Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, zvit כתב:

מיני לא יתאים למי שרוצה לשחק פורטנייט.

נראה לי שכבר השלמתי עם הרעיון לקנות שוב נייח רגיל...
וכרגיל כנראה אתה בא להוציא X ובסוף נוציא X++

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, Opel Astra GSI כתב:

לא יודע מה זה בידיוק "לבד", יש להם שירות לקוחות רציני שנותן מענה. לא היה לי מקרה שלא קיבלתי מענה בין אם המוכר הסכים לשלוח מוצר זהה בחינם או זיכוי כספי מלא וכל מה שביניהם.

מה דעתכם על המחשב הזה בהיבט המפרט ועלות מול המפרט:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 
₪2,335.15 | GMKtec GMK K8 Mini PC AMD R7-8845HS NUCBOX Design of dual fan system Window 11 Pro AMD Radeon™ 780M  PCle GEN4.0*2 DDR5 5600MHz
https://a.aliexpress.com/_opq0Rd5

1750 שקל עם קופונים של החנות וזיכרון ראם 16 גיגה ודיסק קשיח חצי טרה.

הוא ניראה אחלה, וגם מתאים לפותח השרשור 

פורסם

זה ההמלצה שלי למשהו כזה אבל אבל - שוב, מעבד גרפי 780M זה נחמד מאוד אבל יחסית לא חזק. זה עדיין כרטיס גרפי שמשולב במעבד מה שנקרא iGPU.

השאלה מה צריך. וכמה עולה נייח מיני פיסי או נייד עם מעבד גרפי אמיתי מה שנקרא dGPU ושהוא נפרד מהcpu וזה גרסאות מוחלשות של nvidia או amd שמותאמות למחשבים ניידים.

תבדוק טוב טוב מה הדרישות שלך. מה המשחקים, מה הרזולוציה. לגבי פורטנייט, נדמה שיש שם מודים עם מנוע אנריל חדש שבטוח דורש יותר כוח גרפי.

זה עדיין לא מדגדג איזה 3050 או 4060nvidia עם זכרון ייעודי שיש עליו.

פורסם
בתאריך 14.8.2024 בשעה 08:07, llaavvii כתב:

אתה בא להוציא X ובסוף נוציא X++

אתה רוצה פורטנייט, ופורטנייט "עולה" X++. אין מה לעשות. אז אתה יכול ללכת על מפרט המינימום שלהם כפי שהובא כאן כדי לחסוך, או שתתקן את הנייד.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

סליחה שאני מתעלק אבל אף פעם לא חשבתי על אופציה כזו. מחשב מיני יכולים לשמש כמחשבים עיקריים למשרד?

הדרישות הן אופיס ותוכנות דומות אינטרנט סה טו....

המעבדים האלו באמת יעשו את העבודה?

במידה וכן אשמח למשהו נורמלי מאלי אקספרס...

(עד עכשיו כל העמדות הן "מסורתיות" היינו מחשב נייח רגיל. חייב  לציין שנייחים רגילים אצלי מחזיקים נצח....)

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

באחד המשרדים בהם אני עובד מותקנים מיני מחשבים  ממותגי לנובו. אני לא מכיר את המפרט, אבל הם בני 5 לפחות, כנראה יותר. מחזיקים בלי קושי את תוכנות האופיס, דפדפנים ותוכנות בסיסי מידע ייעודיות.

אבל אל תשווה מחשב שייעודו תוכנות אופיס ודומיהן למחשב שמיועד למשחקים או פעולותֶכבדות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 46 דקות, llaavvii כתב:

מה דעתכם על זה

או על זה

טכנית הראשון עדיף בגלל 16GB זכרון וכרטיס מסך חזק יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 55 דקות, llaavvii כתב:

מה דעתכם על זה

או על זה

גם באייבורי וגם ב-KSP אלו מערכות שניתן לעשות בהם שינויים. מציע לך בחום לנסות לפנות למישהו( אולי בפורום ) שמספיק מבין בהרכבת מפרטי מחשבים, שיוכל לעשות לך התאמות בקשר לדרישות שלך. 

אני לא מבין מספיק בשביל זה, אבל אני כן מבין שבתוספת מאוד קטנה תוכל לעשות שינויים שיבטיחו לך ביצועים עדיפים משמעותית. 

פורסם

אני לא בטוח ששווה לו לשלם אפילו שקל אחד יותר על "ביצועים עדיפים" אחרי ככלות הכל מדובר על מחשב לילד בן 8...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צריך לחשוב על מחשב שיספיק עד בר המצווה (5 שנים זה טווח די ארוך בתחום).

אבל הייתי שואל משהו אחר: האם יש בבית מחשב אחר שראוי להחלפה, ושאפשר להעביר לילד, ולשדרג למישהו אחר מבני המשפחה שזקוק לשדרוג כעת או צפוי להזקק לו בקרוב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדבר היחיד שאפשר לשפר כאן ויהיה (אולי) משמעותי זה כרטיס מסך.

את זה אפשר לשדרג עוד שנה-שנתיים-שלוש בכרטיס מסך חזק בהרבה ממה שאותו כסף קונה היום.

אני מהתחום, ותמיד מייעץ ללקוחות לא להתפרע ברכיבים שניתן לשדרג בעתיד בקלות. (רובם אגב מסתפקים במה שרכשו, ולא חוזרים לשדרג)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...