Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קונים מכשירי חשמל בארץ?

Albetx

פוסטים מומלצים

מכשיר קטן כמו מיקרוגל אתה קונה ולוקח, סיבה טובה לקנות בחנות פיזית.

חוץ מזה, בקניה ברשת אתה לא יכול להתמקח, בקניה פרונטלית כן, ועוד לקבל "מתנה" שקית טבליות הדחה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נראה לי שלפחות שווה ביקור אצל איציק: 

https://www.facebook.com/p/מחסני-אלקטריק-סנעד-בעמ-100063744154757/?locale=he_IL

יש לי חבר שקנה שם והוא יצא באמת זול ושירות מעולה. יש עליו המון חוות דעת טובות.

אני חושב שכדאי לך לבחור את המוצר שהכי דרמטי לך, ואז במקום שיש אותו לעשות עסקת חבילה על כל המוצרים. זה מה שאני מתכנן לעשות.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה הבעיה בעצם לרכוש מוצר נדרש מחנות ספיציפית שלא מנסה לנווט/ לנתב אותך?

אני לאורך השנים תמיד דגלתי בשיטה להגיע לחנות ולרכוש רק מוצר ספיציפי שאני מעוניין בו,

למדתי עליו, ועשיתי לגביו ש''ב לגבי מחירו, יבואן, יבואן מקביל, תפקודו וכו'.

אבל עם השנים כבר הסובלנות לכך יורדת ופוחתת, אז אני פשוט מגיע למוכרן מסויים שעובד ברשת ידועה,

הוא תמיד ממליץ לי על מוצרים טובים ומוצלחים, ואפילו היה מקרה שגם שלח אותי לרכוש מחשב נייד במקום אחר.

אני סומך ואסמוך עליו בעיניים עצומות, הרבה פעמים אני גם שואל לעצתו לגבי חברים והוא תמיד עונה באדיבות.

לדעתי, אם הצלחת למצא אדם כזה (וישנם!!) פתרת בעיה וחסכת זמן וריצות.

אני בצעירותי ניהלתי מח' חשמל של חברה ידועה כ 4 שנים, תמיד פעלתי רק לטובת הלקוח. אני מאד מתנגד

עד היום לשיטת הפניית הלקוח למותגי הרשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני שעתיים, GTאי כתב:

נראה לי שלפחות שווה ביקור אצל איציק: 

https://www.facebook.com/p/מחסני-אלקטריק-סנעד-בעמ-100063744154757/?locale=he_IL

יש לי חבר שקנה שם והוא יצא באמת זול ושירות מעולה. יש עליו המון חוות דעת טובות

אחי מכיר אותם מהמילואים או משהו כזה, המליץ לי לנסות.

שאלתי חבר מקומי אם הוא מכיר, קיבלתי אוקיי, חנות ותיקה שהקים האב.

הזמנתי כיריים אינדוקציה ומסך טלוויזיה.

שירות מצויין, בלי בלבולי מוח.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש ניסיון טוב עם מותג פיילוט של שופרסל. היבואן ניופאן ואני בטוח שזה מגיע מאותו מפעל מוצרים ממותגים. במוצרי חשמל צריך המון מזל. קנינו בעבר מכונת כביסה בוש שהיתה על הפנים ואחרי 3 שנים נשברנו. מקרר סמסונג מעצבן שהבקבוקים בדלת שלא נשארים עומדים וקשה לדעת לפני הקניה.

אגב כדאי שתשים לב לאתר אגורה יש המון אנשים שעוברים דירה ומזמינים אנשים לקחת חופשי תכולת דירה שלמה. ברור שזה לא מתאים לכל אחד אלא רק למי שיש רכב גדול וגם חצר. אני קיבלתי ככה מיקרוגל ובעלי חיים ומצד שני מסרתי ציוד שאין לי צורך. לא לקחתי מקרר אבל בכל נקודת זמן מוצעים שם מקררים עם תמונות ופירוט מה הבעיה או שבכלל אין בעיה כי הבעלים רוצים להתחדש או כי המשפחה התרחבה. אבל כאמור זה לא מתאים לכל אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, yossy כתב:

אז מה הבעיה בעצם לרכוש מוצר נדרש מחנות ספיציפית שלא מנסה לנווט/ לנתב אותך?

