Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, tan tan כתב:

זה רציני שמים אבן מדרכה כדי שהרכב לא יידרדר??

איך דבר כזה עובר טסט?

כבר דווח כאן שיש אופציה להעביר טסט בתשלום שווה ערך לטסט כשהרכב חונה אחר כבוד בחנייה שלך,

פורסם
לפני 7 דקות, אברהם א כתב:

כבר דווח כאן שיש אופציה להעביר טסט בתשלום שווה ערך לטסט כשהרכב חונה אחר כבוד בחנייה שלך,

אולי זה היה כך בעבר, בשנים האחרונות אני לא מכיר/שמעתי על מאכרים שמעבירים טסטים בתשלום מבלי שהרכב לכל הפחות יגיע פיזית למכון ויעבור את המסלול.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Camaro 92 כתב:

אולי זה היה כך בעבר, בשנים האחרונות אני לא מכיר/שמעתי על מאכרים שמעבירים טסטים בתשלום מבלי שהרכב לכל הפחות יגיע פיזית למכון ויעבור את המסלול.

אכן...

אני מכיר מאכר אחד שמתעסק בזה, הוא אומר שמאז שיש מצלמות במכוני הרישוי

הוא חייב להביא את הרכב פיזית למכון, כי אם תהיה תאונה ויחשדו שנעשה 'פוילע-שטיק' בטסט,

יכולים לבדוק את המצלמות ויעשו לו ולמשת"פ שלו צרות ובעיות אם הרכב לא צולם במקום.

• אהבתי 2
פורסם

אגב, איך רכבים עם ״שיבורים״ (סטייג׳ 2 למשל) עוברים טסטים אם לא על ידי מאכרים?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, עוזי ל כתב:

קצת נחזיר אתכם לנושא המקורי 

אמנם לא כזה מעניין אבל בהתחלה היה נראה סתם הונדה אבל זה פשוט וולבו ענתיקה

image.thumb.jpeg.04b6e879284add2f53c62b0ab5c83701.jpeg

זה ממש לא עתיק. אחות תאומה של מיצובישי כריזמה שיוצרה באותו מפעל בהולנד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ביקרתי היום במגרש של פרי בחולון, בטעות נכנסתי לאיזה חלל גדול שהיה פתוח ונתקלתי ברכבים הללו, צילמתי בחטף, אם יצא לי להיות שם שוב אצלם גם את שאר הרכבים שראיתי בזווית העין (חיפושית אספנות, מרצדס פגודה נדמה לי)

שאלתי לפשר הרכבים הללו ומסתבר שהם עומדים להשכרה...

20231220_144702.jpg

• אהבתי 1
פורסם

נדמה לי שראיתי את הW201 הזאת פעם.PXL_20210106_092957969.thumb.jpg.8485e4101f56e777bcbea7c6a8bc1fdb.jpg

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...