Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים עם אחריות כולל שירות תיקונים ?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סקודה קארוק 2020. 

צמיגים 215 60r16

פנצר והחלטתי כבר להחליף את ארבעתם.

בפנצרייה בתל אביב הוא הציע לי לשים 4 צמיגים של אינטרסטייט, כל אחד עולה 500 שח, מצורפת תמונה שלהם. המעניין הוא שאמר שיש להם אחריות כולל שירות תיקונים. יש לך פנצר? מתקשרת ובאים. 

אמר שאפשר גם אחרים ב 350 לצמיג, אבל שאלה מקוריים של החברה.

אמרתי שרוצה לחשוב על זה אז בינתיים שם לי צמיג משומש כי המקורי היה די גמור. לא חייב אותי, ואמר לי תבואי כשתחליטי. היה נחמד ושירותי. אבל לא מצאתי באינטרנט כלום על חברת הצמיגים הזאת או על השירות הזה.

תובנות? 

תודה!

מה דעתכם?

20240927_083721.jpg

עריכה אחרונה על ידי יעל ב
טעות איות
פורסם

האם את צריכה דירוג 99 או שמספיק 95?

כי במחיר הזה או לא רחוק ממנו תקבלי רביעייה של גודייר אפיגריפ פרפורמנס.

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=215&height=60&koter=16

לעניין, Interstate הוא יצרן שמעולם לא שמעתי עליו, הוא לא סיני/טאיוואני 

פרופר, יש לו אבא אמריקאי וזו נראית חברת Mid range אמריקאית, אבל בוודאות היצרן הזה לא מייצר צמיגי OEM לסקודה.

https://interstate-tires.com/production-quality-standards/

פורסם
לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

האם את צריכה דירוג 99 או שמספיק 95?

כי במחיר הזה או לא רחוק ממנו תקבלי רביעייה של גודייר אפיגריפ פרפורמנס.

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=215&height=60&koter=16

לעניין, Interstate הוא יצרן שמעולם לא שמעתי עליו, הוא לא סיני/טאיוואני 

פרופר, יש לו אבא אמריקאי וזו נראית חברת Mid range אמריקאית, אבל בוודאות היצרן הזה לא מייצר צמיגי OEM לסקודה.

https://interstate-tires.com/production-quality-standards/

מספיק 95, לפי התמונה המצורפת. 

Screenshot_20240927_092411_Adobe Acrobat.jpg

פורסם
לפני 43 דקות, פריג'י כתב:

לעניין, Interstate הוא יצרן שמעולם לא שמעתי עליו, הוא לא סיני/טאיוואני פרופר, יש לו אבא אמריקאי וזו נראית חברת Mid range אמריקאית,

אתה כנראה לא צודק.

"טכנולוגיה אירופאית" וייצור בסין/טייוואן/תאילנד. זה לא רע בהכרח, אבל תיאור דומה לכל צמיג סיני ממוצע.

הרקע של החברה הזו לא לגמרי ברור. כנראה התחיל בהולנד וייצור אסייאתי. נרכשה ע"י קבוצת TBC ב-2018 שנראית כמו חברת הפצה גלובלית של כל מיני מותגים פרטיים עלומים. ויחסית לאחרונה עובדים בשיתוף פעולה (או בעלות מסוימת, לא לגמרי הבנתי והתעמקתי) עם מישלין וסומיטומו כגוף הפצה בארה"ב ומקסיקו. בכל מקרה, לא הייתי קורא לחברת הצמיגים אמריקאית וגם לא בטוח שמיד-ריינג'.

הייתי מעדיף צמיגים ממותגים ודגמים מומלצים אחרים, דוגמת הגודייר שהוזכר ובתנאי שגם טרי יחסית, או צמיגים אחרים כמו הנקוק K125/Prime 3, קלבר דינקסר HP4, מישלין פרימסי 4, פאלקן ZE310 אם חודש מלאי, קונטיננטל פרימיום-קונטקט 7 אם יש בנמצא.

• אהבתי 1
פורסם

העניין של השירות תיקונים נשמע תעלול מאד יצירתי למכירת צמיג סיני. כמובן שזה נראה מצוץ מן האצבע כמו הצמיג. מה התנאים של השירות? מתי באים? לאן? תוך כמה זמן? 

עדיף ללכת לאחת הצמיגיות המומלצות כאן בפורום, לרכוש לפי ההמלצה שהתקבלה ולנסוע בדרכים טובות בלי שירותים מונפצים.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Tom_22 כתב:

אתה כנראה לא צודק.

לכן כתבתי כנראה, ואכן כל מה שהבנתי מהחברה הזו ניסיתי לסייג, למעט המשפט החד משמעי שהוא לא מייצר OEM לסקודה.

זה פשוט נראה רמה מעל הזבל הסיני הלא מוכר, כנראה שזה ברמה של windforce? (שהם לחלוטין לא להיט בצמיגי כביש ובהחלט לא mid range  אמריקאי)

בכל אופן תודה על החידוד התיקון וההבהרה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

״טכנולוגיה אירופית״ זה סימן היכר של צמיגים סיניים לא ברורים.

