Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי sx4 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
אוטו סוזוקי sx4 שנת 2011 , בעלים קודמים=1.
ק"מ: 208380.
בבדיקה נמצא הספק נמוך בבלוק מנוע. (92.5 כ"ס בבדיקה, לעומת נתוני יצרן 119 כ"ס)
וגם תיבת הילוכים עם נקישת יתר.
בלומי זעזועים: בלם אחורי ימני פגום.
(מחיר מבוקש: 20,000 ש"ח.)

האם כדאי לקחת כזה אוטו?
מיועד לנסיעה באזור הררי (אזור י-ם).
תודה

נתוני בדיקה.JPG

פורסם

השאלה היא למה כן. רכב די חלש בשביל איזור הררי. אין חלופות יותר טובות במחיר הזה?

זה בגדול דברים גנריים של מכון בדיקה, פעם הבאה תלכי למוסכניק שאת סומכת עליו. לא בטוח שפערי ההספק למשל כל כך חריגים ברכב ישן,ולגבי הגיר- גם קשה לדעת האם זה משהו שמצריך שיפוץ גיר (עסק יקר) או תושבות נגיד. מוסכניק שמבין הרבה יותר יעיל ממכון בדיקה שסתם זורק לך כסתחים כללים ומילים גנריות

פורסם

זו בדיקה סבירה לגמרי לרכב עם קמ ושנה כזאת. 

יש כמה דברים לתקן כמו הבולם הפגום, להחליף  שמן ולתקן את מערכת הקירור, כלומר אני הייתי עושה אחרי הקנייה

טיפול גדול שכולל שמן, פילטרים , פלאגים אם לא עשו, ותיקון של הקירור ושל הבולם, סיפור לא יקר מדי אפשר להתמקח קצת ולהוריד כמה מאות מהמחיר של האוטו על התיקונים האלה.

נקישות יתר בגיר זה דבר שרושמים הרבה ברכב ישן כדי להסיר אחריות מעל המכון ולא הייתי מתייחס לזה.

פורסם
לפני 20 שעות, פראג כתב:

השאלה היא למה כן. רכב די חלש בשביל איזור הררי. אין חלופות יותר טובות במחיר הזה?

זה בגדול דברים גנריים של מכון בדיקה, פעם הבאה תלכי למוסכניק שאת סומכת עליו. לא בטוח שפערי ההספק למשל כל כך חריגים ברכב ישן,ולגבי הגיר- גם קשה לדעת האם זה משהו שמצריך שיפוץ גיר (עסק יקר) או תושבות נגיד. מוסכניק שמבין הרבה יותר יעיל ממכון בדיקה שסתם זורק לך כסתחים כללים ומילים גנריות

נהגת בו פעם? כי החזקתי רכב כזה כ-12 שנה, והדבר האחרון שאפשר להגיד עליו הוא שהיה חלש. כדי לסבר את האוזן מדובר בחיפה, חלק מהזמן ממש ליד האוניברסיטה והכביש עלה עם הפרש הגובה 400 מ' יום יום בלי לצייץ בשנים האחרונות פרויד מינימום פעם ביום. מה שכן, הרכב הלך לעולמו עם 185,000 ק"מ  (תאונה) ובלי מדידת הספק, כך שאיני יכול להתיחס לנתון של 92.5 כ"ס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי יש רכב כזה (2010) ושעשתי בדיקה לא היה ירידה כזאת בכוח סוס לדעתי מעט חריג (במאזדה שקניתי עכשיו (2013 היה ירידה של 2 כוח סוס)

ולרכב לא חסר כוח הייתי עולה איתו את העליות לירושלים ב +90 קמ"ש בלי מאמץ

תבדוק את הנוזל גיר הוא אמור להיות אדום יין (אמורים להחליף אותו ב 160 אלף או 11 שנה)

אף פעם גם הרכב לא איבד נוזל קירור או שמן

פלגים אמורים להחליף כל 100 אלף אז תבדוק אם הוחלף לאחרונה

ותבקש היסטורית טיפולים

מצרף את הבדיקה שעשיתי לפני כמה שנים

20230811_134632.jpg

20230811_134622.jpg

פורסם

נראית לי בדיקה טובה לרכב בגיל כזה.

המודל הזה אמין וזה אחד הרכבים היותר מומלצים בנסיבות כאלו.

מעבר לבדיקה ברכבים בגיל כזה יש לבחון כמה עניינים שלא פרטת.

טסט?

צמיגים?

מצבר?

והכי חשוב זה תיעוד טיפולים וכמה זמן הבעלים שמוכר החזיק את הרכב ולמה מוכר.

לנסות לוודא שזה מישהו שרוצה להתחדש עם רכב ולא אחד שנמאס לו מרכב בעייתי 

פורסם

לעניות דעתי זה מחיר גבוה מדי לרכב בשנתון ובקילומטר כזה, שהוא לא שמור ברמה קיצונית.

במיוחד שחסר שמן מנוע, ונוזל קירור
ולא ברור מה בדיוק חומרת המצב בשני המשתנים האלה(מעבר לשאר הדברים שכבר צויינו).

חיפוש זריז ביד 2 מראה שלדגם הזה בשנתון הזה(או שנתונים סמוכים) יש מספיק מודעות
  עם קילומטר דומה ואף פחות במחיר מבוקש נמוך מ20 גם בכמה אלפים, ויתכן שגם במצב יותר טוב.

• תוכן חדש...