כבודו שאל. 🙂

אתחיל ואגיד שאני בא מעולם האופנועים, ולאחר עשור נכנסתי לאחרונה גם לעולם הרכב. אני לא "משתמש" רגיל, ומכיר את הקהילה בארץ והעולם הזה בכלל על כול גווניו/ה.

לקהילת הרוכבים בארץ יש המון מאבקים, חלקם נחלו / נוחלים הצלחה, חלקם מנוהלים בצורה חלקית, וחלקם פשוט לא עולים על "סדר היום".

הסיבות לזה מגוונות, אבל המרכזית בהם לפני הכל הם כמות היורים בתוך הנגמ"ש. אותם אנשים הם בעיקרם טרחנים שלא תורמים כלום לקהילה, ולא רק שלא תורמים, אלא רק עושים נזק, אבל בכול זאת נחשבים לחלק מהקהילה רק בגלל שיש להם אופנוע.  רובם הם בעלי אינטרסים כאלה ואחרים שלא מקפידים לציין גילוי נאות, לחלקם האחר יש רקע אישי ו/או משפחתי של קרבה לצלחת ולכן אומרים את מה שהם אומרים, בין אם זה להגן על התחת של מישהו או, כי פשוט, אין בהם שום דבר מעבר חוץ מנאמנות עיוורת לאותו רקע אישי ו/או משפחתי. מבחינתי אפשר לייחס אותם גם לקבוצה הראשונה.

ובכן, איך זה מתקשר למצברים לרכב? זה בסוף יושב על אותו טיקט.

אי אפשר לצפות שמשהו באמת יזוז כל עוד יש טרחנים/עסקנים/ציניקנים שיורים בתוך הנגמ"ש, לכן השלב הראשון יהיה יהיה לנדות אותם. זה צריך להיות בין-קהילתי, ולא פעולה של משתמש בודד, או כמה אנשים. בפורומים זה אומר לחסום אותם, בקבוצות בפייסבוק זה אומר להעיף אותם. כל עוד זה לא קורה, בשילוב עם העובדה שבישראל אין כמעט עיתונות אמיתית לדעתי ועיתונאי הפך להיות שם קוד לשופר פוליטי (אבל זה השלב השני, אני לא רוצה להקדים), אז קשה עד מאוד.

אז, כאמור, כמו שאמרתי, לטעמי זה תהליך שהשלב הראשון בו נכתב בצורה מאוד ברורה, וכרגע אין מה לדבר על השלב השני עד שקודמו לא מבוצע בצורה מספקת. אשרי המאמין.

----

@פריג'י העובדה שאלה ה"מחירים" לא הופך את זה לאחלה, זה עדיין כפול מבשאר העולם ותקופת האחריות כאן נחתכת בחצי. מוזמן לבדוק אותי על זה. כנס לאתר של וארטה (וזה רק דוגמה אחת).

• אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם (נערך)

הרבה מלל, לא ברור מה תכלס... לבן אדם מת המצבר, הוא מתקשר לחנות, שומע את המחיר, בודק מול המחיר בחול ומחליט לא לקנות. וככה כל אחד, עד שהמחירים יירדו?

נשמע מעשי?

גם הרכבים עולים כאן כפול.

יש יוזמה להילחם בזה? ללחוץ על הורדת המיסוי?  על יבואנים שיחתכו ברווחים?

הרי קונים הכל ובכל מחיר,  רכבים סיניים ב 200 אלף ₪, רכבים משפחתיים ב 170 אלף ( שעוד לא מזמן עלו 120,000).

אין חרם צרכני, אין שום לחץ/ התנגדות לניפוח המחירים, בשום תחום: מזון, שירותים, רכבים, אופנועים,  כולל חלקי חילוף במחירים מופקעים בחסות המדינה ( איסור לרכוש בחול במחיר נורמלי כי זה לא בטיחותי) וכו...

אפשרות נוספת - אני חשוד בתור יורה בתוך נגמש ( אינטרסנט קרוב לצלחת),  כי לא רשמתי לפותח השרשור להשבית את הרכב עד שמחירי המצברים יירדו לרמה של חו"ל, אלא כתבתי שהוא קיבל מחיר טוב למצבר. 

ואז הפטרון זה לחסום אותי בפורום ( בפייסבוק אי אפשר, כי אני לא כותב שם), ואז המחירים יירדו. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...