Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז קודם כל אשתף שיש לי ברכב כבר מגבר קיים 4 ערוצים המחובר לזוג רמקולים 6*9 על המגש וסאב 12" בבגאז גם כן,

יש לי בבית עוד זוג רמקולים 6*9 ומגבר כמו שכבר יש לי ברכב, לכאורה בדיוק אותו סט, עכשיו אני רוצה להרכיב אותם על הרכב, אז רציתי לשאול איך בעצם אני עושה את זה, כלומר עוד פיוז וכבל מהמצבר? או שאפשר לעשות גישור כבר בבגאז ליד המגברים, ואם כן מה בדיוק עוד צריך לגשר? ועוד שאלה אולי קצת לא קשורה, יש לי ביחידת ראש רק זוג אחד של חיבורי RCA ויש לי מפצלים בבית, אני אצטרך להשתמש בהם? ובכללי אם כבר יש לי RCA מהיחדית ראש למגבר, למה קיימים מפצלים בעצם? תודה לעונים

פורסם
לפני שעתיים, יאריס 2001 כתב:

יש לי בבית עוד זוג רמקולים 6*9 ומגבר כמו שכבר יש לי ברכב, לכאורה בדיוק אותו סט, עכשיו אני רוצה להרכיב אותם על הרכב

למה זה טוב?!

נשמע כמו דרך לא מוצלחת לנסות לשדרג את המצב אצלך.

לפני שעתיים, יאריס 2001 כתב:

אז רציתי לשאול איך בעצם אני עושה את זה

מעבה לפי הצורך את כבל הפלוס מהמצבר, מפצל אותו בעזרת מפצל מוגן פיוזים למגברים ובאופן דומה את המינוס.

מפצל RCA או משתמש ביציאות ממגבר אחד ומשרשר לשני אם קיימות (אם תעלה תמונות של הציוד, אפשר יהיה להיות יותר ספציפי אולי).

לפני 3 שעות, יאריס 2001 כתב:

יש לי ביחידת ראש רק זוג אחד של חיבורי RCA ויש לי מפצלים בבית, אני אצטרך להשתמש בהם? ובכללי אם כבר יש לי RCA מהיחדית ראש למגבר, למה קיימים מפצלים בעצם?

פיצול מנטרל אפשרות לשלוט דרך יחידת הראש על הערוצים המוגברים בנפרד. ברמה מסויימת זה גם עשוי לפגוע באות.

יחידות ראש טובות יותר, בעלות 6/5 יציאות למשל - 2 ערוצים קדמיים, 2 ערוצים אחוריים, 2/1 ערוצים סאבוופר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...