אין בעייה. 

חוץ מזה שלפי פות"ש, אין גם חנות פיזית כזו.

בתאריך 8.9.2024 בשעה 21:26, Albetx כתב:

מה הבעיה? מתקשרים מהחנות ובכוח מנסים להוריד אותי מהדגם שבחרתי ושהוא על הפנים ולדחוף לי דגם אחר, ברגע שאני מסרב מתברר שהדגם שרציתי לא קיים במלאי (גם אם ווידאתי בשיחה 5 דקות לפני שאכן הדגם קיים במלאי).
עכשיו אני מבין שזאת שיטה כי זה קרה לי כבר ב4-5 חנויות שונות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.9.2024 בשעה 22:10, zaf כתב:

עזוב את זאפ. עשה סיבוב בין חנויות מתמחות ותתרשם ממראה עיניים.

אני גם חושב ככה. בדיוק.  זאפ יכול לעזור לפני הסיור בחנויות.

מעדיף לשלם טיפה יותר אפילו, עבור סחורה שאני מאמין בה, מחברות טובות (הכל לדעתי האישית, כן..? בוש, אלקטרולוקס, סוני, ועוד). אם אתה קונה בKSP - תשלם עוד כמה שקלים תמורת משלוח עד הבית, במקום להמתין המון זמן בסניף.

ניסיון טוב יש לי גם עם KSP. ועוד ניסיון טוב ומוצלח עם א.ל.מ. בשנים האחרונות

כמו כן, רציתי להוסיף שלא לשכוח להתמקח קצת (כן, אישית אני שונא את זה.. אבל אין ברירה). 

לפני 21 שעות, sperial כתב:

מכשיר קטן כמו מיקרוגל אתה קונה ולוקח, סיבה טובה לקנות בחנות פיזית.

נכון מאוד. קניתי לאחרונה מיקרוגל של סמסונג, אחרי עשור עם מיקרוגל קטן של LG (שהתחיל להרעיש.. אבל בגדול עדיין עובד.אפילו עבר איתי דירה המיקרוגל הזה). 

בקטע הזה, שקם אלקטריק ממש בסדר (אפילו הכרטיס הנטען שלי תפס שם). 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
בתאריך 9.9.2024 בשעה 01:03, קורן בן אשר כתב:

זאפ עבר זמנו, וגם סיבובים בחנויות חשמל לדעתי בזבוז זמן, בהנתן שמוצרי חשמל עולים היום גרושים (יחסית), ותוך שלוש שניות עם גוגל יש לך ביד את כל המידע שאי פעם תרצה, בלי בלבולי מוח.

בודקים באתר של החנויות הגדולות: מחסני חשמל, אלמ, קספ, אולי גם אבי סופר וכו', משווים מחיר ומזמינים. הפערים בד"כ לא כאלה גדולים.

הסיבה היחידה ללכת לחנות זה כדי לאשר את הצורה של המוצר מול אישתך.

למדתי את זה בדרך הקשה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללכת לחנות חוסך קפה / מסעדה.

מנסיוני הטוב ביותר הן חנויות פרטיות / משפחתיות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי את אותו התהליך לפני שלוש שנים כשחזרתי לארץ.

נכנסתי לאתר של KSP עוד בחו"ל. הזמנתי את הכי הדגם הכי יקר של בוש/סימנס/קונסטרוקטה. ההבדל במחיר בין הדגמים לא משמעותי ולא שווה להתלבט.

מקרר שהתאים למידות, לצבע ותכונות נרכש שארפ

הדבר היחיד שלא קניתי אצלם היה מיקרו, שרציתי של דלנונגי והם לפחות אז לא מכרו דלנונגי.

הכל הגיע במשלוחה אחת מסודרת 

קיבלתי עוד כמה קופונים של סופ"ש שמאוד הוזילו.

אולי יכולתי למצוא יותר בזול אבל לא יותר בנוח.

ועדיין לדעתי יצא די זול.

אז זאת ההמלצה שלי...KSP

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון שחוויתי לפני חודש. 

