Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, llaavvii כתב:

בתור אחד שהחזיק במשך בערך 4 שנים ספייס וורסו 2011 הדגם " מפואר ",

אם התחילה צריכת שמן היא תתגבר, שלי לפני שהועברה בטרייד צרכה כבר ליטר לבערך 2500 ק"מ,

ורק לסבר את האוזן לדברי המוסך המרכזי זה נורמאלי בהחלט, בבדיקה המנוע יצא במצב מצויין.

רכב מרווח מאוד, במשך הזמן (נקנה עם 58k ק"מ בערך ונמכר עם כמעט 160k ק"מ), לא היו שום תקלות למעט יום לפני המסירה לטרייד שהלך מזרק (לדברי המוסך נדיר מאוד),

חסכוני ביותר, מזגן מצויין,

החסרון הגדול הרכב לא סוחב היטב ורועש יחסית.

אבל בכסיש מהיר משייט היטב בסל"ד נמוך.

ואכן מבחינה בטיחותית היה מצוייד טוב בייחס לתקופה עם 7 כ"א...

תודה על זה. חושב שיש בעיות בנוגע לקילומטראז' של הרכב הנ"ל? משהו לשים לב אליו?

אשמח אם נוכל לדבר גם בפרטי אם תוכל. תשלח לי הודעה, אני חדש פה ועוד לא יכול לשלוח הודעות פרטיות 🙂

פורסם

בכיף,

בגדול הבעיה יכולה להיות לא בקלומטרג' אלא בחיבה של המנועים האלו (כן גם של טויוטה) לשמן.

הרכב גם בצריכה כפולה נסע היטב, אף פעם לא התחמם וכפי.שציינתי בבדיקה יצא במצב מעולה.

• תוכן חדש...