Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ גלגל הגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי ששאל לגבי שיפוץ גלגל ההגה שלו, לא מזמן שיפצתי את שלי עם ציפוי של עור אמיתי.

ההגה שלי היה העשוי ממין ספוג קשיח שהתחיל להיתפורר ולאבד את הצבע שלו,

(אם יש לכם הגה מפלסטיק קשיח שיש לו סדקים רחבים א מומלץ למלאות אותם עם דבק כמו פלסטלינה ואז לעשות את הציפוי עור).

פשוט צריך לקנות יריעת עור ולגזור אותה לפי הקוטר והעובי של ההגה, תופרים את שתי הקצוות של היריעה,

עוטפים את ההגה ותופרים מסביב עם חוט חזק ועמיד למתיחה שנועד לתפירת עור.

כיוון שהעור שקניתי היה עבה מאוד(רצוי לעבוד עם עור דק), לא הצלחתי לתפור עם מחט רגילה, לכן הייתי צריך לעשות את החורים על העור עם "מרצע" לפני התפירה, אחרי סיום התפירה החוט היה יחסית רופף ולא מתוח, לכן צריך למתוח אותו גם אחרי סיום התפירה.

כל מה שנותר לי זה רק לצבוע את הפלסטיקה ולהרכיב.

להלן התוצאות.

בהצלחה

אופיר

SSCN0876.JPG

SSCN0882.JPG

הגה עור שלי.JPG

הגה עור שלי (1).JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
זה ממש יפה לחובב שעושה את זה פעם ראשונה
כנראה שיש לאופיר הרבה ניסיון בתפירת הכיסוי הגה עם השרוך שהרבה אוהבים.

(וגם אני, יש לי בסובארו וגם באסקורט).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה לא נותן לי לראות את התמונה...

כותב לי שאולי לא אישרתי את ההרשמה או משהו בסגנון

עוד אנשים נתקלו בבעיה או שרק אני?

פורסם

יצא ממש יפה לטעמי, אני מת על ההגאים עם השרוך הזה בצד הפנימי, אפשר לגרד עליו את פרקי האצבעות.... :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כל מי ששאל לגבי שיפוץ גלגל ההגה שלו, לא מזמן שיפצתי את שלי עם ציפוי של עור אמיתי.

ההגה שלי היה העשוי ממין ספוג קשיח שהתחיל להיתפורר ולאבד את הצבע שלו,

(אם יש לכם הגה מפלסטיק קשיח שיש לו סדקים רחבים א מומלץ למלאות אותם עם דבק כמו פלסטלינה ואז לעשות את הציפוי עור).

פשוט צריך לקנות יריעת עור ולגזור אותה לפי הקוטר והעובי של ההגה, תופרים את שתי הקצוות של היריעה,

עוטפים את ההגה ותופרים מסביב עם חוט חזק ועמיד למתיחה שנועד לתפירת עור.

כיוון שהעור שקניתי היה עבה מאוד(רצוי לעבוד עם עור דק), לא הצלחתי לתפור עם מחט רגילה, לכן הייתי צריך לעשות את החורים על העור עם "מרצע" לפני התפירה, אחרי סיום התפירה החוט היה יחסית רופף ולא מתוח, לכן צריך למתוח אותו גם אחרי סיום התפירה.

כל מה שנותר לי זה רק לצבוע את הפלסטיקה ולהרכיב.

להלן התוצאות.

בהצלחה

אופיר

כל הכבוד אחי, ואתה אומר שאני מיתקדם יותר מהר מימך:wink:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...