Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קונים מכשירי חשמל בארץ?

Albetx

פוסטים מומלצים

עזוב את נושא השירות - הוא תלוי ביבואן, לא בחנות. בודאי אחרי האספקה, אבל למעשה גם אתה מתאם מול היבואן/מוביל. וגם את ההתקנה. כדאי להציץ לשרשורים המקבילים. תמצא בהם חוות דעת מגוונות גם על אותו יבואן.

כפי שכתבתי בהודעות קודמות, אני בעד למשש את המוצר במקור. לכן המלצתי על סבב חנויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא רוצה סיבובים בחנויות, לא לפגוש מוכרנים, לא לעשות שיחות טלפון, לא להתמקח, ולא כרטיסי מועדון. כל אלה בלתי נסבלים בעיני.

בודק נתונים טכניים, מידות וביקורות באינטרנט ומזמין.

מוצרי חשמל לבנים קונה מLastprice, גם עם הבעלים המקורי וגם עם הנוכחי לא הרגשתי הבדל בשירות הטוב.

מכשירי חשמל קטנים למטבח כגון מכונת אספרסו, מסחטה - אמזון גרמניה כדי שיעבדו על 220V.

לעיתים נדירות נכנס לחנות בסגנון מחסני חשמל בשביל לקחת מוצר שנדרש עכשיו - שונא את החוויה. תמצא איש מכירות, תגיד לו את המק"ט שבחרת מראש באינטרנט ותתעקש איתו שאתה לא מעוניין במוצר שהוא ממליץ לך, תחכה לקופאית, תלך למחסנאי שיוציא לך. איזה ביזבוז זמן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ksp הם אחלה, לרוב המחירים טובים והאספקה מאוד מהירה. החיסרון היחידי שלהם זה שהם לא מאמינים בביקורות, וחבל. כן בא לי לקרוא מה חושבים אנשים שקנו בארץ, ולאו דווקא לחפש בחול.

קניתי לא מעט גם בחשמל נטו, שהיו לא רעים (חושב שיש להם סניפים בעיקר במרכז, אבל אף פעם לא ביקרתי באף אחד מהם) וגם בסנסנטר שהיו סבבה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, sperial כתב:

אני בעד למשש את המוצר במקור

בחיאת דוקטור. אני בטוח שיש לך מספיק מה למשש במרפאה.

בתאריך 9.9.2024 בשעה 14:16, sperial כתב:

מכשיר קטן כמו מיקרוגל אתה קונה ולוקח, סיבה טובה לקנות בחנות פיזית.

להטריח את עצמך לחנות (להכנס לרכב, לחפש חניה, לבזבז שעה מחייך) בשביל מיקרוגל - מוצר קומודיטי שעולה כ-300 ש"ח? נו טוף, כל אחד מה שמתאים לו. ולמה אני צריך לקחת אותו? שהשליח ייקח אותו.

• מצחיק 3

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המיקרוגל האחרון קניתי בשופרסל. פחות זמן מאשר להמתין לשליח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, ברווז כתב:

אין בעייה. 

חוץ מזה שלפי פות"ש, אין גם חנות פיזית כזו.

אבא שלי היה תמיד היה הולך לפי המלצת המוכרן, מאמין ובוטח בו, רוכש ואח''כ שוכח. היתה לנו מחלוקת גדולה

לגבי העיניין הזה:

אני ממש מתנגד לשיטה הזו, אני בהחלט מאמין שיש חנויות כאלו, רק העיניין הוא שצריך להתאמץ למצא

אותן.

ובמשך כל השנים (עד השנים האחרונות) רכשתי כל מוצר שרק אני רציתי, לפעמים לקח זמן אבל ההתעקשות

משתלמת, ואני לא מדבר רק על מוצרי חשמל.

יום בהיר הגעתי לרכוש מזרן של עמינח. הפתקית עם הדגם היתה אצלי בכיס במשך זמן ועברתי פיזית חנות חנות

והשוותי מחירים. חסכתי כ 1000 ש''ח וגם הובלה חינם.

תתאמץ תשיג.

עריכה אחרונה על ידי yossy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, amosbmw כתב:

לא רוצה סיבובים בחנויות, לא לפגוש מוכרנים, לא לעשות שיחות טלפון, לא להתמקח, ולא כרטיסי מועדון. כל אלה בלתי נסבלים בעיני.

בודק נתונים טכניים, מידות וביקורות באינטרנט ומזמין.

