Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל המדריכים רשום לסובב את גל הארכובה עד לנקודה מתה עליונה (נמ"ע) ומשם להתחיל להניח את הרצועה. אוקי יש 4 צלינדרים, רק אחד או שניים מהם יכולים ברגע נתון להגיע לנמ"ע. אז לאיזה צלינדר מתכוונים? לזה שהכי קרוב לטיימינג?

פורסם

בכל רכב זה אחרת? 
בכל אופן, אני עם קיה פיקנטו והייתי רוצה לדעת איך לתזמן את השרשת טיימינג.
מישהו יכול אולי להסביר לאין יש לכוון את גל הארכובה ולאן את גל הזיזים?

פורסם

כן, הכוונה לצילינדר הראשון, שהוא הקרוב ביותר לרצועת/שרשרת. וכמו שאלי אמר, אמורים להיות סימנים על גלי הארכובה והזיזים (ליתר דיוק, על הגלגלים בקצותיהם, שעליהם אתה שם את השרשרת). אבל ממליץ לך למצוא מדריך ייעודי לרכב שלך (או לפחות למנוע שלך, שאולי קיים ברכבים אחרים של הקונצרן), וללכת לפיו. במדריך כזה יהיה מוסבר היכן למצוא את הסימנים.

פורסם

כן בטח, אני הולך רק לפי המדריך. פשוט גם במדריכים כתוב נמ"ע ולא היה ברור לי נמע של איזה צלינדר. אחלה תודה!

פורסם

בכל אופן המלצה חמה זה לסמן על גבי גלג"ש וחלק נוסף שלא מתפרק וזז - את המיקום עם טיפקס, כדי שבכל מצב תוכל לחזור לסימונים המקוריים שהיו לפני שפירקת.

(הוראות אלו נכתבו בדם)

ויש כמובן גם מדריך ליונדאי-קיה בנזין שעלה ממש השבוע:

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...