Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישה BMW X1

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לרכוש: 4X2 X-Line 20i אוט׳ 2.0 (192 כ״ס) שנת 2016

הרכב הוא בעבור נסיעות בעיר, קצת מעבר ובעיקר בעיקר להתרחבות המשפחה.

רציתי לשמוע ולדעת על נושא התחזוקה, טיפולים, בלאי ומה שנדרש לדעת

*אני מכיר את המנוע כי היה לי כזה במיני קופר S - אז הB48 אחד האמינים, השאלה איך הוא בשילוב שאר האלמנטים.

אני לא כזה מבין גדול ברכבים, התקציב שלנו הוא סביבות ה75-85K והיינו שמחים לקבל תמורה איכותית לסכום הזה :)

בברכה,

רוני.

פורסם (נערך)

אחזקת במוו על כל המשתמע. דומה לאחזקת המיני קופר מבחינת טיפולים, ביטוח יקר יחסית, צריך להקפיד על טיפולים בזמן לפחות במוסך שמבין בבמוו. 

בלאי כמו כל רכב אחר - צמיגים , מצבר וכו צריך לשים לב שעלול להיות מצבר סטארט סטופ יקר אז במידת הצורך להוריד בהתאם. 

שים דגש על תקינות מערכת קירור והטורבו

יש הרבה אקזמפלרים עם ידיים גבוהות, תנסה למצוא אחת שמורה. מבחינת תוואי נסיעה היא מתאימה עם הגיר הפלנטרי 

רכב מאובזר ומפנק יחסית בגרסה הזו .  

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

עד כמה שידוע, לי הנעה קדמית מגיע עם גיר 7 הילוכים DCT. לא ידוע על בעיות אמינות איתו אבל עדיין זה לא פלנטרי.

דגם 4x4 מגיע עם גיר פלנטרי 8 הילוכים.

עלויות האחזקה צריכות להיות דומות בין המיני שאתה מכיר לX1, מבחינה מכאנית ומוסכים הן דומות מאוד. אולי בביטוח יש פער.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, amosbmw כתב:

עד כמה שידוע, לי הנעה קדמית מגיע עם גיר 7 הילוכים DCT. לא ידוע על בעיות אמינות איתו אבל עדיין זה לא פלנטרי.

דגם 4x4 מגיע עם גיר פלנטרי 8 הילוכים.

.

לפי מה שמפורסם במפרטי הרכב מאז ספציפית בשנתון 2016 גם הקדמי עם 2.0 היה עם פלנטרי 

אבל פחות מתמצא בשנים שבהן זה התחלף יכול להיות שזה קרה בסמוך 

פורסם

אני לא הייתי קונה במוו בת 9 בידיעה שיש לי תקציב מוגבל. תברר סתם בשביל הכיף מה מחיר המצבר לאוטו, טיפולים, ביטוחים, קבוצת רישוי בטסט וכו וכו. תחשוב אם אתה באמת צריך במוו או שעדיף לך רכב יותר "עממי" אך חדש יותר. ויש לי במוו...

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 8.11.2024 בשעה 20:52, Michazzz כתב:

אני לא הייתי קונה במוו בת 9 בידיעה שיש לי תקציב מוגבל. תברר סתם בשביל הכיף מה מחיר המצבר לאוטו, טיפולים, ביטוחים, קבוצת רישוי בטסט וכו וכו. תחשוב אם אתה באמת צריך במוו או שעדיף לך רכב יותר "עממי" אך חדש יותר. ויש לי במוו...

לקחתי בחשבון את כל נושא הטסט, ביטוחים, טיפולים ובלאי.

רוב החיים נהגתי על גרמני ופתאום לעבור ליפני\פלסטיק חלול קצת קשה לי.

מה הכוונה שלך ל''עממי''?

איזה עוד רכב יכול להתאים בטווח שציינתי שיתן לי את אותו הדבר

פורסם

בדקתי שוב.

מסתבר שלדגם ההנעה קדמית היה בתחילת הייצור גיר פלנטרי ובהמשך הוחלף לגיר DCT.

מציע לבדוק לפי מספר שילדה כדי להיות בטוח.

אל תחשוש מרכישת BMW. מי שרגיל, לא יחליף בחיים BMW מתבגרת במותג אחר גם אם הוא צעיר יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 10.11.2024 בשעה 14:33, amosbmw כתב:

בדקתי שוב.

מסתבר שלדגם ההנעה קדמית היה בתחילת הייצור גיר פלנטרי ובהמשך הוחלף לגיר DCT.

מציע לבדוק לפי מספר שילדה כדי להיות בטוח.

אל תחשוש מרכישת BMW. מי שרגיל, לא יחליף בחיים BMW מתבגרת במותג אחר גם אם הוא צעיר יותר.

לא חושש מרכישת רכב גרמני, התקציב שלי מוגבל הוא כי אני לא רוצה להשקיע על מחיר הרכב. מבחינת תחזוקה וכ'ו - אין בעיה.

בעשור האחרון נהגתי על מיני כך שאני מכיר את התחזוקה

בשנים האחרונות נהגתי על קופר S (מנוע 2.0 192HP)

אני מכיר את המנוע אבל אחד מהדברים היותר מטרידים הוא איך הוא מבחינת צריכה... השאלה היא איך הוא על הX1 (שהרבה יותר כבד)

כמו כן, על מי אתה ממליץ כחברת ביטוח?

פורסם

X1 שוקלת 200 ק"ג יותר ממיני.

לא מצאתי נתון צריכה על הX1 2.0 הנעה קדמית עם גיר פלנטרי, רק על זאת עם הגיר DCT והוא זהה למיני קופר S.

בכל מקרה אתה זקוק לרכב יותר גדול מהמיני אז צריכת דלק תעלה איך שלא תסובב את זה. צריכת דלק זה לא השיקול החשוב בהוצאות רכב, אלא אם כן יש לך נסועה שנתית ממש גבוהה. אל תתרגש מזה יותר מידי.

אני אף פעם לא ממליץ על חברות ביטוח, אני ממליץ ללכת לסוכן ביטוח שימצא לך את החברה הטובה ביותר לדרישות שלך.

אישית אני מבטח חובה וצד ג' בלבד.

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...