לעיתים נדירות נכנס לחנות בסגנון מחסני חשמל בשביל לקחת מוצר שנדרש עכשיו - שונא את החוויה. תמצא איש מכירות, תגיד לו את המק"ט שבחרת מראש באינטרנט ותתעקש איתו שאתה לא מעוניין במוצר שהוא ממליץ לך, תחכה לקופאית, תלך למחסנאי שיוציא לך. איזה ביזבוז זמן.

לגמרי לגיטימי. אפילו לגיטימי וחצי. 

כל אחד ואיך שיותר מתאים לו. 

גם אני לא אוהב את הבזבוז זמן. במחסני חשמל, זה לגמרי מרגיש מיותר ומעצבן, אני לגמרי אתך פה בקטע הזה. אבל אין לי בעייה לתת גיחה לחנות פיזית ולחפש מה אני רוצה. 

לפני 10 שעות, yossy כתב:

יום בהיר הגעתי לרכוש מזרן של עמינח. הפתקית עם הדגם היתה אצלי בכיס במשך זמן ועברתי פיזית חנות חנות

והשוותי מחירים. חסכתי כ 1000 ש''ח וגם הובלה חינם.

יש דברים בחיים שאני מחליט להיעזר בהמלצה של מוכרן. המילה "לסמוך" מאד חזקה לי פה, למעט עבור יחידי סגולה שעליהם אני סומך באופן עיוור (חבר הפורום, ארז וולף- בעל החנות פיסיהוליק, הוא היחיד כרגע).

דברים שאני פחות מבין בהם, יש לי נטייה להתחיל ללמוד עליהם- לפחות ברמה שטחית, כדי שאבין על מה מדברים איתי בכלל, לפני שאני מגיע להתייעץ. זה הציל לי את הישבן לא מעט פעמים, אבל בפעמים האחרות הבנתי שאני יכול להסתמך על העצה שקיבלתי מהמוכרן. יש גם כאלו שעובדים "נקי", ומנסים להיות לטובת הלקוח- מי יותר ומי קצת פחות. זה משהו שקונה אותי, כי גם אני הייתי כזה כעצמאי- טובת הלקוח הייתה חשובה לי יותר מהמכירה. 

וכן, ויתרתי על מכירות כשהלקוח לא היה צריך את המוצר שלי. קרה.

התחום שלי היה אמנם לא מסובך טכנית, אבל לחלוטין לא דבר שאנשים נוטים לנסות ללמוד אותו אלא להסתמך על הטכנאי\איש מקצוע שמגיע\מדבר אתך בטלפון. מבחינתי זה רק עוד יותר חייב אותי. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, amosbmw כתב:

דרך אגב במחסני חשמל, מהביקור האחרון שלי שם, יש להם קיוסק ממוחשב (כמו במקדונלדס) שבו אפשר לבחור את המוצר ולשלם. 

לא ניסיתי אבל שתדע. למרות שאני מאמין שיש בעיות בו, כי זה לא משהו שהם משקיעים בו מאמץ..

זה מזכיר לי את המסך טאצ'/מולטימדיה (נראה לי 100 אינצ' או יותר) שיש באייס, שפשוט כמו הקיוסקים הללו, לא משקיעים בו וכשניסיתי להשתמש בו הוא לא עבד - לא עבד ברמה של מהירות מעבר בין תפריטים וגם היה לאגי בתגובות.

כאמור לטעמי, אם יכולתי להיכנס לתוך חנות כלי עבודה, לבחור את המוצר, לשלם, להגיע לקופה הראשית ולקבל ביד את המוצר. זה היה מגניב לאללה.

אבל פה זה ישראל, שהקיוסק הכי נורמלי שהשתמשתי בו היה של מקדונלדס.

וrebar

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

גם בksp זה ככה. אבל לא תמיד יש את המוצר בסניף ואתה צריך לבחור משלוח או לאסוף כשיגיע.

לדעתי זה מטומטם כי אם אתה רוצה לקנות משהו בלי לדבר עם נציג פשוט תיכנס לאתר שלהם ותזמין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

דרך אגב במחסני חשמל, מהביקור האחרון שלי שם, יש להם קיוסק ממוחשב (כמו במקדונלדס) שבו אפשר לבחור את המוצר ולשלם. 

במקדונלד'ס, למסך הזה יש תפקיד חשוב, הרבה מעבר לחיסכון של הרשת על עובדים. 

המסך הזה הוא נבלה שגורמת לך להגדיל את ההוצאה. כל כך הרבה מחשבה ארורה נכנסה לתוך הדבר הזה, רק כדי שתוציא יותר כסף. יש מאחורי זה פסיכולוגיה שלמה. ראיתי על זה סרטון מעניין מאד ביומדרוב, שווה בדיקה - ולו רק כדי לראות איך מתמרנים אותך כצרכן. 