הייתי בהמון חנויות. ההתרשמות הטובה ביותר שהייתה לי אצל אבי סופר. מה שנמצא בחנות פיזית יכול לקבל הנחה ממה שמוצג באתר (הנחה משמעותית) והמוכר היה איש נעים הליכות.

במחסני חשמל וכאלה אין כמעט מלאי . הכל במחסנים הראשים שלהם והיכולת מיקוח לא גדולה. 

יש לי גם התרשמות טובה מא.ל.מ

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, saar5555 כתב:

ועוד ניסיון טוב ומוצלח עם א.ל.מ. בשנים האחרונות

מניסיוני האישי, גם בשנים האחרונות, תמיד מצאתי שהמחיר בא.ל.מ גבוה יותר מאשר במחסני חשמל (ואחרים). 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, ברווז כתב:

מניסיוני האישי, גם בשנים האחרונות, תמיד מצאתי שהמחיר בא.ל.מ גבוה יותר מאשר במחסני חשמל (ואחרים). 

לדעתי הסחורה וגם השירות טובים מאוד. אני גם לא יודע להתמקח במיוחד. וכפי שכבר כתבתי, אני מוכן לשלם פרמיה קצת. מחפש בימים אלו תנור משולב דלונגי צר (49 ס"מ) שאין יותר להשיג. בזמנו נקנה באלמ. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתרון בא.ל.מ הוא כיבוד כרטיסי חבר. זה הרבה הנחה.

אגב - הרבה מוצרים מגיעים ישירות ממחסני היבואן. כחיפאי זה אומר סבב אספקה פעם או פעמיים בשבוע. החנות רק מתווכת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סער, ספריאל, ברור לשניכם שהמחיר הוא רק חלק מהשיקולים, כן? 

ציינתי את הנקודה כי יש אנשים שזה חשוב יותר; לאחרים פחות. 

גם לי יש חנויות שאני מעדיף לחלוטין לקנות שם גם במחיר גבוה יותר. למעשה יש חנות כלים אחת בתל אביב (דרור כלי עבודה) שאני מעדיף לקנות מהם כלים חשמליים- המחיר שלהם, עם המשלוח, לפעמים יוצא גבוה יותר מאשר חנויות אחרות באיזורי (או חנויות אחרות במרכז\דרום), וזה ממש לא מטריד אותי. ההפרש לא משמעותי ברוב המקרים, ומאחר ואני מכיר את האנשים ויודע מניסיון אישי עד כמה הם הולכים לקראת הלקוחות שלהם והופכים עולמות כדי שיצאו מרוצים- אני מעדיף לקנות מהם.

היה לי קטע איתם, כשעוד עבדתי בחנות אספקה טכנית (הם היו ספקים שלנו) הם התקשרו וביקשו עזרה עם לקוחה חיפאית שהם התקשו לתת לה שירות. סיפור ארוך. הלקוחה הזו גרה באיזור שאני מכיר היטב, וקרוב לי, שמחתי להסכים לעזור (גם אם היא הייתה גרה במקום רחוק ושאני פחות מכיר, הייתי שמח לעזור. עצם הפנייה שלהם לבקשת עזרה ריגשה אותי- לבקש עזרה מלקוח זה לא דבר פעוט).

אין לכם מושג כמה הופתעתי שקיבלתי שיחה מוזרה שכזו, זה לא רגיל במחוזותינו. מאז אני מעריך מאד את החברה שהגדילה ראש בצורה שכזו כדי שהלקוחה תצא מרוצה. 

מי שדיבר איתי מאצלהם חשב שאני קרוב משפחה של בעל העסק שעבדתי אצלו, כי הוא לא הצליח להבין למה לעזאזל הסכמתי בכלל לעזור. גם הוא הופתע האמת :lol:

אז אצלהם קניתי את המסור שולחן בוש שלי, את המלטשת האורביטלית שלי, את המקצוע החשמלי שלי ואולי עוד דבר או שניים שאני כבר לא זוכר. כי אני יודע שאם אתקל בבעייה, לא משנה מה, הם יהפכו עולמות בשביל הלקוח.

נחזור לנושא. 

מחיר זה לא תמיד הכל, אבל לא בהכרח זניח. זה מה שאני מנסה לומר פה אחרי כל הסיפור הארוך הזה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...