Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 301 דיזל 2016 - עשן שחור

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, TDI כתב:

זה יגרום אחד משני דברים;

או שיעבירו טסט בקומבינה, או שרכבי דיזל מתקדמים יושלכו צעירים למגרשי הגרוטאות.

אם תהיה אכיפה, לא תהיה קומבינה.

מצידי שיזרקו את המכוניות למגרשי הגרוטאות אם אין איך לתקן (אתה תראה שבסופו של יום, כשהביקוש עולה האלטרנטיבות הזולות יותר לתיקון צצות....כרגע הביקוש בקרשים כי אנשים רצים לבטל את המערכות החשובות הללו).

דיזל בלי סנן חלקיקים (וכמובן גם בלי אוריאה) אתה מזהה מקילומטרים (ריח + עשן).

למה לנו לחזור 20 שנה אחורה ???

האור בקצה המנהרה הוא שעכשיו המדינה צריכה כסף.
זה רק עניין של זמן עד שהמשטרה תסיים את המעקבים שלה על כל אותם עסקים שמציעים בפייסבוק ביטול של המערכות האלו. אנשים ייקנסו ועלולים לשבת בכלא + בעלי הרכבים שביטלו את המערכות עלולים לספוג קנסות כספיים כבדים מאוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מזכיר את התקופה עד שנת 2005 ברכבי בנזין, לפני שהתחילו לבצע בדיקת 4 גזים בטסט.

גם אז היו אנשים שהורידו ממירים קטליטיים, אפשר היה לעבור בדיקה בטסט  גם בלי ממיר כי זו הייתה אותה בדיקה כמו ברכבי קרבורטור. 

לא יודע מה הם עשו אחרי 2005, כנראה חלק מהם החזירו ממירים.

פורסם
לפני 6 דקות, Buki כתב:

כנראה חלק מהם החזירו ממירים

בגלל זה אני מנסה כמה שיותר להשפיע על אנשים שלא לבטל DPF.

לפני 56 דקות, Deutz912 כתב:

למסקנה - מה לעשות ?!

לנקות DPF ?

בנימה מקצועית - הייתי ממליץ להחזיר לתוכנה מקורית (אם האוריאה תקול, תחפש מי שיודע לבטל רק אותה אם אתה ממש - אני לא ממליץ על ביטול אוריאה) ולהרכיב בחזרה DPF.

זה לא טיפול זול ולא בטוח שישתלם לך כלכלית בשלב הזה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

המדינה צריכה לדרוש מיבואני הרכב אחריות מורחבת של 10 שנים או 200 אלף קילומטר על כל מערכת מניעת זיהום. אין שום הגיון שתכן וביצוע גרועים של היצרן ייפלו על הלקוח כשמדובר במערכות שהיצרן התקין כדי לקבל תקינה. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מעניין 1
פורסם

מיכלי אוריאה קיבלו אחריות 8 שנים ועד 190,000 בהדרגה (ככל שאני זוכר מבלי לבדוק)

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

גם אחריות ארוכה נגמרת מתישהו, לדוגמא רכב של פותח השירשור כבר  עכר 8 שנים ו 190.000 ק"מ. 

אחריות היא לא תחליף ליכולת תיקון ברמת רכיבים. אני לחלוטין מסכים עם איציק כאן, ברגע שתהיה דרישה, איזה מכון ספידומטרים או מעבדת אלקטרוניקה ילמדו לשפץ את המיכלים האלו במחיר הגיוני.

כרגע אין דרישה כי כולם רצים לבטל, אז גם אין מי שמתקן את זה. 

פורסם
לפני 9 שעות, Buki כתב:

סרטון יפה אבל הבעיה שלי עם כל הסרטונים האלו זה האורך המוגזם, שכולל חזרה שוב ושוב על אותם דברים.

כל מה שהוא מסביר והוא מסביר באמת יפה, אפשר היה לסכם לפוסט שהיה לוקח 2 דקות לקרוא ולצרף תמונה של הגרף בו רואים הפרש לחצים לפני הניקוי ואחרי,  תמונה של התכשיר הדו שלבי לניקוי DPF ותמונה של הסדק בצינור גדישה. או וידאו של 3 דקות. 

אז הייתי צופה או קורא, נהנה ולומד. 

אבל הוא "רוצה" שאשקיע 25 דקות בצפיה, זה זמן מוגזם לטעמי ביחס לכמות המידע שרוצים להעביר ובאיזשהו מקום הוא "פספס" אותי. כמו עוד הרבה סרטונים כאלה.

זה נובע בגלל האלגוריתם של יוטיוב שמעדיף סרטונים ארוכים, ואז יוצרי הסרטים מוכרחים למרוח כדי לעלות בדירוג..

פורסם
לפני 12 שעות, Buki כתב:

גם אחריות ארוכה נגמרת מתישהו, לדוגמא רכב של פותח השירשור כבר  עכר 8 שנים ו 190.000 ק"מ. 

לפני 12 שעות, מלטבשי כתב:

מיכלי אוריאה קיבלו אחריות 8 שנים ועד 190,000 בהדרגה (ככל שאני זוכר מבלי לבדוק)

כן, אבל איזו מסכת עינויים היתה לרכבים בני 3-4?

נסעו לפולין, הביאו, התקינו ויצא חצי מהמוסך. 

גם לי בקקטוס בן 4 או 5, שבקושי נסע 100 אלף, עשו "טובה". ורק כי טיפלתי אצל מורשה יבואן והייתי חבר במועדון.

הרכב של פות"ש עבר את ה"תיקון" שלו בקילומטרז' לא ידוע, קומבינה שגרמה לו לזהם כמו ענתיקה מלפני 20 שנה.

זה שלאט לאט היבואן והיצרן הסכימו לתקן זה לא פוטר את המדינה מהחובה שלה לדאוג לציבור ולאיכות האוויר שהוא נושם.

פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

הרכב של פות"ש עבר את ה"תיקון" שלו בקילומטרז' לא ידוע, קומבינה שגרמה לו לזהם כמו ענתיקה מלפני 20 שנה.

אם כך איך עברתי 2 פעמים טסט ולא הכשילו על זיהום אוויר ?

חוץ מזה כמו שאמרתי לא אני עשיתי את הביטול של האוריאה לרכב אלא הבעלים הקודם (כשקניתי את הרכב לא ידעתי שביטלו את המערכת, פשוט ראיתי כל הזמן שהמיכל אוריאה מלא)

פורסם
לפני 43 דקות, Deutz912 כתב:

חוץ מזה כמו שאמרתי לא אני עשיתי את הביטול של האוריאה לרכב אלא הבעלים הקודם (כשקניתי את הרכב לא ידעתי שביטלו את המערכת, פשוט ראיתי כל הזמן שהמיכל אוריאה מלא)

בודקים כמו לפני 30 שנה כבר כתבו לך, ולא מאשים אותך, נראה שהוכשלת וחמור מכך קיבלת פצצה מתקתקת.

פורסם
לפני 41 דקות, פריג'י כתב:

בודקים כמו לפני 30 שנה כבר כתבו לך, ולא מאשים אותך, נראה שהוכשלת וחמור מכך קיבלת פצצה מתקתקת.

"פצצה מתקתקת" אתה יכול להגדיר למה אתה מתכוון ? מכל מה שאני רואה פה ביטול אוריאה לא בצורה נכונה = נזק בלתי הפיך (או הפיך אם יש הרבה כסף לשפוך)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...