Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לפני 8 שנים קיבלתי דוח תנועה ממצלמה עירונית בפרנקפורט, 47 קמ״ש במקום 30 שמותרים.

לא שילמתי את הדו״ח.

נכנסתי לכמה מדינות באירופה בשנים האחרונות, לא היו בעיות.

מכיר את הסיפורים עם הדוחות בשוויץ וכו׳, אלפי יורואים ששולמו, מעצרים...

רוצה להכנס לגרמניה בעתיד הקרוב.

א. אם הייתי בחוב, לא הייתי אמור לקבל איזו חותמת שחורה בכניסות שלי לאירופה?

ב. האם, בסבירות גבוהה, אני חייב סכום גבוה כעת לאחר 8 שנים?

ג. האם לנסות ליצור קשר עם העירייה, או שאני עלול להעיר את המתים? מצד שני מניח שאני לא מעיר אף אחד, זו גרמניה אחרי הכל ( אם כי ה qr לתשלום כבר לא תקף).

חושב לעצמי, אם אני חייב באמת סכום עתק, אכנס למדינה אחרת ומשם אגיע לגרמניה... או שאוותר על גרמניה, לכן ההתלבטות.

מצרף את הדוח, לא ברור למה לא שילמתי 35 יורו וסיימתי עם זה...

Screenshot 2024-03-11 at 14.56.25.png

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

אם אתה רוצה תשובה רשמית, הייתי פונה לשגרירות גרמניה בישראל ומבקש את עזרתם.
אומרים שהם די יעילים...

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יהודים, גרמנים, יעילות וזה.

אבל ברצינות

הסיכוי שזה ייאבד / יישכח נוטה לאפס מאופס,

עדיף שתתחיל לטפל בזה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפחות זה לא יהיה תא גזים אלא רק תא בכלא.

• מצחיק 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 15 שעות, Or05230 כתב:

Screenshot 2024-03-11 at 14.56.25.png

אותי מעניין אם סיקסט לא חייבו אותך כבר, לפני כמה שנים.

הכי זול יהיה לשלם את הקנס והריביות שיש על הדוח הזה ולגמור עניין.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תמיד תוכל לטעון "אבל הבטחתם מקלחות...".

אני תמיד נכנס לגרמניה במעבר הגבול בין Taegerwilen ל- Konstanz ומעולם לא ראיתי שם מישהו, במעבר. הוא תמיד נעול.
מעולם לא נבדקתי.
מצד שני הרי גם בגרמניה היעילה תהיה מתישהו התיישנות, לא? 

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

הכי זול יהיה לשלם את הקנס והריביות שיש על הדוח הזה ולגמור עניין.

אני חושב שחייבו אותי בעלות העברת המסמך אליי בלבד

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

שמרת את הדוח 8 שנים? 
יושב לך על המצפון כנראה. 

בדוק בקונסוליה. שאל שאלת תם - עשיתי סדר בניירת מצאתי את זה, מה עלי לעשות ? מכסימום יגידו לך שלם 35 יורו. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

חברת השכרה לא משלמת את הדו"ח בשמך. היא רק מעדכנת את הרשויות בפרטי הנהג בפועל וגובה ממך דמי טיפול.

פורסם
לפני 5 שעות, zaf כתב:

שמרת את הדוח 8 שנים? 
יושב לך על המצפון כנראה. 

בדוק בקונסוליה. שאל שאלת תם - עשיתי סדר בניירת מצאתי את זה, מה עלי לעשות ? מכסימום יגידו לך שלם 35 יורו. 

שמור לי במייל. פניתי לקונסוליה ופניתי לעיריית פרנקפורט. תודה.

Miata ND2

פורסם

אני גם קיבלתי דוח בגרמניה לפני 5 שנים (לא כזה קשה), אבל למייטב זיכרוני Hertz פשוט לקחו לי כסף לקנס ועוד עמלות שקר ושילמו את הקנס.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...