Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב לנכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פעם דובלו עם מעלית לנכה, אבל זה היה נראה שעשו ברכב שינויים לא קטנים כדי שזה יקרה 

בכל מצב כדאי לחפש גם על הדגם הזה 

פורסם
לפני כשעה, tan tan כתב:

ראיתי פעם דובלו עם מעלית לנכה, אבל זה היה נראה שעשו ברכב שינויים לא קטנים כדי שזה יקרה 

בכל מצב כדאי לחפש גם על הדגם הזה 

דובלו היה בעבר הרכב הבסיסי שהיו מאשרים לנכים, אז יש המון כאלו, אבל בדובלו לא נכנס מושב נוסע ליד הנכה, ולכן כל מי שחייב מלווה צמוד מבחינה רפואית קיבל שדרוג לגודל הבא.

פות"ש ציין שזה אחד מהדרישות, אז דובלו לא רלוונטי.

פורסם
בתאריך 23.10.2023 בשעה 00:23, yisraelpi כתב:

איפה התקנת את המעלון? מעלון מכני או חשמלי? ומה הפרוצדורה בגדול?

אני התקנתי מעלון חשמלי מחודש באצמ במודיעין אבל לקח הרבה מאוד זמן בגלל הלחץ שיש להם שם 

דבר איתי בפרטי אשמח לעזור לך 

פורסם

תודה שלמה. אני חדש ולא יכול לפנות בפרטי🤔

אשמח מאוד אם תוכל לתת לי קווים כללים לאיך עושים כזה דבר.

צריך לקנות מעלון ואז לפנות לחברה להתקנה?

פורסם

לא - אתה פונה לחברה שמוכרת ומתקינה מעלונים, או לחברה שמוכרת רכבי נכים משומשים עם האבזור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה לי לחפש רכב עם מעלון מוכן עדיף משני סיבות

1. זמן.

2. לקנות רכב יד 2 שאתה לא מכיר ולהשקיע בו סכום כזה גדול על מעלון זה סיכון גדול מידי בנוסף ההשקעה לא חוזרת במכירת הרכב עוד שנתיים.

אני דיברתי בעבר עם סוחר בתחום הוואנים של נכים בשביל מישהו שהיה צריך גישור עד שיאשרו לו מהביטו"ל ועד שהרכב יגיע ואז להתקנות, יש לו כל הזמן רכבים שמגיעים ויוצאים עם מעלונים.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

ביררתי על הקאדי, לי הוא נשמע ממש מושלם עבורך. הכל מותקן, נקנה מנכה שנפטר. למה לא התקדמת איתו?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 6 שעות, GREEN. כתב:

אני דיברתי בעבר עם סוחר בתחום הוואנים של נכים בשביל מישהו שהיה צריך גישור עד שיאשרו לו מהביטו"ל ועד שהרכב יגיע ואז להתקנות, יש לו כל הזמן רכבים שמגיעים ויוצאים עם מעלונים.

דיברתי עם שניים עד עכשיו, הציעו לי רכבים הרבה מעבר לתקציב..

לפני 6 שעות, Michazzz כתב:

ביררתי על הקאדי, לי הוא נשמע ממש מושלם עבורך. הכל מותקן, נקנה מנכה שנפטר. למה לא התקדמת איתו?

התקשרתי לאצמ לשאול האם בקאדי יש אפשרות לפסי קיבוע במושב האמצעי, שיהיה אפשרות למלווה ליד הילד, ואמרו שאי אפשר רק ברכבים יותר גדולים, שמה שבהיצע בגדול הוא הרבה יותר יקר, וחלק מהרכבים שביד 2 הם כאלו שהנהג נכה ומותאם לכך.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...