Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי כבישי 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

בשעות עומס, כאשר אני צריך לנסוע מאזור המרכז (רחובות) לצפון (קריות), אני רואה הבדל של בערך חצי שעה בין כביש 6 לנסיעה בכביש 2. 

עניין אותי אם מבחינת דלק (ואולי גם בלאי של האוטו עקב שימוש מופחת בבלמים) זה מחזיר את עצמו? או כמעט מחזיר את עצמו?

עלות קטע הנסיעה בכביש אגרה זה היא בערך 30 שקלים עבור 5 קטעים.  

אגב, באיזה קטע כדאי לצאת כאשר אני נוסע מרחובות לקריית אתא דרך כביש 6?

מבחינת ה Waze הוא מכוון אותי לנסוע בכביש 6 עד שאגיע ליעד, אבל אני די בטוח שאפשר לצאת מכביש האגרה בשלב מוקדם יותר מבלי להיתקע בפקקים או להאריך את זמן ההגעה... 

עריכה אחרונה על ידי ahim
פורסם

האגרה בקטע הצפוני (מנהרות יקנעם ואיבטין) היא שקלים בודדים, דווקא לא זה הקטע שעליו הייתי מתקמצן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי קריית-אתא, תלוי לאן אתה צריך להגיע.

לאזור הצפוני יותר, כמו שכונת גבעת רם/ גבעת טל/ גבעת אלונים/ בן-עמי -> לנסוע בכביש 6 צפון עד הסוף דרך סומך.

אם אתה צריך לאזור הדרומי כמו מרכז ישן/ פרוסטיג וכו' -> אז לנסוע רק קטע ראשון של כביש 6 צפון וליד תחנת הרענון לעבור לנתיב הכי ימני (נוסע דרך צומת יגור) וקצת לפני צומת רכסים לפנות שמאלה לכביש (היחסית) חדש (מוליך לאזור תעשיה של ק. אתא).

לגבי נסיעה בכביש 6 או כביש 2 -> קח בחשבון שוויז רק נותן הערכה. חצי שעה יכול להיות גם יותר מכך (לך תדע מה יהיה במצב עד שתגיע לאזור).

אם יש עומס, עדיף לבחור בכביש הפחות עמוס

פורסם

ולא לשכוח - צריך מנויים נפרדים לכביש 6 ("חוצה ישראל") ולכביש 6 ("חוצה צפון", "6 צפון").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 27.11.2023 בשעה 13:32, sperial כתב:

ולא לשכוח - צריך מנויים נפרדים לכביש 6 ("חוצה ישראל") ולכביש 6 ("חוצה צפון", "6 צפון").

אאלט פנגו מאחדת את התשלומים לכל אלה

פורסם

מאוד תלוי באופן התנועה. אם ההפרש נובע בגלל שבכביש 6 התנועה זורמת ב 120 קמש ובכביש 2 התנועה זורמת ב 80 קמ"ש, לא רק שלא תחזיר את הכסף, אתה תשלם עוד על הדלק בגלל צריכת דלק במהירות גבוהה.

• תוכן חדש...