Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אז לאט לאט אני מעכל את הרכב - הוא מעולה אבל מעורר רגשות אצל הבני דודים-מקווה שיעבור בשלום

היסתכלתי וליונדאי יש ג׳אנטים במידה ככה שאולי אני יחפש איזה סט שהוא איכותי ולא סיני

IMG_1418.png

IMG_1417.png

אז זה האחורה אחרי טיפוח מינימלי

IMG_1419.png

וזה הגאנט המדובר

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתקדם לאט 

עשיתי מפתח נוסף ו2 שלטים

מערכת ו4 רמקולים

חשמל לפעמים עובד לפעמים לא חלון נהג ורמקול דלת נהג-החשמלאי אומר יש קורוזיה בחוטים ומנסיון עם סיוויקים הוא יעשה מעקף

חלונות שחורים מאחורה עשיתי היום-יותר כיף לישהות באוטו

IMG_1542.jpeg

סמל קצת גדול יותר מהמקורי אבל ניראה טוב 

IMG_1500.png

• אהבתי 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש על הרכב!

אני אישית אוהב מאוד את הצורה הזאת של הסיוויק.

תנסה לעשות פוליש ווקס זה יעשה לך פלאים לצבע של הרכב 

ותרכוש ספרי צבע לפי קוד צבע הרכב אם אתה רוצה לצבוע את הטמבונים 

זה יראה יותר טוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תודה. פוליש ווקס אני לא יודע לעשות-זה להבין את ההוראות ולעשות או שצריך נסיון וכלים מיוחדים?

לגבי הטמבונים חוץ מהצבע חסר חומר כמו שפכטל

מחר אני ילך למוסך שהמליץ לי עמוס ליישור קו מכאני

ואחר כך אני יתפנה לקוסמטי ואביזרים. 

בנתיים עשיתי דברים לבד עם חומרים ביתיים וזולים-בשביל להבין מה הכיוון

התוצאה לפניכם 

IMG_1920.jpeg

IMG_1921.png

• מבאס 1
פורסם

תשתדל כמה שפחות "שפכטל" או בשמו בפחחות רכב , בונדו (חומר מילוי) זה יוצר אחר כך סדקים בצבע, 
הצורה הנכונה היא קודם ליישר את הפח כמה שאפשר , ואז את ההחלקה הסופית עושים עם בונדו אבל זאת צריכה להיות ממש שכבה דקה. 

לגבי פוליש / וקס.
צריך חומרים , וכלים. וכמובן צריך קצת לדעת. אבל לא ברמה מסובכת מדי , תתחיל בלראות סירטונים כיצד שוטפים נכון את הרכב (שטיפה טובה לפני היא הכנה חובה ) 

שלב הבא הוא לשים חומר מסיר שאריות מתכת (משהו כמו IronX  או דומיו )

שלב נוסף הוא  פלסטלינה

ורק אז אפשר להגיע לפוליש ואחר כך וקס (לא בהכרח שחובה פוליש)  ולעיתים עדיף לשים אוטם ולא וקס. הכל תלוי ברמת ההשקעה המבוקשת , הסבלנות שלך (זה תהליך שלוקח הרבה זמן ) 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה אחי. אם ככה כשאני יגיע לזה אז אני ילך לבעל מקצוע 

יש לי עוד שיקול שיתכן שאני לא יגע שאם האוטו יראה מעולה אני מסכן אותו יותר לגנבה-כי במצב הנוכחי לגנב אין בעלות וגם כשהוא יסע עם זה בקלקיליה זה לא ניראה טוב אלא ידרוש את ההשקעה שלו ככה שאין הרבה הבדל בין האוטו שלי לאחד מפרוק בשבילו

פורסם

הדגם הזה הוא האהוב עלי מכל דגמי הסיוויק. לא צריך הרבה לשנות בו, לדעתי, כדאי לשחזר את הברק ולהשאיר את הגלגלים כפי שהם. גם הפנים היה יפה לשעתו, כולל משענות הראש המקוריות.

החיסרון היחיד שהיה ברכב שלי, בהיותי יחסית גבוה, היה מושב הנהג שהיה נמוך מדי והוחלף למושב ריקארו. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האוטו נישמר טוב בפנים-הכסאות ממש נוחים ולא גמורים

רק לא השקיעו בו אז יש ליכלוך שהצטבר שנים - אחרי היישור קו אני ילך למישהו שעושה שטיפה טובה בפנים ובחוץ

אביזרים יש לי רק 2 

1 פנסי ערפל מקוריים מאיביי שמתאימים לטמבון שלי

2 מגני בוץ כמו של היילקס שזה פשוט משטח פלסטיק 

בתמונה הפנסי ערפל של הדגם

וזהו לא צריך יותר 

IMG_1446.png

פורסם

לסיביק מהדגם הזה יש אינסוף קיטים לשיפור המראה והמנוע. 

אישית, לא הייתי מוסיף כלום, מעבר למערכת עדכנית כם דיבורית בלוטוס ואולי תמיכה באנדרואיד אוטו.

https://www.carid.com/sound-storm-lab/single-din-digital-media-receiver-mpn-ml41b.html?singleid=3688786024&vehicle=563

https://www.carid.com/power-acoustik/4-3-single-din-digital-media-receiver-mpn-pl-430hb.html?singleid=3688786013&vehicle=563

https://www.carid.com/1994-honda-civic-accessories/

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נכון אני לא ישים כלום - רדיו עשיתי עם 4 רמקולים זה מספיק טוב -שלט לדלתות -ויש חשמל שבא והולך-אור בלוח מכוונים ובדשבורד ואורות יום. החשמלאי שלי יעשה מעקף הוא אומר שהוא מכיר את זה יש חוטים עם קורוזיה ולכן זה ככה

פורסם

אישית, אני נמנע ממעקפים.

אם יש קורוזיה היא בדרך כלל במחברים ולא לאורך הצמה, אלא אם נאכלה על ידי מזיקים (שזה אופייני לרכבים שחונים בקרבת שדות/שטחים פתוחים) 

חשמלאי טוב יבדוק רציפות הולכה בצמה . ובמידה ויש חשש לנתק, מחליפים את כל החוט ולא עוקפים. 

• רעיון טוב! 1

• אחראי פורום
פורסם

דובצע, אני שנים עם מכוניות ישנות.

מה שהורג אותן זה קומבינות בחשמל, נקודה.

• אהבתי 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...