Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה; אחרי נסיעה קצרה בעיר בערך של עשר דקות הגעתי לחניה התחלתי לשמוע רעשים שמנוע עובד מתאמץ חזק יותר. אחרי כיבוי מנוע ראיתי מאוורר מקדימה ממשיך לפעול ואז חיכיתי כמה דקות ובדקתי את מיכל המים והכל היה רותח שם היו חסרים מים. אחרי הוספתי מים רגילים למיכל שוב המים היו רותחים וגם המיכל היה חם. הרכב פיג'ו 307 עבר טיפול עשר אלף וגם טסט במוסך בירוחם לפני שבועיים. אודה מאוד לעזרתכם והכוונה מה כדאי לעשות... תודה מראש. 

פורסם

לא ברור על איזה רעש אתה מדבר אז איך אפשר לקבוע מה בעיה?

מאוורר עובד לאחר כיבוי הרכב זה לא משהו חריג במכוניות האלה.

גם מים חמים זה משהו רגיל ( מה ציפית שיהיה אחרי 10 דקות נסיעה? מים קרים?).

בוא תנסה למקד בדיוק מה הבעיה ברכב כדי שנוכל לעזור. בלי יותר פרטים אני ממליץ שאל תסע עם הרכב ותעלה אותו על גרר כדי שמוסך יבדוק אותו.

פורסם

שלום. מים רותחים, לא תקין. המים מקבלים חום מהמנוע ולא מתקררים ברדיאטור.

לקחת בהקדם לטיפול במוסך, לפני שהמנוע ינזק.

פורסם

אז הנה עדכון: אחרי החלפת חלק של בית התרמוסטט (450 שקלים העלות + עבודה) עדכן אותי בעל המוסך כי אכן הנזילה התבטלה אבל הרכב עדיין מתחמם ולכן מבקש (לטענתו חייבים) גם להחליף משאבת מים (נשמע לי עניין רציני יותר). אודה להארות ומחשבות 

פורסם
לפני 20 שעות, רני גלגלים כתב:

אז הנה עדכון: אחרי החלפת חלק של בית התרמוסטט (450 שקלים העלות + עבודה) עדכן אותי בעל המוסך כי אכן הנזילה התבטלה אבל הרכב עדיין מתחמם ולכן מבקש (לטענתו חייבים) גם להחליף משאבת מים (נשמע לי עניין רציני יותר). אודה להארות ומחשבות 

שלום. יש כאן תהליך אבחון. לבדוק וודאות האבחון שהמשאבה לא תקינה. 

• תוכן חדש...