Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קונים מכשירי חשמל בארץ?

Albetx

פוסטים מומלצים

אהלן

אני לקראת מעבר דירה וצריך להזמין מכשירי חשמל - מקרר/תנור/מכונת כביסה וכו'
אז מה עושים? פותחים zap, מוצאים דגם שמתאים לדרישות/תקציב ויש עליו ביקורות טובות ומזמינים.
מה הבעיה? מתקשרים מהחנות ובכוח מנסים להוריד אותי מהדגם שבחרתי ושהוא על הפנים ולדחוף לי דגם אחר, ברגע שאני מסרב מתברר שהדגם שרציתי לא קיים במלאי (גם אם ווידאתי בשיחה 5 דקות לפני שאכן הדגם קיים במלאי).
עכשיו אני מבין שזאת שיטה כי זה קרה לי כבר ב4-5 חנויות שונות. 
איך מתמודדים עם הטרלול הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כן, זאת שיטה של כל החכמולוגים שמקדמים את עצמם לקצה התור בזאפ. לאף אחד אין באמת את המוצר במלאי, אבל כבר הזמנת אז מנסים להסיט אותך.

הפיתרון פשוט: אל תזמין בחנות שמפרסמת בזאפ. מחשבה קיצונית, אני יודע, אבל זה עובד...

בכל הקשור לביקורות של מוצרים לבנים - יותר מזל משכל. קנה מה שמתאים לך לתקציב ולגודל הדירה, ואל תתרגש יותר מדי מביקורות חיובות של מוצר שכבר אי אפשר להשיג.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שלבים:

1. קובעים תקציב.

2. בודקים הנחות במועדוני לקוחות שבהם אתה חבר או שאליהם אתה יכול להצטרף.

3. מחפשים קרוב משפחה בקבע שיוכל לסדר הנחת חבר.

4 . בוחרים אחה״צ או שישי בבוקר פנוי ויוצאים לסבב חנויות חשמל. בדומה לסוכנויות רכב, בדרך כלל יש בעיר ריכוז של חנויות כאלה. עושים סבב בחנויות, בוחרים מה שמוצא חן ומנהלים מו״מ על המחיר.

5. לוקחים יום חופש וממתינים לאספקה, ועוד יום חופש שבו ממתינים לטכנאי ההתקנה.

6. מריצים את שמות מותגים בגוגל. כך מזהים מותגי מדבקה (הם יופיעו רק. באתרים ישראליים) וגם איזה מותגים הם תאומים. כבר נתקלתי במוצרים זהים עם מדבקותֶ.שונות, הפרש המחיר בחנויות שכנות 50%, ובמוצרים זהים עם תנאי אחריות שונים. ולא שוכחים להתאמן במיקוח.

7. אין מה להזמין מזאפ. אלה מוצרים שצריך להתרשם מהם אישית. אבל זאפ מהווה אמצעי במיקוח.

אופס… כמעט שכחתי. מריצים בפורום את מילות המפתח ״כיריים״, ״מדיח כלים״, ״מקרר״, ״מכונת כביסה״ ומאבדים אתֶהחשק למהצטייד.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב את זאפ. עשה סיבוב בין חנויות מתמחות ותתרשם ממראה עיניים. אחר כך תפנה לזאפ ותבדוק מחיר, תבדוק גם ב ksp על מנת לקבל תמונה יותר ברורה של טווחי המחירים.

אישית אני לא אוהב את מחסני חשמל למשל, אבל, בתלות במקום מגורך תמיד תמצא מישהו מתמחה.

כנס לאבי סופר, תוודא שהמוצר שאתה רוצה הוא מיבואן רישמי. בתל אביב יש לך גם את סלון חללית שנחשב למהיימן. תבדוק בחניות האאוטלט של היבואנים. למשל ניופאן אאוטלט. למרות השם המוצרים חדשים מהמחסן בדיוק כמו בכל חנות אחרת למעט המחיר שזול יותר (לא תמיד) .

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא שלאסטפרייס זה לא המקורי.

במקור זה היה האתר של חנות בשם ״אריה מוצרי חשמל״ שהיתה הוגנת במיוחד, עד כדי כך שהמוכרן בחנות ויתר על מכירה והפנה אותי לרכוש באתר ולחסוך קצת כסף, ובאותה הזדמנות לפתוח חשבון פייפאל. היום האתר בבעלות אחת הרשתות הגדולות - איני זוכר איזה - וכיוון שזמן רב לא רכשתי בו איני יודע האם שומר על הרוח המקורית. החנות המקורית איננה עוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאפ עבר זמנו, וגם סיבובים בחנויות חשמל לדעתי בזבוז זמן, בהנתן שמוצרי חשמל עולים היום גרושים (יחסית), ותוך שלוש שניות עם גוגל יש לך ביד את כל המידע שאי פעם תרצה, בלי בלבולי מוח.

בודקים באתר של החנויות הגדולות: מחסני חשמל, אלמ, קספ, אולי גם אבי סופר וכו', משווים מחיר ומזמינים. הפערים בד"כ לא כאלה גדולים.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, sperial כתב:

במקור זה היה האתר של חנות בשם ״אריה מוצרי חשמל״ שהיתה הוגנת במיוחד, עד כדי כך שהמוכרן בחנות ויתר על מכירה והפנה אותי לרכוש באתר ולחסוך קצת כסף, ובאותה הזדמנות לפתוח חשבון פייפאל. היום האתר בבעלות אחת הרשתות הגדולות - איני זוכר איזה - וכיוון שזמן רב לא רכשתי בו איני יודע האם שומר על הרוח המקורית. החנות המקורית איננה עוד.

