Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Nemesis כתב:

נדלן בחו"ל משמעו גם כסף מזומן בחו"ל.

תלוי מאוד גם איפה הדירה, אבל למשל בבוקרשט לרוב הדירות מושכרות מאובזרות במלואן והשוכרים נכנסים עם מזוודות וכמה כלי מטבח.

סביר להניח שתמורת תשלום של 2-3 חודשי שכירות יקחו את הדברים שלהם וילכו מהרגע להרגע.

אני לא בטוח עד כמה מהר ישכירו לך דירה לטווח ארוך בתור מישהו שאינו תושב.

אבל מהרגע להרגע יש פתרונות של איירביאנבי, זאת לא בעיה. אם אחרי חודש הגעת למסקנה שאתה נשאר וצריך לטווח ארוך, יכול להשתמש באותו הכסף כדי לקנות דירה, כמו שאתה קונה עכשיו.

פורסם

חודש זה די אופטימי בתרחיש הזה.

אני לא אומר שכדאי לקנות דירה ליום שחור, התמקדתם בעניין הספציפי הזה.

למי שממילא חיפש לגוון את השקעותיו והתעניין בכיוון הספציפי הזה, והדירה ליום שחור היא מה שבסוף מטה את הכף בקצת ולא הסיבה העיקרית - למה לא?

כל עוד מתייחסים לזה ככל השקעה אחרת, ולומדים אותה היטב לפני שמתקדמים.

פורסם

סבבה, אם רצית בכל מקרה לקנות דירה בחו"ל והגעת למסקנה שזה הגיוני כהשקעה זה בסדר גמור, אבל לקנות מתוך חשיבה שזה מה שיעזור לך במידה ותחליט לעזוב ולתת פחות משקל לשיקול הכלכלי זאת טעות לדעתי...

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 49 דקות, Nemesis כתב:

...בבוקרשט.....אני לא בטוח עד כמה מהר ישכירו לך דירה לטווח ארוך בתור מישהו שאינו תושב.

ספציפית בבוקרשט, ספציפית לי אישית, כמי שיש לו CNP, לא תהיה בעיה.

אני באותו ראש איתך (בעניין נדל"ן בבנסאה, ולא בפיפרה איפה שכל הישראלים :-) ), רק לא בונה על זה ספציפית בתור אופציה למגורים מיידיים.

*אגב- כאופציה לפרישה- יש ברומניה מקומות הרבה יותר נעימים מבוקרשט 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לגידול ילדים, לטעמי רק בערים הגדולות אם כבר, למרות שזול להחריד בפריפריה.
לפרישה, לא יודע כמה הייתי סומך על מערכת הבריאות.

פורסם (נערך)

ומה קורה אם לפי חוקי המדינה יש הגנה על שוכר ולא ניתן לפנות אותו  ? 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum
הכפיל את המלל

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כפי שכתבתי קודם, כיוון שהדירות מושכרות מאובזרות לחלוטין והשוכרים מגיעים עם מזוודות בגדול, אני מעריך שאם ישלמו להם פיצוי יעזבו פחות או יותר מהרגע להרגע.

פורסם

רכשתי כמה דירות בפולין, גם יד שנייה וגם מקבלן - בשבילי ובשביל המשפחה. היה די פשוט (יותר פשוט מישראל - בהרבה מובנים), אבל אני גר פה כבר הרבה שנים, מכיר את השוק, את העיר, איזה איזורים טובים בשכונות ואיזה לא וכ״ו. 

התעניינתי בזמנו לקנות דירת נופש - אבל ירדנו מהרעיון. מילא זה היה במרחק 2-3 שעות נסיעה. כמו דאצ׳ה. אבל במדינה אחרת + טיסה. לא שווה את זה.

• תוכן חדש...