Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב לנכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לייעוץ בקניית רכב לנכה, מוגבל בניידות ומצוייד במלא מכשירים (מונשם), כרגע אין עדיין זכאות לרכב כי פחות מגיל 3, אבל צריך רכב גדול מאוד, ובגלל המצב הרפואי צריך כסא למלווה עם גישה נוחה לטיפול במצב חירום.

הבעיה כמובן זה התקציב, יש עד 65000, ומרצדס ויטו עם מעלון, מה שהיה הכי מוצלח לו, עולה הרבה יותר, השאלה מה אפשר להשיג בסכום כזה אם בכלל.

כמובן לא רכב שנתקע, זה ילד עם מצב רפואי מורכב, אין אופציה להתקע באיזה חור...

תודה רבה ובשורות טובות

פורסם

כדי לרכוש ואן עם מעלון מנכה תצטרך לפחות 100000 ש"ח. במקרה כזה אם תהיה תקלה במעלון, עלות התיקון היא עליך.

לו אני במצבך הייתי מנסה להסתדר בלי ואן ועם הסעות של עזר מציון או שירות דומה עד הגיעו של הילד לגיל 3.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה להסתדר קרוב לשנתיים ככה כי גם אם יאשרו לך ואן, לא תקבל אותו מיד עם הגיעו של הילד לגיל 3, אז הפרוצדורה רק תתחיל.

זה מה יש. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה משקל הילד עם המכשירים?

האם אפשר להרים אותו לבד?

אם כן, תוכל להסתדר עם רכב רגיל.

רכב וואן + מעלון + אמצעי קיבוע (חגורה וכו') יהיה קשה להשיג ב65 אלף.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הילד 10 קילו. מכשירים 25. וצריכים להיות צמודים אליו כל הזמן.

אני עכשיו עם פריוס 2008 לא ידליף איך אני מסתדר...

אבל לאורך זמן זה לא אפשרי בכלל. 

פורסם

קודם כל לגבי חריגים, אז באמת פחות מגיל 3 אתה יכול לקחת אותו על הידיים ולא מענין אותם אם הציוד שוקל כמו ילד בן 10.

קאדי יש מקום לשבת ליד הילד? כי צריך גישה נוחה לטיםול מיידי. אין לילד מונשם אופציה לעצור בצד או לחכות דקה.

פורסם
לפני כשעה, yisraelpi כתב:

קודם כל לגבי חריגים, אז באמת פחות מגיל 3 אתה יכול לקחת אותו על הידיים ולא מענין אותם אם הציוד שוקל כמו ילד בן 10.

😔

אני גם אבא לילד נכה ובתהליך בקשה לרכב נכים, מכיר קצת את הסבל הזה לצערי

לפני כשעה, yisraelpi כתב:

קאדי יש מקום לשבת ליד הילד?

עד כמה שזכור לי יש אופציה כזאת, אבל לא בטוח שבכל הרכבים האלו התקינו את זה.

ובאופן כללי - לדעתי אתה צריך לפנות לחברת אבזור רכבים, הנכים חוזרים אליהם בתום 5 שנים שיפרקו את האבזור ויתקינו בחזרה את הכסאות לפני מכירת הרכב בשוק הכללי, 

להם יהיה הכי הרבה מידע ומבחר להציע לך, ואולי גם ימצאו איזו מציאה משתלמת עבורך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חשוב לך רכב חדיש?

אם לא

תבדוק לגבי טויוטה הייאס

הפלוסים

מאוד אמין (שלי 690000 ק"מ)

מקום בשפע

מינוסים 

אני לא יודע כמה הוא נוח מאחורה 

המחיר ביחס לשנתון

צורת מושבים -לבדוק אם זה יתאים לך או לעשות שינוי מבנה 

בהצלחה

פורסם

לגבי טויוטה הייאס, כיון מעניין, אפילו שהמחירים הזויים (שנת 1998- 25000) כמעט לנד קרוזר....

הוא יהיה מספיק חזק למעלון, בעקרון?

בעקרון עדיף ודאי עם מעלון, אבל במסגרת האפשר, אם זה יקר מידי אז גם רכב עם תא מטען גדול ופתח נגיש, שיקח פחות מעשר דקות להכניס את הילד, גם בא בחשבון.

פורסם

תבדוק בחברה שמוכרת מוניות משומשות, יש כאלה נגישות ואולי מישהו מוכר כרגע

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...