״שירות התיקונים״ הוא סעיף סטנדרטי, יחד עם החשבונית מקבלים כרטיס שמאפשר 4 תיקוני פנצ׳רים בשנה הראשונה. יצא לי להשתמש בשירות מספר פעמים.

500 ש״ח לצמיג סיני עלום שם? נראה יקר מאוד. זה יותר ממה שבני שילם לפני שבועיים תמורת אפיגריפ פרפורמנס במידה 205/55 באוטודיפו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, פריג'י כתב:

זה פשוט נראה רמה מעל הזבל הסיני הלא מוכר, כנראה שזה ברמה של windforce?

Windforce זה כנראה עיקרון דומה (עם חברת DTL כקישור הלוגיסטי לענין ועם "מומחים" אירופאים), רק שהם ממוקמים בסין/הונג-קונג ולא מסתירים את זה.

לפני 4 דקות, sperial כתב:

״שירות התיקונים״ הוא סעיף סטנדרטי, יחד עם החשבונית מקבלים כרטיס שמאפשר 4 תיקוני פנצ׳רים בשנה הראשונה.

זה ממש לא סטנדרטי בכל צמיגיה.

וכפי הנראה, יש מס לכך שצורת עלות גבוה יותר של הצמיגים.

פורסם

האמת היא שבשנים האחרונות אני משתמש בשירות של צמיגיה לא זולה ומשלם מס אשכנזים כבד. התמורה היא קרבה לבית, שעות פתיחה נוחותֶורושם של שירות ברמה מקצועית גבוהה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• פיתרון
פורסם

Falken ze310

Kleber HP4

Hankook k415

כולם עולים כ 450₪ לצמיג 95V.

לא מוצא סיבה אחת לקנות ב 500₪ צמיגים מיצרן לא ידוע עד כדי כך שצריך לחפור עמוק ברשת כדי למצוא משהו.

עוד צמיגאי שמספר סיפורים כדי למכור צמיגים זולים ביוקר.

רמת גן לא רחוקה מתל אביב .

צמיג שואף ר"ג ( ברחוב ז'בוטינסקי , קרוב לבורסה ) ימכרו צמיגים נורמליים ב 450₪ בלי שקרים. 

רק צריך להתקשר ולברר לגבי המלאי.  הכי גרוע,  יזמינו מהיום למחר את הסחורה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

Falken ze310

Kleber HP4

Hankook k415

כולם עולים כ 450₪ לצמיג 95V.

לא מוצא סיבה אחת לקנות ב 500₪ צמיגים מיצרן לא ידוע עד כדי כך שצריך לחפור עמוק ברשת כדי למצוא משהו.

עוד צמיגאי שמספר סיפורים כדי למכור צמיגים זולים ביוקר.

רמת גן לא רחוקה מתל אביב .

צמיג שואף ר"ג ( ברחוב ז'בוטינסקי , קרוב לבורסה ) ימכרו צמיגים נורמליים ב 450₪ בלי שקרים. 

רק צריך להתקשר ולברר לגבי המלאי.  הכי גרוע,  יזמינו מהיום למחר את הסחורה.

בול וכבר דיברתי איתם. הוא גם הבטיח חנקן במתנה אבל נשמע לי קשקוש.

כנראה אלך על ה falken, ואולי אוסיף ואלך על מישלן פרימסי 4פלוס. 

תודה!!!

פורסם

פרימסי 4 פלוס יותר יקרים.

יש לצמיגים האלה יתרונות ויש גם חסרון:

הם יותר שקטים, יותר נוחים, מחזיקים יותר קילומטרים.

אבל מתייבשים תוך שנתיים וחצי- שלוש אם הרכב חונה בחוץ בשמש.

אז צריך להתאים צמיגים גם לכל מקרה ספציפי.

לא הייתי משלם עליהם את המחיר הגבוה, אם הרכב צפוי לנסוע 10-15 אלף קילומטרים בשנה. לעומת זאת, הם האופציה הראשונה ל 30 אלף קילומטרים בשנה ויותר.

חנקן ללא תוספת תשלום זה יכול להיות נחמד - מחזיק יותר בלי להוסיף אוויר. לא הייתי משלם עליו תוספת..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

״שירות התיקונים״ הוא סעיף סטנדרטי, יחד עם החשבונית מקבלים כרטיס שמאפשר 4 תיקוני פנצ׳רים בשנה הראשונה. יצא לי להשתמש בשירות מספר פעמים.

סטנדרטי אולי בצמיגי פרויד. לא סטנדרטי ביקום שמחוץ לשם.

חזיר דיזל

פורסם

הכרטיס הוא של יבואן הצמיגים, וזכור לי שקיבלתי גם בצמיגיות אחרות. אנסה לברר עם הבנים שלי שהתקינו צמיגים בכל מיני מקומות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...