Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקפיא שוכב או עומד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עניין של נפח ומקום. *לרוב* -  השוכבים גדולים יותר, העומדים קטנים יותר.

הרוב מייצרים קרח.

במידה ואתה מחפש מכשיר ללא קרח, חפש מכשיר NO FROST (הכוונה למכשיר עם מערכת הפשרת קרח).

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רכשתי מקפיא עומד של אלקטרה 1600 שח. 204 ליטר.

לא ידעתי שיש מדד שנקרא כושר הקפאה.

חשבתי שאם ממלאים את המקפיא מריק לחלוטין למלוא הקיבולת אחרי 24 שעות הכל יהיה קפוא. אז לא, המקפיא שרכשתי מסוגל להקפיא עד 13 קילוגרם/24 שעות

פורסם

בהחלט יש מדד כזה, אך לא אצל כל היצרנים תמצא את הנתונים המספריים מפורסמים.
כמו כן חשוב לציין ש"הקפאה" מקבלת הרבה מאוד פרשנויות; אתה תרגיש שזה קפוא כבר מרגע שתרד מתחת ל 0 מעלות, אבל יש עדיין מרחק עד שהוא מגיע למינוס 18 מעלות, לכן אל תיקח את הנתונים המספריים בצורה רצינית מידי....מה שנקרא "טוב לדעת" ותו לא בשביל המשתמש הביתי.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סליחה זה הזכיר לי משהוא "מצחיק"

היה לי מקפיא שוכב במבואה במאפיה בנורווגיה, בחג המולד יש תקופה של 10 ימים שיצאנו לחופשה כוללת. אז חשבתי זה זמן מעולה להפשיר אותו. ניתקתי מהחשמל, וחזרתי אחרי 3 ימים... 

מניח שאין מה לציין שבחוץ מינוס 20,והמקפיא עומד במבואה...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מזכיר לי את הסיפור על זה שמכר מקררים באנטארקטיקה. הטקטיקה היתה לשכנע את המקומיים שבתוך המקרר יותר חם מאשר בחוץ.

@הרקוליטו אני מניח שזה מקפיא עם מגירות. תזכור להשאיר למזון מרווח להתרחב, בגלל האנומליה של המים. אם לא תקפיד על כך יהיה קושי לפתוח את המגירות והן עלולות להשבר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...