Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

מתעניין כבר זמן מה בטויוטה ספייס ורסו. לפי מה שהבנתי זהו רכב חסכוני, אמין ובטיחותי, שזה מה שחשוב לי ברכב.

מצאתי אחד מ-2012, עם קילומטראז' נמוך מאד - 60,000, שנמכר קצת מעל המחירון.

שני דברים קצת מדאיגים אותי - אחד זה הקילומטראז' - אולי הוא נמוך באופן מחשיד? למרות שזה נראה כמו מציאה לקנות רכב עם קילומטראז' כזה נמוך.

דבר שני, הייתה תביעה לבעלים בדוח סליקה עם ירידת ערך שנראית יחסית רצינית. זה היה לבעלים הראשונים, אני קונה ממי שהוא יד2.

הבחור שאני קונה ממנו אומר שהיו תאונות קטנות ויש מעות פח, ושהמצב המכני מעולה.

רוצה לראות את הרכב השבוע, חושב גם מה תהיה ירידת הערך העדכנית מהתאונה מאז, בשקלול עם הקילומטראז' הנמוך. (בהנחה שזהו הק"מ האמיתי, אם כי הבנאדם שאני קונה ממנו עושה רושם של בנאדם אמין).

מצרף דוח סליקה.

אשמח מאד לעזרתכם, וגם לדעתכם באופן כללי על הרכב, תודה 🙂

דוח סליקה.png

פורסם

בלי לראות דו"ח שמאי אי אפשר לדעת את מהות הנזק.

ולמרות הנזק הזה יש לי תחושה שבהנתן העובדה שהרכב הוא רכב 7 מקומות מבוקש הוא ימכר די מהר כך או כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז אני חושב שהייתי מחפש משהו אחר ירידת הערך בגין התאונה גבוהה מאד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

25 אלף שקל זה לא מעט וזה לא רק החלפת פגוש עם פנס.

אישית? הייתי מוותר, אלא אם הוא מתחייב שאין קצה שילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא לא יכול להתחייב לכלום - כי התאונה לא קרתה אצלו. ובדיקה עם התחייבות אנחנו כבר יודעים למה שווה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לכן הייתי מוותר, לרכב אין פנסי קסנון שרק הם עולים אלפי שקלים או פגיעה ברדאר בפגוש שלא קיים ברכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ספייס ורסו בת 4 קיבלה מעל 8000₪ ירידת ערך.

חתיכת נזק,  שקיבלו 12-15% ירידת ערך ממחיר המחירון שהיה ב2016 כשזה קרה.

הרכב נמכר ע"י סוחר? שעל הדבר הזה מבקש מעל מחירון? 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 31 דקות, Merofaza כתב:

היי לכולם,

מתעניין כבר זמן מה בטויוטה ספייס ורסו. לפי מה שהבנתי זהו רכב חסכוני, אמין ובטיחותי, שזה מה שחשוב לי ברכב.

מצאתי אחד מ-2012, עם קילומטראז' נמוך מאד - 60,000, שנמכר קצת מעל המחירון.

שני דברים קצת מדאיגים אותי - אחד זה הקילומטראז' - אולי הוא נמוך באופן מחשיד? למרות שזה נראה כמו מציאה לקנות רכב עם קילומטראז' כזה נמוך.

דבר שני, הייתה תביעה לבעלים בדוח סליקה עם ירידת ערך שנראית יחסית רצינית. זה היה לבעלים הראשונים, אני קונה ממי שהוא יד2.

הבחור שאני קונה ממנו אומר שהיו תאונות קטנות ויש מעות פח, ושהמצב המכני מעולה.

רוצה לראות את הרכב השבוע, חושב גם מה תהיה ירידת הערך העדכנית מהתאונה מאז, בשקלול עם הקילומטראז' הנמוך. (בהנחה שזהו הק"מ האמיתי, אם כי הבנאדם שאני קונה ממנו עושה רושם של בנאדם אמין).

מצרף דוח סליקה.

אשמח מאד לעזרתכם, וגם לדעתכם באופן כללי על הרכב, תודה 🙂

דוח סליקה.png

מדוע אתה חושב שהוא בטיחותי ?

הרכב הזה לא מאובזר בשום אבזור בטיחותי יוצא דופן לזמנו , אולי להפך

פורסם

הוא מאובזר בצורה סבירה לרכב בשנתון שלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה לכולם. נראה לי שארד מהרכב הזה, גם בגלל מה שכתבתם כאן וגם בכלל שהוא לא שש לענות על שאלות.

אני חושב שאני עדיין בעניין של הרכב בגלל ההמלצות שקראתי כאן בפורום ובמקומות נוספים. אפרוריות וחוסר אבזור לא מפריעים לי כל כך, מקווה שמערכת הסאונד תהיה טובה אבל.

פורסם

סביר להניח שהרמקולים כבר יבשים ואם לא, אל תצפה ברכב כזה לסאונד טוב, אך בעלות של כמה מאות שקלים אפשר לשפר משמעותית.

פורסם

אז מצאתי עוד ספייס ורסו:

יד1 ממישהו שאני סומך עליו יותר, עונה ברצון לכל השאלות כל הזמן.

הוצאתי דו"ח סליקה והוא נקי, וגם ברשיון הרכב רואים שהוא על שמו מ-2011. עד פה הכל נראה טוב.

קילומטראז' של כמעט 190K, מצד שני הבנאדם נהג אוטובוס מהצפון, לא נוהג בעיר, נשמע שדואג לרכב טוב.

עוד דברים שהוא אמר - הרכב לוקח כליטר שמן כל 5000 ק"מ (שם שמן רגיל, אולי צריך שמן ספציפי לדגם?). יש גם קילופי צבע בגג ובמכסה המנוע, לי זה לא מפריע כ"כ. הרכב בכל מקרה מ-2011.

אראה את הרכב השבוע במרכז (ראשון לציון). יש מקומות מומלצים לבדוק בהם את הרכב? אם מומלץ בכלל?

יש דברים שכדאי לשים לב אליהם בבדיקה, בין אם זה במכון או לא?

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

בתור אחד שהחזיק במשך בערך 4 שנים ספייס וורסו 2011 הדגם " מפואר ",

אם התחילה צריכת שמן היא תתגבר, שלי לפני שהועברה בטרייד צרכה כבר ליטר לבערך 2500 ק"מ,

ורק לסבר את האוזן לדברי המוסך המרכזי זה נורמאלי בהחלט, בבדיקה המנוע יצא במצב מצויין.

רכב מרווח מאוד, במשך הזמן (נקנה עם 58k ק"מ בערך ונמכר עם כמעט 160k ק"מ), לא היו שום תקלות למעט יום לפני המסירה לטרייד שהלך מזרק (לדברי המוסך נדיר מאוד),

חסכוני ביותר, מזגן מצויין,

החסרון הגדול הרכב לא סוחב היטב ורועש יחסית.

אבל בכסיש מהיר משייט היטב בסל"ד נמוך.

ואכן מבחינה בטיחותית היה מצוייד טוב בייחס לתקופה עם 7 כ"א...

• תוכן חדש...