אני יודע שהם לא בבעלות המקורית. אבל לטעמי האתר שלהם נוח לסינון ויש בו הרבה מבחר, אז אני משתמש בו לראות מה יש ולסינון. לקבל אינפורמציה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, sperial כתב:

במקור זה היה האתר של חנות בשם ״אריה מוצרי חשמל״ שהיתה הוגנת במיוחד

גם אני זוכר שהם היו משהו מיוחד, הזכרת לי נשכחות ישנות למדי...

השנקל שלי? זאפ מעולה לאינדיקציה. 

יש המון!!! חנויות שלא מופיעות בזאפ- בהרבה מהמקרים המחיר שלהם אפילו טוב מעט יותר. 

אין תחליף לטיול קצר למרחקים ארוכים ולהיכנס לחנויות שונות ומשונות. 

KSP לרוב לא רעים במחיר, גם מחסני חשמל (הם לא מפרסמים את זה אבל הם יפגשו גם הצעה טובה יותר של אותו מוצר ובאותם תנאים- דהיינו, ירדו לאותו המחיר אם זה אחד לאחד אותו מוצר, אותו יבואן, אותו דגם ותת דגם כמו שמופיע בחנות אחרת). 

יתרון קל ל-KSP, ניתן לראות מצב מלאי למוצר בסניפים ברחבי הארץ. 

אם לא במלאי, מצויין זמן אספקה. 

בהצלחה, ותתחדש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על ksp, בפעם האחת בה נזקקתי לשירות הלקוחות הוא היה מצויין. צריך להוסיף שמבחינתי הם נגישים מאוד, שני סניפים ברדיוס 7 דקות נסיעה מהבית.

הבנים שלי עושים אצלם הזמנה שבועית לציוד לתינוקות.

• רעיון טוב! 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה הקטע להתחיל לטייל בין חנויות, כאילו אנחנו ב-1986. מה כבר צריך לראות בעיניים במכונת כביסה שאין אפשרות להבין משיטוט באינטרנט? יש לזה הצדקה אולי במקרה חריג שצריך לבדוק מידה מסויימת על המילימטר, או במוצר כמו מקרר שרוצים לראות בעיניים חלוקה פנימית מסויימת, אם זה ממש ממש חשוב.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות"ש, אם אתה חיפאי, אני ממליץ לך להימנע מסניף רוממה. עומס מטורף. 

יש סניף שכמעט תמיד ריק מאדם- אין תור כמעט (אם) בכלל, בקרית חיים. במקום לאבד שעה מהחיים בהמתנה בתור ברוממה, שווה לאבד כמה דקות נסיעה לסניף ק. חיים לדעתי. 

לפני 40 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא מבין מה הקטע להתחיל לטייל בין חנויות, כאילו אנחנו ב-1986.

1984. האח הגדול צופה.

קראת את ההודעה של פות"ש? על כך שהוא מתלונן שאומרים לו שיש במלאי וכשמגיע אין להם?

זה למה צריך לעשות טיול.

מעבר לזה, כל אחד איך שנוח לו- יש דברים שאעדיף "למשש" לפני שאני קונה (את המוצר. לא את המוכרת.) ויש דברים שאסתפק בלראות ברשת לפני ההזמנה. 

תלוי חשק, מצב רוח, מוצר, מיקום, משתנה כל פעם. 

יש דברים שיש שאלות תפעוליות, שמעדיפים נציג\ת מכירות שי\תסביר עליהם, יש דברים שהם כל כך פשוטים שאין צורך להתעמק יותר מדי. 

לאחרונה החלפנו (בנקודות זמן שונות) מיקרוגל ומייבש. בשני המקרים עשינו, אני ואשתי, טיול. למה? לא יודע. גם לראות מה זמין, גם לשאול שאלות, ככה בא לנו, קורה. 

המייבש החליט להתקלקל יום לפני שתכננתי להחליף את המולטימדיה המחורגגת שיש לי ברכב, שעליה בררתי בטלפון, אפילו לא באינטרנט והייתי לקראת רכישה- אם המייבש לא היה מתפגר לי בחורף, הייתי מחליף את המערכת (כבר הכנתי את הכסף והכל). SIGHT UNSEEN. 

אם הייתי מחליט להחליף טמבלויזיה (שמשמשת אותי כצג מחשב), כנראה שהייתי בוחר מהרשת משהו. אני יודע מה אני מחפש, ובחנויות תמיד מקנפגים אותם להציג את התמונה הכי יעילה למטרת מכירה של המוצר המועדף עליהם... 

אתה לא תגיד לי איך לחפש טמבלויזיה!!! :rofl:

כל אחד וההעדפה שלו, זה מה שאני מנסה להגיד. 

ובמקרה שלנו, לפות"ש יש בעייה ספציפית שניסה לפתור- וזו הדרך (עם כוכבית אחת, KSP- ברשת- יכולים לחסוך את הטירטור הפיזי). ירצה, ילך לראות, ירצה - יקנה באתר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...