Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

נשבר לי המחבר שמפצל בין הצינור לשני המתזים בצורת Y.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה באיזור חיפה?

הום סנטר וכאלה אין.

חלפי המגינים גם אין.

מכירים מקום?

פורסם

רק אציין שבמכונוית פיאט, שבהן עסקתי בעבר, בחלק מהן במפצל כזה גם היה מובנה שסתום אלחוזר

שמנע את חזרת המים אל המיכל וכך מייד בהפעלת המתיזים היו יוצאים מים מנחירי המתזים.

דרך אגב, נסה גפ אצל "סביון חלפים".

בברכה  -  רפי לין

פורסם (נערך)

בחברה יעלה כ-30-40 ש"ח (מק"ט MB084419 כנראה).

שערורייתי בשביל פלסטיק קטן כזה שעולה פחות מדולר בחו"ל, אבל אם לא תמצא בשום מקום, כבהצעתו של רפי, משהו שמתאים בדיוק למידות הצנרת שלך ואין זמן לחכות מחו"ל. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

המחברים של צנרת אקווריום הם "חלשים" ונוטים לסיים את חיים מוקדם מהצפוי. ברכב המחברים צריכים לעמוד בעומס צנרת הגומי ובטמפ' יחסית גבוהה בתא המנוע.

אם אתה נמצא בת"א תוכל למצוא את כול סוגי המחברים ובמידות נפוצות אצל מ. פורז 2002 בע"מ. תמדוד את הקוטר הפנימי או את קוטר המחבר וקנה אחד מתאים.

ראה תמונה של מחברים תוצרת תפן שרכשתי אצלם.

20201201_140313_2.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני שעה, yairw כתב:

לתפן אמור להיות גם מחבר Y

כן. פשוט לא צילמתי אותו.

פורסם
לפני שעתיים, Tom_22 כתב:

בחברה יעלה כ-30-40 ש"ח (מק"ט MB084419 כנראה).

שערורייתי בשביל פלסטיק קטן כזה שעולה פחות מדולר

הנקודה פה שבשביל להגיע למשל לאותה חנות ביצחק שדה בתל אביב שמזיקה את המחבר הזה אם אתה לא עובד באיזור, זה סיפור שיעלה הרבה יתר מ 40 ש"ח. 

אז או שקונים במוסך מורשה הכי קרוב אלך ב 40 ש"ח או שמזמינים מעלי שקית עם 30 מחברים כאלה ב 3 דולר ומקווים שיתאימו. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Buki כתב:

https://a.aliexpress.com/_Euvyi0B

זה רוב הסמוכים מתאים. 

1. בקישור שצירפת כתוב שהם עשויים מפלסטיק השאלה מאיזה פלסטיק ? ABS,PVC או המצאה סינית חדשה של מחברים איכותיים.

2. לא מופיע לאיזה קוטר של צינור הם מתאימים. ברוב המקרים הקוטר הפנימי של הצנרת הוא 4 או 5 מילימטר ורצוי להתאים מחבר מתאים

במיוחד אם ברכב קיימת צנרת גומי או נייילון 12 שהינו צינור קשיח המורכב ברכבי VW וגם BMW.

בעבר היה נפוץ שימוש בצנרת PVC שקופה שהיה ניתן בקלות להגדיל את הקוטר של הצינור בנקודת החיבור על-ידי חימום קל של הצינור עם

מצית והלבשה על המחבר והוספת אזיקון במידת הצורך.

לפני 2 דקות, Buki כתב:

הנקודה פה שבשביל להגיע למשל לאותה חנות ביצחק שדה בתל אביב שמזיקה את המחבר הזה אם אתה לא עובד באיזור, זה סיפור שיעלה הרבה יתר מ 40 ש"ח. - בשביל מה יש חברים ?

אז או שקונים במוסך מורשה הכי קרוב אלך ב 40 ש"ח או שמזמינים מעלי שקית עם 30 מחברים כאלה ב 3 דולר ומקווים שיתאימו. 

שכחת להוסיף שצריך לחכות 3-4 שבועות עד שהחלק יגיע אליך.

ניתן לרכוש מחברים תוצרת תפן אצל גומי ת"א שמיקומו היום באיזור התעשיה בחולון.

פורסם

מרק, אותה תשובה כמ שכתבתי לתום.

הבעיה זה זמינות נמוכה של המתאמים האלו בארץ, בשביל להגיע לפורז 2000 בתל אביב במצב התנועה של היום צריך לשרוף חצי יום עבודה, סיכוי נמוך שמישהו יסע לשם במיוחד בשביל זה אלא אם כן במקרה הוא עובד באיזור.

מכיוון שזה לא חלק קריטי בעונת הקיץ, אפשר להזמין מעלי כמה סוגים ולהמתין שבועיים עד שיגיעו, המחיר שלהם זניח.

כן אני יודע שזה יכול להיות פלסטיק סוג דרעק שלא יחזיק 15 שנה כמו שהחזיק המקורי. 

אבל שוב, קשה להשיג את המוצר הזה בחנויות ליד הבית ומכיוון שמדובר במשהו זול ולא קריטי, אין לי בעיה להמר על מוצר מעליאקספק במקרה זה. 

פורסם

בוקי, היה לך נוח לא לצטט את המשך ההודעה שלי 😉 שבה התייחסתי למשך הזמן שיקח לחלק להגיע מחו"ל אם רלוונטי והתייחסות חיובית גם (גם בלייקים) לרעיונות של רפי ומרק. 

אגב, החלק המקורי לכאורה עולה ב-partsouq רק 0.87 דולר, אבל משלוח 34 ובאמיאמה דולר וקצת, אבל משלוח 7 דולר... 😮‍💨

אני מניח שיש חנויות שמוכרות מחברים כמו שמרק הציע גם באזור חיפה. רק לא מכיר.

פורסם
לפני 8 דקות, Tom_22 כתב:

בוקי, היה לך נוח לא לצטט את המשך ההודעה שלי 😉 שבה התייחסתי למשך הזמן שיקח לחלק להגיע מחו"ל

לא ציטטתי אבל התייחסתי לזה, כתבתי שבעונת הקיץ זה לא קריטי אם השפריצרים לא יעבוד כשבועיים.

• תוכן חדש...