Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכאל שומאכר

gt180

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שעבר תאונה במסלול ב2009 הוא נכה במצב קשה ולא מתפקד. ממש חבל, אחרי כל הקריירה המפוארת והרקורד המרשים שצבר...

יש שעדיין מחשיבים אותו כאלוף עולם בכל הזמנים.. אלו היו תקופות הזוהר של מרצדס, בהמשך הם קצת קרטעו ולאחרונה חזרו למפה עם לואיס המילטון המוכשר. הבן של מייקל, מיק, הוא נהג בפורמולה 3.

• רעיון גרוע 1

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם
Just now, פריג'י כתב:

במסלול?!

נפל בפאקינג חופשת סקי ופגע עם הראש בסלע. 

וואלה כ? מצטער, טעות שלי. היה זכור לי שהוא נפגע באימונים. טעות.

• מעניין 1

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם
לפני שעה, ברונקו כתב:

היה זכור לי שהוא נפגע באימונים. טעות

לאחר התקופה שלו בF1 פרארי הוא פרש "השתעמם באזרחות", עבר לאופנוע ונפצע במירוץ אופנועים .

כאשר הוא "נקרא לדגל" לקבוצת הF1 של מרצדס, הפציעה מהאופנוע הייתה בהתחלה גורם מפריע לחזרתו לF1.

לאחר הפרישה השניה הגיעה תאונת הסקי שהביאה אותו למצבו הנוכחי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, gt180 כתב:

מישהו יודע מה קורה איתו או מה מצבו?

היה עליו סרט תיעודי לפני שנתיים. המשפחה לא משחררת פרטים על מצבו.

אחד הנהגים הגדולים בכל הזמנים. בא ממשפחה עניה והתחרה בקרטינג עם צמיגים משומשים. הבין במכניקה של הרכב והיה מדבר עם המכונאים של פורמולה 1.

הנהגים הגדולים באמת מצטיינים בגשם- שומאכר, סנה, המילטון. ראיתי פעם קטע שמראה בהילוך איטי איך שומאכר לוקח פניה בגשם ומתקן פעמיים שלוש תוך כדי פניה אחת כשהאוטו עובר את המגבלות.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

יש סרט בנטפליקס על הקריירה שלו, אבל ממה שאפשר להבין הוא אכן לא יכול לעשות דברים בכוחות עצמו. עצוב. אם כי אין יותר מידי פרטים מדויקים על מצבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, Arik TG כתב:

המשפחה לא משחררת פרטים על מצבו.

עם כל הכבוד לסבל שלהם, הדרך בה הם בודדו אותו לחלוטין מהתקשורת והמעריצים הייתה לא לעניין. נראה שהם כ"כ פחדו לאבד את הדימוי שלו כספורטאי גיבור ואובר-מנש שעל הדרך גם הפנו גב לקהילה שבנתה אותו ועזרה להם לצבור את הונם. לא היה קורה כלום אילו היו משחררים מדי פעם עדכונים על מצבו או אפילו תמונה או שתיים. בסופו של דבר הוא בסה"כ בן אדם ואני בטוח שרבים מעוקביו היו מעריכים זאת.

• רעיון גרוע 3
  • מצחיק 1
פורסם

אני חושב שלראות את שומכר על כיסא גלגלים, צמח, היה צורם מאוד. כניראה הוא בכזה מצב שלא נעים למשפחה להראות אותו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 שעות, ברונקו כתב:

הבן של מייקל, מיק, הוא נהג בפורמולה 3.

*תיקון - היה נהג בפורמולה 1, וכעת נהג מחליף באלפין

לפני 14 שעות, Arik TG כתב:

הנהגים הגדולים באמת מצטיינים בגשם- שומאכר, סנה, המילטון. 

תוסיף את ורסטאפן (ברזיל 2016)

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

על הדרך גם הפנו גב לקהילה שבנתה אותו ועזרה להם לצבור את הונם.

אה.

מה שכתבת אולי יכול להתאים למשפיעני טיק טוק. אולי. נראה כאילו התבלבלת בדור.

מיכאל לא בנה את עצמו עם שום קהילה - אלא עם כישרון ועבודה קשה ודחף פסיכי לנצח בכל מחיר. שום קהילה לא הייתה מעורבת בזה, ומכאן זכותה המוחלטת של משפחתו לעשות מה שבא להם.

אילו מיכאל היה איזה מרצ'נדייז שמנסים לחלוב מילא, אבל זה לא המקרה.

• אהבתי 8

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 29.9.2024 בשעה 19:35, hans כתב:

מיכאל לא בנה את עצמו עם שום קהילה - אלא עם כישרון ועבודה קשה ודחף פסיכי לנצח בכל מחיר. שום קהילה לא הייתה מעורבת בזה.

זו דרך אחת להסתכל על זה, אבל נראה לך שבלי קהל ומעריצים היו בכלל מירוצים או פורמולה 1? זה בערך כמו להגיד ששחקן כדורגל מצטיין או מוזיקאי מצליח בנה את עצמו בעבודה קשה בלבד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...