Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שי-צו בן שנה.

היו לי כבר מספר כלבים בעבר.

מעולם סירסתי אף אחד מהם.

הפעם אני שוקל כן לסרס.

הכלב לא אגרסיבי. חמוד ומקסים.

מפמפם לאחרונה מדי פעם את אחד הילדים, שברור לי שזאת יכולה להיות התנהגות מינית, או ניסיון להפגין שליטה. 

פעם סירוס היה טאבו - נחשב טוב ומעולה.

היום מסתבר שזה לא בדיוק ככה ויש יתרונות וחסרונות.

לבעלי הכלבים המסורסים, האם הכלב השתנה לאחר הפעולה?

כיצד ההחלמה?

תודה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היו לי 4 כלבים.  אחד גידלנו מגורות ולא זוכר עם סורס.  אחד נאסף בגיל מבוגר (מעל 10 לפי הערכה) מבסיס צבאי, כמובן לא מסורס, וסורס.  אחד נאסף בגיל צעיר מאגודה כל שהיא וסורס על ידינו ואחד נאסף מאגודה אחרת בגיל מבוגר (8 וחצי) וסורס על ידינו.

לא זוכר שום שינוי בהתנהגות של הכלבים לפני ואחרי.  לדעתי חסרונות הסירוס זניחים לעומת היתרונות הרפואיים וחשש בריחה (בעקבות כלבה מיוחמת) נמוך יותר.

אם נביא בחשבון שהכלב הראשון שלנו היה תוצאה של הכלאה בין כלבת זאב גזעית (שהוחזקה למטרות הרבעה) לבין אב לא ידוע (ונראה לי גם לא מסורס....) כשהכלבה החליטה על דעת עצמה לצאת לטייל בעת הייחום, זה בפני עצמו סיבה טובה לסרס ולעקר כלבים.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם (נערך)

הכלב שלי היה מנסה להכניס לכלבה של השכנה בעת הייחום, הוא היה מסורס.

לא חושב שזה קשור למקרה שתיארת, הוא גם היה מנסה לעשות את זה לי לעיתים רחוקות כשאני ואשתי היינו משחקים אותה הולכים מכות בשביל שזה יקרה, זה אכן קרה והוא היה קופץ מאחורה מהתלהבות 

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש לנו במשפחה שיצו לא מסורס בן 6, הכלב הכי רגוע בעולם.

אמה-מה, בטיול משתין מעט כל פעם (סימון אגרסיבי), ותוקפני כלפי זכרים אחרים.

בנוסף יש את הסיכון לסרטן אצל כולם.

עכשיו מה החסרונות בסירוס? אין כלום, הכל מיתוסים, מניסיון, יש את הסיכון בניתוח, אבל זה ניתוח דיי פשוט. כל אלו שמנסים להציג חסרונות מבססים את זה על מיתוסים שנוצרו.

הדבר היחיד שהשתנה אצל הכלב שלי זה שפעם היה משתין בחלקים ועכשיו את הרוב עושה בפעם אחת והטיולים הפכו לפשוטים יותר בעקבות זה.

Miata ND2

פורסם

יש לי שיצ'ו סינגפורי זכר בן 11
לא היה לי לב להוריד לו את הביצים
תמיד היה כלב רגוע ונעים
הבעיה היא רק שאגרת הרישוי מאוד גבוהה לכלבים עד גיל 8 שלא מסורסים
אם זה לא פריע לך, אל תסרס

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, Nakamichi כתב:

לבעלי הכלבים המסורסים, האם הכלב השתנה לאחר הפעולה?

כן.

הוא הפסיק ללקק לעצמו את הביצים.

אם הוא חי בשלום עם הביצים שלו ץ, לא מפגין אגרסיביות ולא משתגע העונת הייחום לא הייתי מסרס.

כל הכלבים שגידלתי לא היו מסורסים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לנו כלב שסורס בגיל שנה

לא היה שינוי בהתנהגות

אני עשיתי בגלל היתרונות אגרה שנתית, בריאותית, לא לסמן טריטוריה וגם אומרים שהכלב הופך יותר רגוע,

לא נראה לי שיש חסרונות

פורסם

כיוון שאת כל הכלבים שיש לי והיו לי אימצתי ממקומות מחסה - כולן וכולם הגיעו עם כל החבילה של העיקור/סירוס (במקרה של זכרים כמובן זה בלי החבילה...)

כולם היו בריאים, חלקם מתו בשיבה טובה וחלקם עדיין אצלי. מבחינת התנהגות אני לא יודע, כי אני לא מכיר משהו אחר

פורסם

אני לא מכיר את הכלב שלך, אבל מניסיוני ברוב מוחלט של המקרים בעיה נפתרת בביקור או 2 של מאלף מנוסה והתנהגות נכונה מצדכם. זה שקר שאין חסרונות בסירוס אשר מפמפם על ידי עמותות למיניהם שיש להם אג'נדה וכוח פוליטי. אתה יכול לבדוק בעצמך:

Long-Term Health Risks and Benefits Associated with Spay / Neuter in Dogs   

אז אם איכפת לך מהכלב הייתי מטפל בדרך שונה ולא סירוס, כי מדובר בהתערבות גסה במערכת אנדוקרינית.

• תוכן חדש...