Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכנות, אין לי מושג לגבי חוקיות העמוד. 

אבל השנקל שלי:

אני נכנס למגרש החנייה של הבניין שלנו ברוורס, מאחר והחניות החביבות עלי (כשהן פנויות) נמצאות בקצה השורה ולא ניתן להיכנס אליהן ברוורס בקלות בצורה אחרת (ואני שונא להיכנס עם הפנים, אני אשכרה לא מיומן בזה כלל). 

במידה ותשים שם עמוד, אולי תוכל לאמץ את הרעיון של הכניסה ברוורס למגרש, כדי להקל על עצמך להיכנס לחניה במקום לבצע תמרונים. בסוף מתרגלים גם למיקום העמוד (יש גם אצלנו עמוד אחד בקצה החניה הראשונה בשורה, שנועד בכלל לפי הבנתי לקשירת אופנועים או משהו). אני מעדיף את החנייה הזו על פני כל האחרות, כי היא הקיצונית ביותר, ואני יכול להיצמד לעמוד ולהשאיר מרווח תמרון לכל השכנים כך שיוכלו אם ירצו (משום מה, הם לא ממש בקטע) לא לפתוח עלי את הדלת שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 23 שעות, mojofun כתב:

אין ספק שהצעת הצעה טובה, אבל היא קצת למרחיקי לכת.
אין לי כוונה להוציא אותה מהדירה להיות שוטר או מחנך בדרכים כאלה או אחרות אנחנו בכל זאת מדברים על משפחה עם ילדים שמתגוררת בבניין

למה למרחיקי לכת? היא פוגעת ברכב שלך פעמיים בחודשיים (אחלה סטטיסטיקה לעתיד), שמה פס עליך, ואתה רק רוצה לשלם על הנושא ולהמשיך לסבול. מחלוקות בין בעלי דירות פותרים לפעמים אצל המפקח על רישום מקרקעין, ויכול להיות שאם הודעה אחת או שתיים לא תצטרך להגיע לשם.

לפני 22 שעות, mojofun כתב:

עצם המחשבה, שאדם "פולש" לחניה הפרטית שלי ואני צריך לשלם את הנזקים שיגרמו לו כי הוא רשלן.
גורמת לי להתעצבן עוד יותר על המחוקק.

אתה לא צריך לשלם דבר. המחוקק דאג לך. אתה רק צריך לפעול משפטית כפי שעושים רבים אחרים.

לפני 16 שעות, avargel כתב:

לפנות לבעל הדירה שלה שיבטל איתה את ההסכם כי היא לא חונה ברוורס - צחקתי בקול

אני שמח. לפנות לבעל הדירה מכיוון שישנה נהגת שפוגעת כל פעם ברכב של השכן ולא משאירה פרטית. מכיוון שישנה נהגת שלא יודעת לחנות בחניה ספציפית שניתנה לה, ומהווה מטרד לבעל דירה אחר. בעל דירה לא אמור לסבול בגלל דייר בבניין. קיימות עוד דירות במדינה.

פורסם
לפני 7 דקות, mcaspi כתב:

למה למרחיקי לכת?

צ'מע, יש כמה דרגות ביניים של דברים שניתן לעשות בסולם של בין ( לגשת לדבר בנימוס) ובין (פצצת גרעין). 

כל אחד מאיתנו מגיע עם סולם מובנה שונה. לא אצל כולם הוא מתחיל ב(לגשת לדבר בנימוס) ולא אצל כולם הוא נגמר ב(פצצת גרעין).

מה שאתה מציע, זה סוג של הסלמה +אצבע לעין- אני לא אומר שאין לזה מקום לפעמים, אבל אני לא אומר שזה תמיד הדבר הנכון לעשות ולא עבור כל אחד. כל אחד מאיתנו "מחווט" אחרת, ומה שנוח ומרגיש נכון לאחד לא בהכרח יעבוד טוב עבור האחר.

כן, מרתיח, כן, לא הוגן, כן, לא נחמד, אבל לא צריך מיד להוריד את הכפפות ולהתחיל לזוז באגרסיביות. 

• אהבתי 2

פורסם

ממתי פניה בכתב לחניה תקינה כפי שהצעתי החל מההודעה הראשונה שלי היא אגרסיבית? עו"ד עושים פניות כאלה כל יום. אם דברים לא יעזרו, פונים למפקחת.

פורסם
לפני 18 שעות, mcaspi כתב:

ממתי פניה בכתב לחניה תקינה כפי שהצעתי החל מההודעה הראשונה שלי היא אגרסיבית?

החל מפה:

לפני 18 שעות, mcaspi כתב:

עו"ד עושים פניות כאלה כל יום.

אולי בעיניך זה לא אגרסיבי. אולי בעיני מישהו אחר, כן. 

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לך מספר אפשרויות כמו עמוד בהסכמה או מחסום חנייה מכל סוג שהוא שיכול גם הוא לעזור אם הוא בצורת עמוד שעולה ויורד וכך מאפשר כניסה חלקה. 

להערכתי תוכל לשים אבל חשוב שתתייעץ עם גורם מוסמך לעניין \ וועד הבית שלעתים יכול לתת את האישור לכך.

כאן יש מחסומי חנייה שמניסיוני עובדים יפה אצלנו בבניין - 

https://parking-barriers.co.il/

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...