Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

רכשתי היום אטקה Style שנת 2019

מערכת ה-Full Link נעולה וברכב יש מערכת Connectit פרוצה עם סים של הבעלים הקודמים שלטענתם משלמים 20 ש"ח לחודש על 1GB.

מתלבט מה כדאי לעשות - אני לא צריך את כל אפליקציות אנדרויד בעולם, צריך גוגל מפות, וויז, ספוטיפיי, אפל מיוזיק ו-ווטספ יהיה נחמד.

מה שקורן לי ב-Full link זה שכל מה שאני צריך זה לחבר את הטלפון עם כבל ולא להסתבך עם וויפי ולעבור כמה לחיצות עד שמגיעים למערכת.

מהקצת שיצא לי להתנסות בה היא לא הכי נוחה אבל לא נתקעת יותר מדי.

האם חייבים סים או שאפשר להסתפק בנקודת גישה?

יש אפשרות ל-CARPLAY/ANDROID AUTO דרך הConnectit? 

במידה ואני מחליט לעשות אקטיבציה ל-Full link, אפשרי לעשות את זה לבד? כבר עשיתי כל מיני שטיקים של APK בטלויזיות וכדומה.

אם לא מישהו יודע להגיד מה הטווח מחירים היום? זה עדיין אלפייה וצפונה?

מה לגבי דונגלים מעלי אקספרס שמאפשרים AA אלחוטי?

עריכה אחרונה על ידי Laker
פורסם

אהלן

פול לינק נע בין 1000-15000

אתה לא יכול לעשות את זה לבד. צריך לקנות קרדיט(מנוי) לשרת של סיאט שיפתח את האופציה הזאת וזה עולה לא מעט למתקין אז לא ״גוזרים״ אותך

דונגלים לא יעזרו

אופציה נוספת זה מסך תואם מקור וזה יהיה לך קארפלי ואנדרואיד אוטו ואפליקציות מכשיר איכותי 4 גיגהראם יעלה באזור ה2000

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...