Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל בזמן האחרון לקנות S60 שנת 2015, דגם T5 או T4, שניהם מנועים וגירים של וולוו (ולא של פורד).

שילוב גיר ומנוע של וולוו נחשב לאמין יותר מזה של פורד, אך לאחרונה אני קורא על צריכת שמן מוגברת במנועי וולוו משנת 2015, ורציתי לשאול אתכם אם זו סיבה לפסול את הרכב הזה למרות שהוא נחשב לאמין. 

האם אני עלול למצוא את עצמי בשלב זה או אחר נזקק להחלפת מנוע?

איך אפשר לדעת מה המצב של צריכת השמן לפני קנייה של הרכב?

אשמח לשמוע ממישהו שמכיר עד כמה בעיה זו חמורה. 

פורסם

גם אני חושב על הרכב הזה וגם נתקלתי בנושא הנל.

לפי מה שהבנתי בדגם T4 הבעיה נפתרה מ 2016.

בדגם T5 מצאתי את הכתבה הזאת מאתר אוסטרלי, תגלול לסוף העמוד:

http://m.australiancar.reviews/reviews.php#!content=recalls&make=Volvo&model=V60&gen=979

רשום שם שפתרון לבעיה זה החלפת טבעות בוכנה ובוכנות שזה כמובן סיפור.

אבל רשום שם גם מהחל ממספר מנוע 1501327 הבעיה טופלה.

אני רק לא יודע אם המספרי מנוע באוסטרליה דומים למספרים שלנו.

אשמח לשמוע גם ממי שאולי מכיר את הנושא לעומק

פורסם
לפני 6 שעות, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

אתם בטוחים שב2015 זה לא פורד עדיין? ממה שזכור לי רק מ2016 זה חזר  להיות וולוו מלא . או שהיו פעמיים שינויים? אשמח שתפרטו כי אני מתלבט מאוד על הרכב הזה 

המנוע וגיר וולוו זה t5 עם 245 כס ותיבת 8 הילוכים. נפח 1969 לדעתי ופורד זה 1999

התחילו להופיע בודדות ב2014 ועברו לזה מלא ב2015

זה רכב מצוין ואמין , לגבי צריכת השמן שמעתי על הנושא, קודם כל זה קרה רק בחלק די קטן מהרכבים של 2015, אבל מהר מאוד וולוו פתרו את הבעיה. תשאף למצוא מהחודשים המאוחרים של 15 או 2016 או שתוודא עם בעלים הוגן אם הייתה לו צריכת שמן יוצאת דופן. 

פורסם (נערך)

אולי מישהו עם הרכב הנל יכול לשתף את המספר מנוע שלו כדי להשוות?

כי אם מספרי המנוע דומים למספר שפורסם באתר האוסטרלי אפשר בקלות לדעת אם המנוע בעייתי או לא.

כאן יש פרוט מחברת Volvo עצמם לגבי הדגמים ומספרי המנוע:

http://australiancar.reviews/_pdfs/Volvo_B4204T11-B4204T12_oil-consumption_TJ-31216_201604.pdf

עריכה אחרונה על ידי BrAvE_27
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לרוב ב-2016 כבר סודרה הבעיה, אבל זו לא ערובה.

מומלץ לא להסתמך על שנתון הרכב, אלא על מס' המנוע - בדיוק המספר שנרשם כאן ומעלה.

לחילופין, ישנם גם רכבים עם מנועים ישנים יותר שבהם כבר ביצעו את הוראת התיקון עם קיט בוכנות ורינגים מהסדרה החדשה.

• תוכן חדש...