Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחפש רכב משפחתי משפחתי (לא קרוסאובר, לא מנהלים ולא קטנים), חסכוני, אמין, עם חווית נהיגה סבבה… מקסימום מאה אלף, מעדיף ב70-90.

לא אהבתי את הקורולה הייבריד.

מה הייתם ממליצים? 

תודה מראש!

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

"עם חווית נהיגה סבבה" - מאזדה 3 מנוע 2.0.

אבל זה לא רכב עם צריכת דלק של רכב היברידי והביטוח לא זול ( הרכב גניב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

"עם חווית נהיגה סבבה" - מאזדה 3 מנוע 2.0.

אבל זה לא רכב עם צריכת דלק של רכב היברידי והביטוח לא זול ( הרכב גניב ).

העיקר צריכת דלק והסיבה שאני רוצה דווקא משפחתית היא מחירי הביטוח על מכוניות המנהלים 🥵 אז אם המאזדה 3 גניבה ולא חסכונית בדלק… יש המלצה למשהו אחר?

פורסם

תבדוק רכבים הברידיים אחרים - יונדאי איוניק, קיה נירו ( האחרון קצת יותר גבוה, אבל לי קשה לקרוא לזה קרוסאובר ).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

תבדוק רכבים הברידיים אחרים - יונדאי איוניק, קיה נירו ( האחרון קצת יותר גבוה, אבל לי קשה לקרוא לזה קרוסאובר ).

האמת שהאיוניק קורצת לי. קשה לא לקנות רכב יפני… אבל איוניק יש בשוק כמו מים והיפנים נחטפים ב3 מאיות מאז שהעלו את המודעה

פורסם

האיוניק גם מאוד מתאימה למשפחה יש תא מטען מאוד גדול ומאוד נח להעמיס אותו.

אבל שים לב שרובם ליסינג ואז המערכת מולטימדיה שונה ועוד כמה דברים בקטנה. [מנורות לד ...]

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...