זה מזכיר לי את המסך טאצ'/מולטימדיה (נראה לי 100 אינצ' או יותר) שיש באייס,

לא נתקלתי. 

מצד שני, הפעם האחרונה שהייתי באייס... עברו כמה שנים. 

והסניף הקרוב אלי עבר צימצום משמעותי (והיה אחד קרוב עוד יותר, שנסגר).

כאמור לטעמי, אם יכולתי להיכנס לתוך חנות כלי עבודה, לבחור את המוצר, לשלם, להגיע לקופה הראשית ולקבל ביד את המוצר. זה היה מגניב לאללה.

"Crow of judgment" Sticker for Sale by hoelogr4phic

Greta Thunberg to world leaders: 'How dare you – you have stolen my dreams  and my childhood' | Facebook

וואו. 

ולחשוב שאני חולק מדינה עם אנשים כמוך.

:rofl:

לעבור בין כל המדפים בחנויות כלי עבודה, זה אחד הדברים ששומרים עלי שפוי... 

אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שהלכתי לחנויות החביבות עלי מתוך מטרה לרכוש משהו מאד ספציפי ולצאת כי אני ממהר. וגם אז, הספירה לא תיקח הרבה זמן כי המספר נמוך. בערך 2. 

ו, אם הבנתי אותך נכון, התייחסת לאייס והום סנטר בתור חנות כלי עבודה?! BIG NO NO. אלו חנויות כלבו שיש להם גם מחלקת "כלי עבודה". 

מחיר הזוי, מגוון נמוך, מוצרים באיכות נמוכה מאד, ממש לא חנות לכלי עבודה. 

כן, יש להם מקום בפנתיאון, כי כשאתה ממהר\צריך משהו על המקום\מוכן לשלם יותר כדי לסיים משהו שתוקע אותך\שאר החנויות סגרו כי כבר ערב ומאוחר, אוקי. אבל כל עוד לא נתקעתי במשהו בעייתי מאד שמחייב אותי לקנות משהו כאן ועכשיו, ואני לא ממהר, אני לא אעבור בהוםסנטר כדי לקנות כלי\חלק\חומר.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברווז.

אני יכול להבין אותו

שאני נכנס לחנות כלי עבודה 

זה מבחן המרשמלו בהתלגמותו.

המאבק בין כמה אני רוצה את הכלי הזה

לבין כמה אני צריך את הכלי את הזה

לבין כמה אין לי מקום בבית לכלי הזה

לבין כמה חשבון הבנק שלי לא צריך את הכלי הזה

ככה מדף מדף

כלי כלי 🤣

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן... ספר לי על זה.

עריכה- כשחושבים על זה, יש לי מזל שאין לי מקום לכלים חדשים. 

אם היה לי מקום, הייתי נאלץ למצוא את התקציב :lol:

עריכה אחרונה על ידי ברווז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, ברווז כתב:

"Crow of judgment" Sticker for Sale by hoelogr4phic

אכן מגיע לי עורב של ביקורת..

כשכתבתי את ההודעה בראש היה לי המסך טאצ' ומה הייתי מחליף בו..

יש לי ערבוביה בראש כשאני חושב על חנות כלי עבודה, בראש שלי אני רואה tractor supply, home depot ודומיהם מארה"ב..

שמה באמת אתה רק נכנס ויוצא עם כלים בלי להרגיש.

החוויה הזו הולכת לאיבוד בישראל משום מה..

שהלוואי הייתי יכול להרגיש בארץ את מה שיש בארה"ב. יכול להיות שאני נכנס לאותו אייס עירוני שמרגיש כל כך מבולגן שעושה לי חררה, ובא לי לעוף כמה שיותר מהר לכן אני רוצה שיהיה לי קיוסק ממוחשב בשביל לא להתעסק עם הבלאגן בעיניים.

בת'כלס חנות כלי עבודה צריכה להיות עמוסה אבל מסודרת, עם שפע של כלים ונספחיהם. משהו בסגנון של בראנד באזור המרכז אבל חנות יותר גדולה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל.כ. ברמלה לא רעה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לפני 10 שעות, ברווז כתב:

המסך הזה הוא נבלה שגורמת לך להגדיל את ההוצאה. כל כך הרבה מחשבה ארורה נכנסה לתוך הדבר הזה, רק כדי שתוציא יותר כסף. יש מאחורי זה פסיכולוגיה שלמה. ראיתי על זה סרטון מעניין מאד ביומדרוב, שווה בדיקה - ולו רק כדי לראות איך מתמרנים אותך כצרכן

המסך הזה מגעיל אותי כי הוא תמיד מפוצץ בשמן מאצבעות של בני נוער.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...