Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל הידע פחות בשביל לעשות את זה (היה לי מקרא חריג שזה האוטו היחיד שהיה לי והייתי חייב נסיעה קטנה )

אם אני אם רישיון אוטומט ונוהג ברכב ידני מה החוק אומר לגבי זה, (שלילה\דוח) וגם מה לגבי ביטוח האם יש צד ג או 

שרק ביטוח חובה או שאין בכלל. (שאז יש גם דוח על נהיגה ללא ביטוח)

פורסם (נערך)

לכאורה זה לא לעמוד בהגבלה של הרישיון ולא נהיגה ללא רישיון מתאים, 500 ש"ח ללא נקודות. אם זה נכון הביטוח אמור להיות תקף, בקשר לביטוח לא הייתי משחק עם זה כי כנראה זה יתגלגל לבתי משפט ואי אפשר לדעת זה ייצא. 

עריכה:נראה שזה הסעיף

image.png.463d7a95c1265ab018207d7a04e0568a.png

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם

כן עכשיו מצאתי על ביטוח חובה יש כמה פסיקות של בית משפט שקבע שיש ביטוח כי זה לא 

דרגת רישיון שונה ומבחינת גוף הרכב זה אותו דבר השוני רק בתיבת הילוכים אבל על צד ג לא מצאתי 

פסיקת בית משפט.

פורסם

אפשר לצרף קישור לפסקי דין שמצאתם?

אגב, אם מדובר בפסק דין של השלום, אין לו באמת חשיבות כלשהיא לכל דיון עתידי בעניין.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

אין לו באמת חשיבות כלשהיא לכל דיון עתידי בעניין.

העובדה שפסיקה של השלום אינה מחייבת לא הופך אותה לחסרת חשיבות. פסיקות קודמות משחקות תפקיד בהחלטת שופט, גם אם הוא לא מחוייב לפסוק לפיהן.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

פסד מעניין. חיפשתי את התביעה המקורית במחוזי/שלום, אך לא מצאתי.

כמה דברים:

1. פסד ניתן לפני עשור וחצי. כיום הגישה מחמירה יותר גם עבור בעלי הגבלה ברשיון הנהיגה וגם עבור נהגים עם רשיון לא תקף ( למשל תושב זר עם רשיון נהיגה זר, ששוהה מעל שנה בארץ. פעם זה היה ברירת קנס, היום הזמנה למשפט).

2. לא מובאת חווד של המומחה שהזכירו אודות ההבדלים ברמת השליטה ברכב ידני לעומת אוטומט. האמירה שגם רכב אוטומטי יכול להפוך לידני כמובן מתעלמת במפגיע מעניין דוושת המצמד והפעלתה. 

3. הדיון בעליון היה ביוזמת חברות הביטוח וקרנית על זהות החברה המפצה.

4. אין פירוט על אופי התאונה שקרתה ולכן קשה להתייחס אם אכן הייתה בעיה בשליטה ברכב או כשל אחר.

5. מדברי השופטת ניתן להסיק שבפועל אין כל משמעות האם למדת נהיגה על רכב רגיל או אוטומט, מה שכמובן לא עומד במבחן המציאות והחקיקה.

• מעניין 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...