Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה..

לאח שלי יש תומקאר והוא משגע אותי לצבוע אותו

רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות איך לצבוע בזול או שאתם מכירים מקום לא לוקח הרבה כסף על צביעה

פורסם

או פשוט לצבוע ולעבור על זה עם שכבה נוספת...

לא יודע איך זה בצבע על מתכות או פלסטיקים אבל בציורים כדי לשמור על הצבע מרססים שכבת לקה- זה שכבה שמגנה על הציור עצמו..

אני חושב שיש דבר כזה גם למתכות ופלסטיקים...

פורסם

ליעקובי יש כל מיני סדרות של צבעים,הכי טוב שתלך לאחת החנויות ותסתכל מה מתאים לך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מה אתה דפוק?!

ספריי מאוטו דיפו... שמע זה ייצא הכי מכוער בארץ... מבטיח לך שהצבע שיש לך עכשיו יותר יפה ממה שייצא לך עם הספריי

לצביעות הכי יפות לך ל"ויקטור טוטו" באיזור תעשיה הישן בנתניה הוא עשה לשני חברים שלי את הטומקארים ויצא פצצה...

הלכתי אליו עם הריינג'ר לפני איזה שנה והוא רוצה נראה לי 1500 על צביעה של כל הפלסטיקה בצבע אחיד ואם רוצה אפשר איזה להבות או משהו (עם תבנית) ואם אתה רוצה צביעה ממש מיוחדת שייציירו לך משהו כמו בpimp my ride ממש דברים מיוחדים זה סביבות 3000 שקל ומעלה

• תוכן חדש...