Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 14.9.2024 בשעה 07:09, redroze כתב:

דאציה דאסטר, אבל היא לא עונה על הדרישה של האבזור.

קיבלתי מסוכנות אוויס באמסטרדם את הדאצ'יה ג'וגר כי הזמנתי 7 מקומות. בתחילה עיקמתי את האף אבל האמת שהרכב היה סבבה. לילד הקטן בשורה השלישית היה נוח יותר מאשר בשורה השלישית בגרנד סניק בארץ. אני נהניתי כי הרכב ידני אבל באמת שזה מרגיש קצת "לואו קוסט" אחרת היה אופציה נהדרת. 

בתאריך 10.9.2024 בשעה 09:58, רועי5 כתב:

נוסע ברגיל באטקה ועד לפני מספר ימים גם ב 3008 דיזל. ה 3008 נוחה יותר, אבל עסוקה יותר על הכביש, האטקה מדויקת יותר ומתנהגת טוב יותר. המושבים נוחים בשתי המכוניות, עם יתרון קל לפז'ו. הסיאט בגירסת ה 1.5 "סוחבת" טוב יותר מהפז'ו, לגמרי צפוי בהתחשב בהבדלי המשקל והמספר הסוסים. שילוב גיר מנוע טוב בשתיהן, לסיאט יתרון קל בזכות העברה מהירה יותר של ההילוך וסינרגיה מצוינת גיר מנוע. תא מטען מאוד לא נוח, למרות גודלו המרשים, באטקה, שפת הטענה מאוד גבוהה וגם קיפול המושב האחורי מארגן מדרגה שמקשה על ההטענה. בפז'ו ריצפת תא המטען היא המשך שפת ההטענה, הרבה יותר נוח. בגדול שתי מכוניות מאוד ראויות, ענין של טעם. ועניין אחר, לזכרוני קארוק בגירסה הבסיסית מאובזרת יותר מהאטקה באותה רמה ובהתאם גם יקרה יותר.

תא המטען לא רלוונטי עבורי. זה יהיה הרכב השני בבית, והגרנד סניק (כשהשורה השלישית לא בשימוש) נותן לי הרבה מקום להעמסה אם צריך, ובדרך כלל מדובר בשקיות סופרמרקט ואז משטח ההטענה של אטקה או מתחריו פחות מעניינים. מה שמעניין - נוחות נהיגה ותמרון, איבזור וכמובן ישיבה גבוהה. מאחר ואני נוסע כמעט רק בסיאט (איביזות, לאונים וכו' לאורך השנים) אז אני מניח שמערכת המיזוג טובה וחזקה כמו תמיד בואגיות (נכון?). 

מעניין לשמוע כמי שנוהג על 3008 ואטקה, שאלה 2 אופציות מובילות - מה עדיף? 

אגב, אני נוהג היום בארונה FR PRO ורוצה אטקה FR, אבל מה ההבדל בין זה לבין גרסת ה"ביניים" ה-Xperience (מודל 2021-2022).

שאלה  נוספת - זכור לי שבקורונה האטקה עברה מתיחת פנים, בסוף 2020 כמדומני. בישראל - מאיזה חודש החלו לשווק את הגרסה לאחר מתיחת הפנים בשנת 2021? מהדגם שעלה על הכביש בינואר 2021 או מאוחר יותר?

בתקציב שלי (כ-130 אלף) יש אופציה לרכב פנאי שיהיה היברידי נטען? האטקה זה מנוע בנזין ול-3008/C5 יש מנוע דיזל, אבל אם אני רוצה רכב פנאי שיהיה בעל מנוע היברידי נטען, לא חייב אירופאי, עם ישיבה גבוהה ואבזור, מה מומלץ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...